Jump to content

Leon Fr Diesel Vs Leon Cupra

pop.andrei
 Share

Postare recomandată

Pe mine unul, nu m-ai suparat. Este alegerea fiecaruia.

DAR, sa nu comparam mere cu pere...

Toate cele bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand faci multi km pe an e convenabil diesel-ul,dar daca faci 10.000 mii ca mine,nu stiu daca mai e.eu neputand face dif intre un diesel si o benzina,m-am luat dupa ceilalti care mi-au zis ca benzina consuma enorm,de m-am gandit ca o sa stau toata ziua la pompa.oricum in cele din urma am reusit sa imi schimb fr-ul pe o cupra si abia astept sa-mi vina masina sa vad cat de multumita voi fi de alegerea facuta.

Link către comentariu

La 10 000 km diferenta este de cel putin 25 mil lei vechi, avantaj diesel.

Consider ca este un rationament/calcul fals. Justificarea celor spuse de mine se gaseste in topicul motorima vs. benzina

Link către comentariu

off-topic

Nu trebuie sa se simta nimeni de aici jignit intr-un anumit fel,diesel sau benzina,e alegerea fiecaruia si o respectam cu totii;insa daca ne permitem sa facem o afirmatie la un mod superficial si mai glumet trebuie sa fim si ca atare intelesi.Eu personal fac pe an intre 15000-20000km si cred ca mi s-ar renta un diesel,din punctul asta de vedere dar eu tin la benzina,nu am nimic contra motorinei.Altea pe care o am acum e a 3-a masina a mea in ultimi 11 ani si al 2-lea Seat,toate au fost benzina si nu am castigat nici una la tombola(din pacate) cat despre tinutul masinii in fata casii,as tine-o dar ar face nevasta mea cu nervii ca si asa ma uit la ea toata ziua ca la fiul meu. :Driver:

on-topic

Eu as alege Leon Cupra pe benzina dar dupa cum suna si id-ul meu o Altea Cupra ar fi ideal pt. mine ca un familist convins ce sunt. :)

Link către comentariu

Consider ca este un rationament/calcul fals. Justificarea celor spuse de mine se gaseste in topicul motorima vs. benzina

Nu am avut rabdare sa caut rationamentul tau. Dar o sa ti-l spun pe al meu:

Diesel - consum mediu 8% (asta este consumul meu) => 3.34 x 8000 litri/100.000 km = 26.720 RON

Benzina - consum mediu 15 % (din ce au spus proprietarii) => 3.4 x 15000 litri/100.000 km = 51.000 RON

Diferenta :51.000 RON - 26.720 RON = 24.280 RON = 7.291 Euro = 29% din pretul de achizitie al masinii mele (25.000 Euro DDP).

In rest, toate cele bune!

Link către comentariu

cristiansen, consumul tau de 8% pe cati km a fost calculat si la ce viteza medie?

Link către comentariu

cand faci multi km pe an e convenabil diesel-ul,dar daca faci 10.000 mii ca mine,nu stiu daca mai e.eu neputand face dif intre un diesel si o benzina,m-am luat dupa ceilalti care mi-au zis ca benzina consuma enorm,de m-am gandit ca o sa stau toata ziua la pompa.oricum in cele din urma am reusit sa imi schimb fr-ul pe o cupra si abia astept sa-mi vina masina sa vad cat de multumita voi fi de alegerea facuta.

marfa alegerea ..sa o conduci cu placere si sa ai grija de ea...e cam nervoasa masinutza :lol:...drive safe :lol:

iar cu benzina e cam relativa treaba...depinde foarte mult cum mergi cu ea.

daca mergi sportiv ...o sa ti consume foarte mult ..peste 20% ...

daca mergi normal(schimbare viteze undeva in 2500-3000 de turatii)...urban ...o sa stai undeva in jurul valorilor de 12-13% si extraurban...undeva intre 7-8%

Link către comentariu

urban nici nu cred ca ai unde sa schimbi turatiile mai sus de 2500-3000,in timpul zilei.abia astept sa vad cat de nervoasa e masinuta :lol: acum ma gandesc daca sa-i pun kit-ul aerodinamic pt exterior sau sa o las asa cum este.parerea voastra care este?

Link către comentariu

parerea mea este sa o lasi asa .si asta pt ca mie nu mi palce acel kit care il au cei de la seat...e chiar urat pot spune si in plus masina este super si asa stock:D...

ceva je desing :lol: poate as pune

ce culoare e masina ? cand vine ?

