Jump to content

O Simbioza De 4 Roti Numite Vw

tttrix

Postare recomandată

asa un pic de prezentare.... Bora 1.9 TDI 115 CP suspensie sport.jante originale VW pe 17"cd Blaunpunkt Amp Zeus 4X100+1X300 W

post-12289-1177246781_thumb.jpg

post-12289-1177246840_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi kilometri. :question:

Spune-ne ceva si despre dotarile masinii. Si niste poze cu interiorul.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumoasa bora ta nu imi dau inca seama ... recunosc m-am uitat pe fuga dar are ceva special a parte!

felicitari!

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa masina.

Spune-ne si noua cat ai cheltuit pe jante si cauciucuri.

Poze cu interiorul ar fi super ! Sunt curios. :)

Link către comentariu

masina am luat-o de curand din germania. si a fost echipata...deci nu am dat nici un ban pe "anexe" mai am computer de bord,8 dif(dar din pacate nu am subwoofer dar o sa intre si el in proiectele mele din viitor) scaune sport.oglinzi electrice incalzite heliomatice.climatronic. si inca nu stiu sigur dar cred ca un cip tuning cai prea bine trage.(normal ca am facut revizie completa)

si poza cu amplificatorul

am luat de curad si cauciucuri 225/45/r17, second , m-au costat 3 milione...si 1 milion..schimbattul..acum am firestone inainte am avut GoodYear Eagle F1.uite ca pun o poza si cu ele

post-12289-1177266071_thumb.jpg

post-12289-1177266482_thumb.jpg

post-12289-1177266813_thumb.jpg

Link către comentariu

... sa pui cauciucuri noi de acum inainte ...

foarte buna suspensia sport, pentru ca bora stock nu sta prea bine.

Sa o stapanesti sanatos si fara neplaceri!

Link către comentariu

as fi vrut eu sa pun cauciucuri noi dar insa nu imi permiteam..mai ales dupa o revizie generala.Si dupa ce am vb cu neamtul de la care am luat-o mi-a zis ca are CHIPTUNNING dar nu sti e de care....si doar stie ca are cam vreo 20 de cai implus dupa"operatie" la care el a asistat doar..

apropo nu sti e nimeni cum pot sa vad ce fel de tuning este sau cum pot determina ??....se vede pe tester??

Link către comentariu
......apropo nu sti e nimeni cum pot sa vad ce fel de tuning este sau cum pot determina ??....se vede pe tester??

Se poate pe un dyno

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!