Jump to content

Martor "Control Electronic al Motorului" aprins

Jacku
 Share

Postare recomandată

,,nu mai apare cateva zile, daca scanez dupa o luna este din nou" (acum am citit) : un spray de contact dat pe mufa si pe pinii valvei, cred ca iti vor rezolva problema.

am sters eroarea, am curatat pinii de la mufa, si acu am sa scanez periodic sa vad cand apare. multumesc

am scanat azi dupa 3 zile in care am facut doar 70km. rezultatul...curat ca lacrima. nicio eroare in log.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BMA

13

• Jacku

11

• BLiTZ

7

• Carmina

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu cred ca o sa scapi de el dar ... poate o mai lungesti pana se face o vreme mai buna

Link către comentariu

dar totusi, nu stie nimeni sa-mi spuna ce simptome/efecte/urmari ar avea acea supapa defecta ? nu vad nimic anormal la comportamentul masinii/motorului. sa inteleg ca e acelasi lucru ori cu ea, ori fara ea ? :))

Link către comentariu

E un viciu de fabricatie si de fapt scaunele de supapa sunt de vina.

Deocamdata nici eu la 53k nu simt mare lucru decit usoare trepidatii anormale la relanti ( dar rar ) si le pun pe seama bujiilor.

Trebuie sa o exploatezi mai turata si va fi ok. Daca ii cauti in coarne o sa-i gasesti ceva...

Vezi ca ti-am dat PM.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!