Link către comentariu

oricum ii pun toate ornamentele de interior si exterior si toba finala dubla ca-mi place la nebunie.kit-ul lor imi place,dar nu stiu daca merita pus pe cupra.masina e neagra si cred ca deja e pe stoc.azi ma duc acolo sa-mi schimbe contractul si o sa aflu mai multe.

Link către comentariu

parerea mea este sa nu i pui kit-ul...o strici ...arata mai bine asha ...ai grija cu ornamentele cromate..sa nu o incarci prea mult...mai ales cu cele de exterior

cele de interior si eu le-am pus pe toate si arata bine ...la exterior e altceva...si acum depinde si de gusturi :P

Link către comentariu

la ext am pus asa: ornament cr oglinzi,ornament cr praguri,ornament cr manere si ornament cr hayon.am pus si eleronul,dar nu face parte din categoria asta de ornamente.cand o sa fie gata o sa-ti dau o poza sa imi spui daca ti se pare de prost gust.eu zic ca dau super bine pe masina.

Link către comentariu

cristiansen, consumul tau de 8% pe cati km a fost calculat si la ce viteza medie?

3-4000 km la viteza medie de 40-50 km/h. Asta din cauza ca in oras este foarte aglomerat. In afara intre 120-200 km/h.

Link către comentariu

Nu e cam exagerat consumul mediu de 15 % pt cupra in calculul de mai sus(cristiansen)!!!

S3 lui Vlad are un consum mediu de 14% parca si e quattro si are 265 de cp cu 25 mai mult !!!!

Modificat de Alex2112
Link către comentariu

@ayss

Sunt de acord cu rin,la ext. nu as mai pune nimic in afara de evacuarea dubla(aici sunt de acord cu tine),Cupra este un "Pitbull" intre masini nu-i pune fontita roz ca tot nu va arata ca un pechinez;la int. e chestie de gust iar tu ca domnisoara(doamna) e normal s-o infrumusetezi cu "brizbizuri". :P Oricum felicitari pt. alegerea facuta!

PS. Eu as folosi mai mult aluminiul in loc de crom,e mai sportiv;eu am ceva crom la int. cat si la ext. dar am un Stylance nu o Cupra(din pacate) :P

Link către comentariu

la ext am pus asa: ornament cr oglinzi,ornament cr praguri,ornament cr manere si ornament cr hayon.am pus si eleronul,dar nu face parte din categoria asta de ornamente.cand o sa fie gata o sa-ti dau o poza sa imi spui daca ti se pare de prost gust.eu zic ca dau super bine pe masina.

pt exterior este arhi-suficient ...aceleasi ornamente cromate pt exterior le am si eu pe a mea masina...mai putin cel pt hayon...pt ca nu mi-a placut.

asa ca nu am nevoie de poza ca stiu cum arata..mai ales ca si fr-ul meu este tot negru :(...mai bine faceam invers...eu ar fi trebuit sa ti dau niste poze sa vezi..inainte de a ta comanda :(

Acum pragurile, care cele de interior sau de exterior ? cele care se monteaza pe partea de metal (care teoretic este in exterior) sau pe suportul de plastic al pragului (respectiv interior)?

eu le-am pus pe cele de interior...cele de ext...nu prea mi-au placut :( (nu mi-a placut cum se "integrau" in masina) :(

in interior ce i-ai pus ? eu am ornamentele pt boxe...manere usi...ceasuri bord...mai erau cele pt guri ventilatie..dar am renuntat la ele...era prea incarcat bordul cu crom si daia ...parerea mea :D iarasi :(

Modificat de rin
Link către comentariu

pragurile mi le-am pus si cele de int si cele de ext.la int am pus asa: ornament al grila centrala bord,ornamente boxe+manere,ornamente ceasuri de bord,cotiera,si pe aici cred ca sunt incluse si ornamentele pt gurile de ventilatie.masina imi vine la sf lunii iunie,se fabrica in sapt 20 si ma cam oftic pt ca aveau o cupra pe care au dat-o,iar eu speram sa o mai aiba.poze daca vrei imi poti trimite si acum,chiar daca am comandat-o,pt ca la ornamente si kit ma mai pot gandi,si oricum mai am ceva pana o sa o vad pe a mea :(

Link către comentariu

Cu putin noroc poate primesti o Cupra model 2008,care incepe din saptamana 22. B)

Link către comentariu

nici nu stiam de cupra 2008.ce are diferit sau schimbat?

Link către comentariu

Leon MY08.

Optiune de deconectare airbaguri pentru locurile din spate - toata gama.

Culoare noua, "Gri Delfin" pentru FR, se scoate "gri sombre".

Geamuri fumurii de serie pe gama FR.

Essuie glave avant d

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!