Jump to content

Vw Bora 2002

radublack

Postare recomandată

Buna ziua.Masina am achizitionat-o din austria in ian 2007 si implicit am achitat taxa de drum de 1620 eur(scarbosul Tariceanu).Este vorba de un VW BORA berlina motor ASZ 131 cp si 6 vit negru metalizat cu interor culoare crem

Dotarile pe care le are masina au fost destul de numeroase (mentionez cele mai importante):

-inchidere cu telecomanda

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice si incalzite

-climatronic

-computer bord

-ESP

-volan piele in 3 spite

-tempomat

-scaune incalzite

-senzori parcare

-senzori ploaie si oglinda heliomata

-cotiera fata spate

-faruri ceata +spalator faruri

Ulterior mi s-a parut totusi ca masinii ii lipseste din personalitate iar Bore aparent banale sunt destule in cta.

Primul lucru care l-am achizitionat au fost proiectoarele HELLA cu telecomanda (800 ron).Am citit multe despre ele pe forum ca se pot monta ba ca nu se pot monta.Rezultatul este afirmativ,deranjeaza un pic senzoru de temperatura dar pt cineva priceput nu e o problema.

Au urmat jantele Santa Monica pe 17 cu cauciucuri 225/45/17 Dunlop SpSport achizitionate din Germania 700 eur complet

La capitolul audio am montat boxe in usile din spate si mi-a picat un sistem de navigatie Pioneer HD1BT cu bluetooth si touch screen.

Si cum nu era complet am investit intr-un tuning exterior care include grila fata fara semn,pleoape far,un spoiler fata mai agresiv,un mic eleron pe portbagaj si inca o aplica pe luneta total 500 eur.Viitoru apropiat prevede un cip tuning de la upsolute si vreau sa achizitionez o plafoniera W8 dupa care am zis ca ma opresc.Dar cine stie?

Asadar dragi fani Vw dati-va cu parerea cum o fi buna rea eu nu ma supar si o iau ca atare.

post-9750-1177197994_thumb.jpg

post-9750-1177198008_thumb.jpg

post-9750-1177198064_thumb.jpg

Modificat de radublack
Link către comentariu

Radu, felicitari. E frumoasa masina. Poti sa spui ca acum are personalitate printre cele din Constanta, si nu numai. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi kilometri ! :lol:

Link către comentariu

Frumoasa masina. Mai vrem poze, te rugam. Eu am vazut-o in realitate, felicitari pentru munca si rezultate.

Link către comentariu

acum arata bine. probabil mai bine ca in poze..pt ca pozele sunt cel putin slabe.. :lol:

eu zic ca nu mai insisti cu prea multe imbunatatiri exterioare...cel mult niste praguri. e bine asa acum e acum.

bv. si hai cu poze mai ca lumea si unele cu interiorul.

Link către comentariu
Mihai Dobrescu

Se pare ca Santa Monica 17" da bine si pe Bora. Eu nu mai vazusem nici o Bora cu jantele acestea desi urmeaza sa vad.

Link către comentariu

f frumoasa masiniutza...sa ai noroc la ea.poate pui o poza cu pioneeru fiindca sunt tare curios cum se integreaza in bord.E o scula adevarata...de unde ai cumparat-o?

Link către comentariu

e frumusica.cel mai mult ma atrage spoilerul de la luneta .. ala chiar ca imi place...

Link către comentariu

Pioneer mi l-a adus cineva din Anglia.A costat 800 euo second (2200eur la pioneer) un pret modic zic eu pt ce stie sa faca.Interiorul este de culoare crem se asorteaza bine cu masina neagra.Am revenit cu niste poze de interior.

post-9750-1177272903_thumb.jpg

post-9750-1177272913_thumb.jpg

Modificat de radublack
Link către comentariu

foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si la cate mai multe mii km fara probleme...felicitari pentru achizitie....

Link către comentariu

Puterea e de50WX4 mosfet se aude foarte bine.Vroiam sa-mi pun statie si tub de bas dar am renuntat.Are navigatie pt 26 tari in europa mai putin romania si bulgaria :offtopic: am testat-o si merge foarte bine.O functie klumea este ca iti arata viteza reala,acceleratia ,deceleratia si in viraje exprimata in G voltajul bateriei,busola,are agenda telefon se apeleaza direct de pe el fara sa folosesti telefonul mobil e tare ce sa zic.Aici e site-u unde poti vedea toate datele http://www.pioneer.de/de/products/10/20/24.../index.html.Pot sa zic ca am avut noroc ca am gasit-o.

Link către comentariu

Frumoasa domnu', foarte frumoasa. Vad ca nici tu n-ai reusit sa scapi definitiv de car kit :icon_thumright:. Imi place foarte mult ca e iesita din comun.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Felicitari pt masina si mai ales jantele sunt super. Si eu ma tot uitam la ele da inca nu am banii pt asa ceva. Si dvd isi face toti banii dar nu iti este frica ca o sa ramai fara el? :) Felicitari inca odata

Link către comentariu

Din cate stiu, masina si-a gasit intre timp un alt proprietar.

Topicul se inchide.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!