Jump to content

Vw Corrado G60 Syncro - O Prezint Eu, Ca Doar E A Mea!

corraptor_evo

Postare recomandată

• 8 months later...
  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• corraptor_evo

39

• Bogdan_wrc

9

• AB-33-WOB

4

• G60

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

corraptor_evo

Pentru prima data dupa 15 luni, am inceput sa reinvart roata PAH-ului. O plimbare Otopeni - Ploiesti si retur si cateva reglaje in mers. Mai pe seara am pus-o pe Dyno: la 0.8 bar boost a scos 340 CP si 430 Nm la 5200 rpm, in conditii de amestec ultrabogat peste turatiile astea (harta neterminata). A doua zi, vineri, 11.30, am iesit, cu emotie, din Bucuresti, indreptandu-ma spre casa! Ce sa va spun... masina accelereaza intr-un mare fel si parca, cu cat accelerezi, cu atat uruitul motorului se transforma intr-un suierat... Parca ar trage soseaua prin admisie... In rest, deocamdata suntem in rodaj, pentru urmatorii 1500 km. Dupa asta, mai facem un drum la Bucuresti pentru setarile finale si Doamne-ajuta cu transmisia. Apropo de transmisie, deocamdata Corraptorul nu mai e syncro intrucat cutia VR6 Sycro care e pe masina nu mai e compatibila cu grupul spate, asa ca am fost nevoit sa scot temporar segmentul fata al cardanului, ca sa ma pot misca. Am primit o veste buna de la un amic din Buc, care are un grup spate disponibil (sa vedem la ce bani) asa ca saptamana viitoare poate redevin 4x4.

Cam atat... cred... deocamdata...

post-10610-1242641727_thumb.jpg

post-10610-1242641754_thumb.png

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

felicitari pt munca depusa si pt ce a iesit !!!

Link către comentariu

Superba masina, foarte multi bani si pasiune ai investit. Felicitari!

Neaparat sa redevii 4x4, ca la puterea asta o sa ai serioase probleme de aderenta.

Link către comentariu

:) Domnule, ce pot sa zic, sincere felicitari mai rar atata pasiune si perseverenta. :D

Link către comentariu

Te-am vazut sapt trecuta pe copou.... felicitari! Arata super! Sper sa mearga la fel, fara probleme. Bafta in continuare!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
corraptor_evo

Intre timp, am recompletat syncro. Acum masina e din nou 4x4 si totul e ok.

Link către comentariu

felicitari edy.. gata rodajul ?:blah_: este la capacitate maxima ?:lol:

Link către comentariu

Tot respectul pentru un asemenea proiect.

O intrebare indiscreta :Driver: : cam cati bani ai investit in ea pana acum? aproximativ asa :rolleyes:

Link către comentariu

Ar strica magia acestui topic daca ti-ar da o suma. E ca aia cu corola de lumini a lu' Blaga. ;)

In rest, iti ia respiratia. Dar foarte zgarcit la poze... Vroiam sa vedem si noi motorul inainte de a-l pune pe masina, instalarea turbo...

Toate bune in continuare, si fii mai darnic cu pozele :blah_:

Link către comentariu
corraptor_evo

Mda, aveti dreptate cu pozele. Am sa completez cu cate ceva... Cat despre costuri, mai bine nu socotesc fiindca, pe de o parte mi se face parul "maciuca", iar pe de alta o sa mi-l faca "maciuca" si-o sa-mi traga cu el in cap sotia mea daca ar citi. Asa ca :D ...

Cat despre rodaj, inca nu l-am terminat.

Daca stau sa ma gandesc, cu exceptia ultimelor reglaje, am cam finalizat aceasta etapa din existenta masinii mele. Sper sa am bunul simt sa ma opresc cu setarile acolo unde trebuie, in asa fel incat sa nu ating rezistenta celei mai slabe verigi, adica transmisia. In felul asta am sa ma si pot bucura de ce-am facut.

Mai este un "amanunt". Adica profit de ocazia asta ca sa multumesc tuturor membrilor de pe acest site, baieti de isprava care m-au incurajat si pe care-i admir pentru tot ceea ce au facut si vor face pentru masinile lor.

Spor la treaba!

(Asta nu inseamna ca am inchis topicul! :icon_thumright: )

Modificat de corraptor_evo
Link către comentariu

Cum sa il inchizi? Vrei sa te caute lumea sa te alerge :D :biggrin: :biggrin:

Link către comentariu

Felicitari pentru pasiune, perseverenta, munca depusa si rabdare.

Bafta in continuare! :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,

Hop si eu,

ce se mai intampla cu masinutza zi-le oamenilor ca-s curiosi.... :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: magica..foarte frumoasa..felicitari si bafta in continuare..merita toata atentia ...km fara sfarsit..apropo..pielea mi-e inca,ca pe gaina ...

Link către comentariu

Criminal cum poate sa accelereze, am ramas socat, pacat ca bordul merge doar pana la 260km/h :wub:

Foarte tare si filmuletul, nota 20+pentru prietenul care l-a facut. As avea totusi rugamintea sa mai faci vreo cateva poze de la interior, exterior si motor ca avem ce admira.

De curiozitate, doar pura curiozitate cam ce consum scoate asa o bestie la mers normal atat urban cat si extraurban? :wub:

Felicitari pentru banii investiti si pentru munca depusa si bafta in continuare cu modificarile sau cu intretinerea daca pe partea modificarilor ai cam terminat.

Link către comentariu

Multumesc.

Oricum, tot acolo la 265 km/h se termina si ultima treapta de viteze la 6600 rpm.

La un drum Bucuresti-Iasi, consumul extraurban la 110-120 km/h cu cateva reprize sa zicem... "distractive" pana la 200-230 km/h, mi-a iesit pe la 11,7 l/100 km. In oras nu stiu exact, dar cred ca pe la 16-18 l/100.

Modificat de corraptor_evo
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am uitat sa notez ca mi-am schimbat wastegate-ul copie Tial F38 (arc de 0,8 bar) cu un TIAL F38 adevarat (arc de 0,6 bar).

Noutatea consta in faptul ca tocmai am terminat de omologat "noul" motor VR6 in locul celui G60 :D !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!