Jump to content

Cutie Viteze 5+1 Trepte

aidrian25
 Share

Postare recomandată

Sal. Am un mk1 1.6 d cutie de viteze 4+1 si vreau sa-mi pun o cutie de viteze in 5+1 trepte.

M-ar interesa daca stiti ce cod trebuie sa aiba cutia in 5+1 trepte care sa se potriveasca pe golful meu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal. Am un mk1 1.6 d cutie de viteze 4+1 si vreau sa-mi pun o cutie de viteze in 5+1 trepte.

M-ar interesa daca stiti ce cod trebuie sa aiba cutia in 5+1 trepte care sa se potriveasca pe golful meu?

daca nu stii codul te uiti la prinderile de la suportul de cutie sa fie identic cu ce ai tu ....

la golf 1 difera putin prinderea pe cutie fatza de cutiile de golf 2

iar o cutie in 4 si una in 5 banuisc ca stii sa o deosebesti ..ce-a in 5 e cu catica cm mai lunga + e cu un capac verde in capat ...daca te intereseaza am una de vanzare la 250 ron

Link către comentariu

da, vei avea nevoie de un alt suport la prinderea cutiei de sasiu, prezent doar pe golf/jetta/scirocco MK1 si scirocco mk2 cu cutii in 5 trepte.

este destul de rar deci apuca-te de cautat.

in plus cutia trebuie sa aibe flanse de 90mm, daca nu va trebui sa schimbi si planetarele (sau flansele lor dinspre cutie).

o lista de cutii cu codul lor e aici http://www.scirocco.org/gears

poze cu suportul pt. cutia in 5 de mk1 (vopsit in negru :D)

post-36-1177568125_thumb.jpg

post-36-1177568248_thumb.jpg

Modificat de scirocco
Link către comentariu

daca nu stii codul te uiti la prinderile de la suportul de cutie sa fie identic cu ce ai tu ....

la golf 1 difera putin prinderea pe cutie fatza de cutiile de golf 2

iar o cutie in 4 si una in 5 banuisc ca stii sa o deosebesti ..ce-a in 5 e cu catica cm mai lunga + e cu un capac verde in capat ...daca te intereseaza am una de vanzare la 250 ron

codul cutiei si e cu suport sau fara?

da, vei avea nevoie de un alt suport la prinderea cutiei de sasiu, prezent doar pe golf/jetta/scirocco MK1 si scirocco mk2 cu cutii in 5 trepte.

este destul de rar deci apuca-te de cautat.

in plus cutia trebuie sa aibe flanse de 90mm, daca nu va trebui sa schimbi si planetarele (sau flansele lor dinspre cutie).

o lista de cutii cu codul lor e aici http://www.scirocco.org/gears

poze cu suportul pt. cutia in 5 de mk1 (vopsit in negru :ceuameni:)

sal.cutia de viteze+suportul am gasit-o la cineva care a avut-o pe un golf ca al meu,dar ma interesa codul(-urile) cutiei ca sa ma asigur.

Codul cutiei este "4S" si daca e sa ma iau dupa link-ul primit de la tine se potriveste din punct de vedere al flanselor

dar este de jetta....

In concluzie merita sa-mi pun cutia de viteze in 5 trepte cu codul "4S" in locul cutiei mele in 4? se impaca cu motorul meu 1.6d??

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

Mie mi se par cam scurte rapoartele pentru un diesel la 4S. Are raport final 3.94 si la 100 Km/h cu tr5 ai cam 3000 rpm. Nu stiu daca te avantajeaza cu ceva sa o schimbi pe a ta cu asta.

Link către comentariu

Mie mi se par cam scurte rapoartele pentru un diesel la 4S. Are raport final 3.94 si la 100 Km/h cu tr5 ai cam 3000 rpm. Nu stiu daca te avantajeaza cu ceva sa o schimbi pe a ta cu asta.

sal.mersi pentru sfat dar acum sunt total nehotarat,ce cutie in 5+1 trepte imi recomanzi? cod?

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

Parca vindea chiar scirocco una ATH pe aici. Aia are rapoarte mai potrivite pentru un diesel.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
sal.mersi pentru sfat dar acum sunt total nehotarat,ce cutie in 5+1 trepte imi recomanzi? cod?

sal. eu am un diesel de 1,5 si l-am luat cu 5+1 de gti. merge bine, si in trepte mici si in 4-5, la drum intins. nu stiu codul, k is nou in club, dar o sa intreb mecanicul de a pus-o.

Link către comentariu

sal. eu am un diesel de 1,5 si l-am luat cu 5+1 de gti. merge bine, si in trepte mici si in 4-5, la drum intins. nu stiu codul, k is nou in club, dar o sa intreb mecanicul de a pus-o.

Cea mai buna cutie de diesel este avx; care se cauta in disperare si de cei cu 16v pr grup. E super dar si foarte rara .

O gasesti pe jetta eco diesel de 1,6

Daca sti sa citesti rapoartele si grupul, ia vezi ce scrie in dreptu ei 4,25 :)

4,25 ESTE UN GRUP DAT SI DE CEI DE LA VW MOTORSPORT NUMAI CA ACOLO AU UMBLAT SI LA SINCROANE

Link către comentariu

deaia vanezi tu asa ceva...motorsport ha? vine si un ladder ? :)

Link către comentariu

deaia vanezi tu asa ceva...motorsport ha? vine si un ladder ? :D

:D :P :P :P :) :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!