Jump to content

Vw Corrado G60 Syncro - O Prezint Eu, Ca Doar E A Mea!

corraptor_evo

Postare recomandată

Pasiune,devotament,curaj,dragoste,timp.....si multe altele investite in aceasta masina.... . Sa te bucuri de masina asta cat mai mult si sa bucuri si pe altii cu ea (cum si eu ma bucur de cum arata ) . :icon_thumright: NOTA 10

Link către comentariu
  • Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• corraptor_evo

39

• Bogdan_wrc

9

• AB-33-WOB

4

• G60

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

O masina de categoria "asa da". Jos palaria.

Ca si o parere personala, vis a vis de exterior, as intoarce masina la un look cat mai stock, ingrijit si curat renuntand la elementele de tuning aftermarket. Doar jantele s-ar numara printre modificari.

Oricum 10+

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu exista calificati pt masina asta...superba e prea putin spus. Abia astept sa ne vedm in toamna la intalnirea VW!

Link către comentariu

BigSmith, spb, tracto, corrado_ro, va multumesc pentru aprecieri. Am facut-o asa cum am vrut eu si sint foarte bucuros daca am si aprecierile pozitive in majoritate fata de cele... mai putin pozitive.

Modificat de corraptor_evo
Link către comentariu
  • 1 month later...

Si eu am remarcat masina la Buzau. Impresionant proiect!

Lipseste stikerul VWforum daca nu ma insel!!!

Modificat de spyddy
Link către comentariu

Salut !

Frumoasa masina pacat ca nu ai mai trecut prin Buc sau mai bine zis nu ai mai trecut pe la noi.

Am si eu cateva curiozitati daca se poate :

1. Cine face short shiftul pt G ?

2. Se simte ceva N-tercoolerul ca din cate stiu si tu ai acum front mount intercooler cat toate zilele care face treaba f bine ?

3. Cele 2 clapete de acceleratie le-ai facut sa mearga simultan sau in continuare a doua deschide mai tarziu cand se presupune ca intra in forta compresorul ?

4. Cam ce temperatura are uleiul la tine in regim de mers rapid la drum lung ?

Bafta si sa auzim de bine.

Link către comentariu

Edi uite ca am ocazia sa te felicit si aici :Driver:

Pentru cine nu stie,acest Corrado a luat locul I la Buzau la categoria "Best Car".

Masina este muuuult mai frumoasa in realitate decat in poze (si in poze este superba,deci... :eek: )

Keep up the good work Edi!

Link către comentariu

Salut baieti!

In primul rind, pentru cei care m-ati vazut la Buzau: ... sint dezamagit ca n-ati venit pe la mine sa stam de vorba :angry:! Eu de-abia astept sa mai cunosc lumea si ma gindeam ca Buzaul ar fi fost un prilej bun. Numai Eugen ZIM si Corrado_ro au vrut sa stea de vorba cu mine si, de aceea, le multumesc foarte mult :( .

1.Bogdan WRC:

- multumesc o data pentru poze. Sunt foarte frumoase si ma bucur ca ti-a placut masina.

- imi iau "multumesc-ul" inapoi fiindca n-ai vrut sa vorbesti cu mine :lol:

- iti mai multumesc o data pentru aprecieri :D

2. spyddy, multumesc. Da, ai dreptate, lipseste stickerul :) ! Din cauza mea, din pacate, pentru ca nu m-am invrednicit sa ma intilnesc, spre rusinea mea, cu forumistii din Iasi, desi m-au invitat. Poate rezolv chestia asta... totusi...

3. sm33: sint convins ca e o invidie constructiva... Mersi!

4. G60:

- multam' fain. V-ati mutat si v-am pierdut urma...

- short-shifter este custom, se simte chiar bine.

- N-tercoolerul e la capitolul "Next", deocamdata.

- nu, trebuie sa ma gindesc si la faptul ca masina este condusa zilnic de sotia mea. De aia, deocamdata, nu-i schimb nici ambreiajul! I-am majorat si polisat, in schimb, intrarea in admisie cu 3mm (care inseamna un cistig de 9% debit) si am modificat cursa clapetei de by-pass.

- inainte de a monta radiatorul suplimentar de ulei (pe aer) aveam 96-100 gCelsius. Acum am ajuns la 74 :) ! Probabil am termostatul de ulei defect.

