Jump to content

Caut Un Manual De Service Pt Golf Iii In 3 Usi

mcbeowolf
 Share

Postare recomandată

:rolleyes:atzi vazut ce caut...daca ma opaote ajuta cineva cu un pdf as fi recusnocator..ms anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauta cartea Heynes...poate e undeva pe net.

nope anm gasit nik...oricum thx

Link către comentariu

nu vad de ce ti=ar trebui un manual de reparatii ca sa dai jos fata de la usa.....

nu sunt decat vreo 3-4 suruburi - cele de la bratul de pe usa si s-ar putea sa fie inca unu la manivela de la geam ( io am geamuri el ).restul panoului este prins in cleme dalea de plastic .

spor la treaba.

ps : nu te mai inpotmoli in problemute dastea.....

brgds

edi

Link către comentariu

nu vad de ce ti=ar trebui un manual de reparatii ca sa dai jos fata de la usa.....

nu sunt decat vreo 3-4 suruburi - cele de la bratul de pe usa si s-ar putea sa fie inca unu la manivela de la geam ( io am geamuri el ).restul panoului este prins in cleme dalea de plastic .

spor la treaba.

ps : nu te mai inpotmoli in problemute dastea.....

brgds

edi

:) am suruburi akolo la maner???ca yo cat mam chiorat nam vazut nici unu..a sa ma duk sa ma chiorasc ma mult..ma mistake:) :) ...oricum tot vreau un pdf..am gasit ceva..da ii nunma pt motor..

Link către comentariu

Manerul usii e acoperit de un capac de plastic prins in cleme, pe care il scoti prin tragere, si sub el e un surub...

Link către comentariu

strict pentru demontat fata usii :

scoti ciuperca cu care reglezi oglinda prin tragere

manivela de la geam : vezi ca la baza are un guler . pe ala in impingi in sensul opus orientarii manivelei , gulerul se ridica si poti scoate apoi manivela prin tagere

butonul care blocheaza usa iese prin desurubare

plasticul din coltul geamului care vine la oglinda tot asa se trage de el si iese

se scoate manerul usii , cel orientat oblic prin tragere , are niste cleme care il tin akolo

se scoate si plasticul care inconjoara manerul de deschidere al usii ( fara maner , ala ramane pe loc )

o sa ai 2 suruburi mai mari in stea in acea zona pe care le scoti

si mai este unul f mic indeva undeva in zona manerului care dechiede usa .

in rest fata de usa se trage cu incredere din cleme .

Link către comentariu

ms..aku sa fac rost de surubelnitza in stea si ma apuk de treaba...ca nush mio sarit un magnet crek de akolo de la sigurantza de blocat usa si nu-l mai trage in interior cand activez alarma ..si am avzut ca si joaka akolo taree

Link către comentariu

Eu am manual de golf 3 vento , dar este pentru modelele benzinare, la caroserie si alte chestii e la fel , cred ca difera doar motorul

Link către comentariu

• 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!