Jump to content

Passat Md.95 19tdi,motor 1z, Probleme De Putere.

christian1973
 Share

Postare recomandată

o sa incerc sa fac rost de un debibemtru de aer sa il pun sa vad daca o sa se comporte tot asa....ms ionutz100

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

salut am un passat b4 din 1994,recent cumparat,foarte bine ingrijit si fara probleme mari( pana l am cumparat eu).Nu mi se accelera si nu trecea de maxim 50 de km,am fost la mecanic si i am schimbar debilimetru.Toate bune dar acum nu mi accelereaza mai mult de 120 de km (nu va zic de depasiri ca nu mai stiu ce s alea).si uneori in treapta a 3 a la turatie mica nu mi trage,se ineaca.Parca are zile mai bune unerori....Ma poate ajuta cineva?

multumesc cristian

Link către comentariu

Debilimetru ?????

Ce cod motor e pe masina?

Link către comentariu

E de inteles ca nu trece de 100,daca masoara in milimetru.nu?

Link către comentariu

Uita-te in talon. La 90 de cai ai motorul 1Z sau AHU

Modificat de P o p i c a
Link către comentariu

in talonul nou nu apare codul motor, daca ai un program de catat piese sau un amic bun la reprezentanta dupa seria sasiului si sa nu fii fost schimbat motorul intretimp poate sa iti zica ce tip de motor ai, sau ar mai fi sansa sa gasesti stekeru di portbagaj unde ii scrisa si modelul cutiei de viteza sa fie trecut acolo ...

Link către comentariu

multumesc maine o sa ma uit in portbagajsi o sa va comunic. din cate stiu eu motorul nu a fost schimbat

Link către comentariu

unde gasesc acel cod?

Mi se pare ca il gasesti si pe eticheta de pe aparatoarea de plastic a distributiei...

Link către comentariu

• 1 month later...

bine o rectificare:e vorba dde debitmetru,mea culpa.iar motorul e 1z.de altfel am observat ca scoate si mult fum negru cand o accelerez .cam dupa 2500 rpm ,ce ar putea fi sau la ce sa ma astept? turbo ,egr?

Modificat de agighiol
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Fumul poate provine de la o usoara pierdere de ulei pe la lagerele turbinei. Mie imi pierde cam 300-400 de ml intre schimburi pe acolo dar nu s-a agravat. Imi pierde asa de acum 100.000 de km si nu e problema. :icon_thumleft:

Modificat de raul_g20
Link către comentariu

de vreo 1 luna si eu am aceasta problema....imi pierde ulei pe la turbo....marti am programare.....sa vad daca se mai poate face....inainte nu complectam deloc intre schimburi....acuma am vazut dc pierde ulei...pe la turbo....desi masina trage bine.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!