Jump to content

Parcul Meu Auto

doktor4carz

Postare recomandată

La cererea publicului larg, imi prezint colectzia:

I. Mercedes W114, 230 automatic, an 1972, 6 in linie, 2 carburatoare dublu-corp, masina mea de suflet

botumeudecal7.jpg

botumeudecal12.jpg

botumeudecal18.jpg

botumeudecal20.jpg

II. Mercedes W115, 200D, an 1971

w115200D1971adicabotdecheval.jpg

puiu.jpg

bucilepuiului.jpg

III. Mercedes W115, 200D, an 1976

feleac.jpg

malincrav13.jpg

botdecaldestate.jpg

DSCN0473.jpg

IV. Mercedes W116, 350SE, an 1978, momentan in lucru (de vreo 2 ani)

proiectuostashaishpe350SE.jpg

viziunedeansamblucufraiercareseplim.jpg

maiumandindos.jpg

V. Mercedes W123, 240D, an 1978, supranumita "cadoul", din cauza ca a fost cadou

DSCN0479.jpg

DSCN0478.jpg

DSCN0477.jpg

VI. Mercedes 230 automatic, an 1979, momentan 200D cu cutie mecanica, dar nu pentru multa vreme. In scurt timp va fi transformata la starea originala.

DSCN0485.jpg

DSCN0484.jpg

DSCN0486.jpg

DSCN0483-1.jpg

VII. Mercedes W123, 240 TD automatic, an 1979, o prezentza cam patetica, dar resuscitabila

multicolor.jpg

ratareadebrec.jpg

faraomareparteacurului.jpg

VIII. Ford Fiesta 1.6D, an 1987, aflata la reparatzie interminabila dupa ce am evitat un accident din care era sa scap mort

fiestalareparat.jpg

naturamoartacunoroipepragshizgiriet.jpg

IX. Ford Taunus 15M, an 1967

fordtaunus15M1967.jpg

vomadeprahovadepiese.jpg

X. Ford Taunus 20M Turnier, an 1965

DSCN0482.jpg

DSCN0481.jpg

DSCN0480.jpg

XI. Plymouth Valiant Sedan, an 1973

adicaPlymouthValiant1973.jpg

plaimutu.jpg

XII. Opel Senator 3.0 automatic, an 1982

opelsenator3.jpg

XIII. Fiat 131 Panorama, an 1984

Fiat131Panorama.jpg

XIV. Skoda Octavia Combi, an 1963

SkodaOctaviaCombi1963.jpg

Plinacufiare.jpg

Nusashterslaqur.jpg

XV. ARO 244D, an 1980

aroulaserata.jpg

arocomunist.jpg

Mai am trei masini la care nu exista inca poze. Pentru curioshi, iata si ce fatza are unul cu atitea fiare la usa

io.jpg

Link către comentariu

ooooo impresionanta colectie .. felicitari .. o mica intrebare ..cat platesti impozit pe an la stat ptr ele ?

Link către comentariu

De-a dreptul incantator ! Am vazut ca cel putin doua functioneaza. Dar celelalte ?

Link către comentariu

:huh: ...ai contract cu primaria pentru parcare,doamne iarta-ma,sau cum?oricum,Cobrele is mortaaaaaaale! :D

Link către comentariu
ooooo impresionanta colectie .. felicitari .. o mica intrebare ..cat platesti impozit pe an la stat ptr ele ?

Cam 70 de mil

Link către comentariu

Ce ai de gand sa faci cu ele in viitor? Asa de multe ca nu mai sti unde e parcata fiecare. :D

Link către comentariu

impresionant....am ramas fara cuvinte, nu uiti unde le parchezi?:)

sa te bucuri de ele...ai tot respectul meu

Link către comentariu

sticky topic :) 8 Members are reading this board: retro, Shtrumf2k, bubulbi, Popa Iulian, Bebeee, KLF, TIESTO, ciprianD

eu am numa 3 si deja una am lasat'o in spatele blocului ca inainte sa o iau pe a treia existau discutii ca incep sa fac cimitir de rabla in fata blocului...asa ca pana una alta, tot e bine daca nu ai vecini turbati... :)

Modificat de retro
Link către comentariu

Nu am vazut o colectie atat de completa de junghiuri de mult.Vezi sa nu dai adresa ca vin aia de la Primarie sa le ridice si ar fi pacat sa platesti pentru a le scoate , mai mult decat valoreaza.

