Jump to content

Intrebare Pt Cunoscatori Golf Gti Mk1

MK140
 Share

Postare recomandată

Salutare! Am si eu o intrebare sau doua pt cine cunoaste.Vreau sa achizitionez un golf MK1 si am dat de unul chiar un GTI,e super doar ca este varianta americana cu faruri patrate.Acum intrebarea mea:imi poate spune cineva ce diferente exista intre acesta varianta si cea europeana( in afara de aspect)?

Eu atat stiu ca varinata americana avea catalizator din cauza asta i s-a resdus puterea la motor cu cativa caluti..

Si ar mai fi ceva,mie nu imi plac deloc farurile alea patrate,se poate schimba fara probleme cu grila normala cu 2 faruri rotunde?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nadir@boosted.ro

Salut

1 nu exista diferenta decat la aspect, daca nu ma insele mai este o diferenta tot de aspect la usita pentru rezervor

2 da se poate schimba trebuie sa iti cumperi grila + faruri + armatura de model european(rotunde) si se rezolva!

in rest nu difera mai nimic, la modelel mai noi de vw mai difera si ceva pe la motor dar in cazul G1 nu difera nimic inafara de aspect.

bafta la achizitie!

Link către comentariu

ceea ce a zis nadir plus o pereche aripi deoarece probabil la tine sunt semnalizatoarele pe coltul aripilor in fata, in rest toate cele bune si sa ai parte de batranica.

Link către comentariu

Ok! multumesc mult pt raspunsuri! acum ramene sa vad daca ma hotarasc sa o iau.... :)

Link către comentariu

• 4 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!