5. Costan: :P Nici aici nu scap de tine... :( ?

Link către comentariu
5. Costan: :angry: Nici aici nu scap de tine... :) ?

Vezi ca sunt mai multi pe aici de care nu prea scapi... :lol:

Ti-am zis si pe 4tuning...

Sa ai grija de ea, ca e frumoasa fata.. :) :(

Link către comentariu

man, pozele le-a facut corrado. eu le-am postat ca el intra mai rar.

nu am venit sa vb cu tine ca am vazut ca erai ocupat cu munca (daca tu erai ala) si nu vroiam sa deranjez. am stat, am admirat,m-am invartit, si am avzut ca nu aveai nevoie de ajutor (asa am observat, scuze deca am considerat gresit) si m-am dat mai in spate, ca nici mie nu imi place sa se uite lumea in mainile mele cand lucrez.

dar vor mai fi ocazii.

oricum la BZ a fost o mare abrambureala...asa ca sa nu te mire ca eram insirati peste tot.

Link către comentariu

Magos, multumesc, dar tinta mea e sa scap de cit mai multi... pe 402m :lol: :blink: . In rest, nu sint mai putin sociabil decit altii si-mi place sa-mi fac cunostinte noi, daca nu chiar prieteni ;) .

Bogdan_WRC: Atunci, iti multumesc fiindca le-ai postat. Ce i-am spus lui Magos ;) e valabil si pentru tine :lol:

Link către comentariu

bine ca nu iti mai iei "multumesc"u inapoi :D

cu proxima ocazie te salut live. oricum pacat ca atunci nu am vorbit, ca oricum noi, cativa mai pasionati am plecat langa BZ la un restaurant si am atarnat acolo. si sigur ti-ar fi placut :D ca si drumul era drept si usor de ajuns

Link către comentariu
  • 3 months later...

Poze mai noi nu mai ai?

Am citit despre masina in 4Tuning nu de mult si am ramas placut impresionat!

Bafta cu wishlist-ul :offtopic:!

Modificat de puff
Link către comentariu

Daniel, Crazy, puff, multam fain.

Cat despre wish list... din decembrie l-am modificat dar inca nu l-am publicat.

Am ceva poze noi, dar mai astept cam vreo luna pina-mi fac colectia noua, "de primavara", ca mai astept niste pachetele cu "bunatati".

Link către comentariu
  • Administrator

masina ajunsa aici -> http://www.vwforum.ro/autobiografie.php . Daca mai aveti propuneri (si eu sunt in citit topicuri din aceasta sectiune zilele acestea) rog mail spre mine . Din memorie stiu ca sunt cateva persoane ce au facut descrieri frumoase si cu poze la masina lor si merita sa ajunga in sectinea mai devreme amintita.

Link către comentariu

Tot respectul! Se vede ca ai pus suflet si a meritat!

O intrebare, asa un pic offtopic, de unde pot lua si eu un sticker cu vwforum, am vazut la cativa colegi de forum lipit pe luneta, un PM va rog cine ma poate ajuta. Multumesc si scuze de offtopic.

Modificat de h3llboy
Link către comentariu
corraptor_evo

Voinea, multumesc ca imi vad masina la acea sectiune.

N-as vrea sa par carcotas, dar cred ca ar fi mai bine daca ar fi facuta o reactualizare (Vezi post-ul cu nr. 47). Sunt si alte dotari si alta culoare :icon_thumright: .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
corraptor_evo

De vreme ca m-am despartit de G60-ul meu, m-am gandit ca ar fi bine sa mai dau cateva informatii despre proiectul meu VRTS:

Au sosit: Garrett T60-1, Sachs STIII, Bosch440, ATP2, Autobahn88, Forge... CSR (cutie syncroVR6-am uitat s-o pozez).

Urmeaza: Wisseco, Panchi, ARP, Rennsport, HKS, Haltech, NGK etc...

post-10610-1207582470_thumb.jpg

post-10610-1207582478_thumb.jpg

post-10610-1207582481_thumb.jpg

Link către comentariu
esti nebun mah...:))
:lol: :lol:

Da, dar scopul scuza mijloacele si sunt putini care ajung sa investeasca in masina cat o face el. Chiar si aici, pe forum.

Bravo ! Vise puse in practica, adica a pune farmec in viata.

Mult succes !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!