Si se mira lumea ca nu se gasesc locuri de parcare...Pune-le intr-o curte, pe un teren proprietate personala si e super ok.Dar pe strada,...ma rog...ca gluma e buna....

Modificat de sanddy1964
Link către comentariu

respect total. Un adevarat pasionat. Cred ca esti sapima vecinilor, la cate locuri de parcare ocupi cu ele. Ar fi super daca ai putea sa faci un garaj pentru toate, undeva mai la margine bucurestiului, ca sa nu dai pe el o avere.

Felicitari.

Link către comentariu

Super faina colectia ta. Iti doresc sanatate si bani sa le poti reconditiona sa arate ca in vremurile lor bune. Altfel, o sa tot platesti impozitul ala degeaba.

Link către comentariu

Fumoasa colectie intradevar dar o sa coste o avere sa le aduci cat de cat la nivel normal.Am observat ca majoritatea necesita tinichigerie si vopsitorie de facut plus motoarele de pus la punct.Oricum spor la treaba

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

oameni buni se vede din start ca este vorba de o mika afacere, nu e vorba de restaurat toate cat de vandut, dezmembrat sau unele folosite ca piese pentru celelalte. care ar fi farmecul sa restaurezi 2 - 3 masini de acelasi fel, in plus o parte din ele sunt de vanzare pe www.retromobil.ro asa ca daca sunt doritori....

Link către comentariu

...cred ca s-a gresit un pic locatia...:question:. din cate imi amintesc suntem pe vwforum, asta e una. In al 2-lea rand este o jignire la adresa forumistilor, care au postat masini de interes pe acest forum, nu in ultimul rand "colectia" cred ca sade mai bine la REMAT, in starea lor actuala. Daca a foat o gluma eu nu am perceput-o....

Bafta cu vecini, primaria, politia, mediul, sanepidul si alte persoane si institutii....:10[1]:

Link către comentariu

Eu cred ca face la baza ca vad ca numai raspunde dar daca nu,tot respectul pentru haita :lol:

Link către comentariu

super tare colectia ...pacat ca arata cum arata. eu poate as alege mai putine, dar sa arate mai bine. nu poti sa le iubesti pe toate la fel de mult, dar nu inteleg de ce nici macar una dintre ele nu arata ca noua?!

Link către comentariu

Pai de-aia nu sunt locuri de parcare in Bucuresti bre. De-aia cand vin pe-acolo ma invart cate o ora dupa un loc de parcare. Am si pe-aici pe la Brasov vreo cativa vecini de-astia iubitori de junghiuri care nu se dau despartiti de ele chit ca bagi pumnu prin tabla. Sper ca cineva de la primarie sa se sesizeze.

DACA, si numai DACA, erau parcate toate ruginile alea pe un teren proprietate personala, atunci puteam sa zis JOS PALARIA pentru un impatimit al masinilor. Dar in cazul de fata nu pot decat sa-i compatimesc pe vecinii care vin seara obositi de la servici si nu gasesc loc de parcare. RUSINE !

Link către comentariu

:) Felicitari pentru vointa de care dai dovada!

O mare provocare chiar si pentru cei de la "Wheeler Dealers" :)

Link către comentariu

nu e loc de comparatie cu "Wheeler Dealers" ...aia macar fac ceva din ele nu doar le tin sa rugineasca in loc sa se transforme in logani...orikum logan scrie pe majoritatea sooner or later..sunt cateva exemplare de calitate si valoroase care ar merita atentia acum pana nu e prea tarziu, la merturi se poate renunta fara greturi ca inca e plina lumea de ele si folosite resursele provenite din acestea pt amerinamka, taunus break si chiar si skodita, restu iausoarele ierbii din asfalt degeaba ... parerea mea ..no offense

Modificat de bAndrei
Link către comentariu

Eu n-am prea inteles... "Colectia" asta se refera la pozele facute :offtopic: sau chiar la ce e in ele? Adica esti un colectionar de imagini cu masini vechi (ma rog, le pozezi tu...) sau...

Ca eu nu ma prind care-i faza...

Ce faci cu ele daca le ai fizic?

Chiar nu (prea) fac misto :rolleyes:

Link către comentariu

Din pacate aici este un forum dedicat marcilor concernului VAG deci nu au ce cauta aici mercedes, ford, etc. Se inchide.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!