Jump to content

Vw Golf Iv R32 Style

Bogdan92WRX

Postare recomandată

Este un Golf 4 din 2002, Sport Edition

Motorizare: 2.0i, 116cp

Dotari de serie:

- ABS, ESP

- Computer bord

- Climatronic

- Scaune sport incalzite

- geamuri si oglinzi electrice incalzite

- trapa electrica

- volan sport din piele

- schimbator piele

- jante 17" Santa Monica 225/45/17

- radiocasetofon + magazie 6 cd

Modificari:

- Grila FK Badgeless

- Bad Boy Look

- faruri FK cu xenon pe faza scurta

- bara fata + spate R32

- suspensie completa Kw ( - 50mm)

- filtru aer Green

- evacuare Borla ProXs

- resoftare TCM Turbo

Multumesc pe aceasta cale lui Dragos Voinea

Acum incerc sa pun ceva poze !

Link către comentariu

am o rugaminte cand ai timp. sa masori cu o ruleta distantele de la aripa fata si cea spate pana la pamant si sa mi le spui si mie.

Link către comentariu

Asa a aratat la inceput

Ceva mai recente, imi cer scuze pt calitatea pozelor care cam lasa de dorit.

O sa revin cu poze in zilele urmatoare

post-9900-1177341511_thumb.jpg

post-9900-1177341672_thumb.jpg

post-9900-1177341685_thumb.jpg

post-9900-1177342248_thumb.jpg

post-9900-1177342284_thumb.jpg

Link către comentariu

singura retinere pe care o am este grila aia fk. bara de r32 arata cel mai bine cu grila originala cu emblema mare. in rest :offtopic:

Link către comentariu
singura retinere pe care o am este grila aia fk. bara de r32 arata cel mai bine cu grila originala cu emblema mare. in rest :offtopic:

In poza recunosc ca nu arata grozav, dar sa stii ca arata foarte bine fara semn poate o sa ne intalnim odata sa vezi. O sa masor distanta si iti spun. Daca tu ai tot (-50mm) sa stii ca e putin mai joasa a mea din cauza ca am rotile mai mici.

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar o intrebare, cum draq va puteti descurca cu -50 mm. Inseamna ca mai aveti vreo 6-7 cm garda la sol. Foarte frumos, mai pune ceva poze, poate de calitate mai buna

Link către comentariu

Frumoasa jucarie.Respect pt alegerea motorului de 2L pe benzina :scratch:.Te-am vazut anul trecut la 4TuningDay,te-ai "dat" putin in parcarea aia mica.Suna bine de tot evacuarea.Sa-ti traiasca si sa ai grija de ea!

P.S.:Carcasele alea cromate de la oglinzi o strica putin parerea mea....

Link către comentariu
Frumoasa jucarie.Respect pt alegerea motorului de 2L pe benzina :somnmare:.Te-am vazut anul trecut la 4TuningDay,te-ai "dat" putin in parcarea aia mica.Suna bine de tot evacuarea.Sa-ti traiasca si sa ai grija de ea!

P.S.:Carcasele alea cromate de la oglinzi o strica putin parerea mea....

Da nici eu nu sunt prea multumit de cum arata cu oglinzile cromate, sincer ma asteptam sa dea mai bine dar.... Vreau sa le pun pe cele de R32 adica amandoua sa fie egale si in culoarea masinii.

Cateva poze si cu spatele, sunt facute cand am montat evacuarea dubla.

La VW Parade am inteles ca erai interesat de 2DS :D.

Da ma bag si eu la voi, acum timp sa fie ca sa ne putem vedea.

post-9900-1177515608_thumb.jpg

post-9900-1177515617_thumb.jpg

post-9900-1177515692_thumb.jpg

post-9900-1177515701_thumb.jpg

Link către comentariu
Da nici eu nu sunt prea multumit de cum arata cu oglinzile cromate, sincer ma asteptam sa dea mai bine dar.... Vreau sa le pun pe cele de R32 adica amandoua sa fie egale si in culoarea masinii.

Apeleaza la mmneg cu incredere,avea de vanzare o astfel de oglinda undeva prin anunturi aici pe forum si te va ajuta, e un baiat de nota 10.

Link către comentariu

mi s-a parut ca te-am zarit prin mamaia weekendul asta. tu erai? frumoasa masina.

Link către comentariu
mi s-a parut ca te-am zarit prin mamaia weekendul asta. tu erai? frumoasa masina.

Da, asa este am fost in weekend la mare.

Link către comentariu

este super ok imi pac modificarile facute

cu gust si nu extravagante, este genul de tuning care imi place

pana acum felicitari

Link către comentariu
claus_golf4

deci... NOTA 10! imi place foarte mult masinuta ta! ti-am admirat-o la vwparade!

Link către comentariu

Interiorul este identic cu cel de la masina mea (mai putin butoanele de incalzire in scaune)... :)

:)

Link către comentariu
Bogdan92WRX
Interiorul este identic cu cel de la masina mea (mai putin butoanele de incalzire in scaune)... :P

:P

Este identic pentru ca este tot Sport Edition, a fost o serie mai limitata(doar 3luni).Echiparea fiind foarte completa, aproape de top.

Link către comentariu
  • 1 year later...

frumoasa masina..singurul lucru care nu prea e pe gustul meu este ca evacuarile nu sunt centrate ..cel putin cea din stanga e cam stramba... :D :vaidecapulmeu: s-o conduci cu placere! reusita!

Link către comentariu

foarte tare masina..chiar imi place..am vazut-o odata si live..dar nu stiam ca esti membru vwforum.

O intrebare am totusi..bara de r32 fata este originala adica r-line sau chestie gen fk, dietrich..etc?

Drive safe!

Modificat de scumfreak
Link către comentariu
  • Administrator

masina nu mai este a lui (a fost vanduta). Puteti observa si la profil ca are o bora acum. Bara era originala r32 de la VW. A fost a mea (inclusiv capota motor)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!