Jump to content

A4 Sau A6?

alinarmand
 Share

Postare recomandată

In doua saptamani plec in Germania sa imi iau masina. M-am oprit la a alege dintre A4, motor 1.9 tdi 131 cp sau 2.5 tdi si A6, cu motor de 2.5 tdi 163 cp

taxele pt 2.5 euro 4 si 1.9 euro 3 sunt la fel.....deci care sa fie?

Pretul de achizitie e in regula pt oricare din ele. Cu cat e mai scumpa intretinerea la A6 fata de A4?

Anul de fabricatie va fi minim 2003.

Intra in calcul si varianta break.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

poate allroad? :D

cred ca pana la coada totul se rezuma la preferinte si uz... si in care te vezi tu, fiind clase diferite...

personal, consider A6-le un pic prea mare si impozant pentru varsta mea... eu unul nu ma vad in el :)

spor la cumparaturi!

Link către comentariu

daca esti genu care prefera confortul deasupra oricarui lucru eu as merge pe a6! e criminala masina ca spatiu si confort!

a4 e mai mica si mai sportiva desi banuiesc ca daca vroiai sportiva luai o benzina!

eu as merge pe a4 pt ca nici eu nu ma vad inca sa conduc zilnic ditamai limuzina ,desi am condus a6 si mi-a placut enorm!

Link către comentariu

Taxele sunt la fel...da IMPOZITUL vezi ca nu este. La 1.9 TDi platesti aprox 150 RON/an...si la 2.5 TDi platesti 700 RON/an (si la 3.0 TDi 2100 RON/an). Eu cand am ales masina am luat A4 pentru faptul ca la modelul "vechi", nu imi place spatele de la A6, este prea rotunjit (chestie de gust evident), vroiam o masina mai sportiva un pic si mai adaptata ca dimensiuni pentru oras si nu in ultimul rand pentru consum si taxele ulterioare care erau mai mari. Daca nu te deranjeaza aceste aspecte si iti doresti ceva spatios, alege A6...masina in sine este super dar iti recomand un minim de 2.5 TDi QUATTRO...motorul de 2.5 TDi de 163 CP am impresia ca este numai pe A6 cu tractiune fata. Pe QUATTRO este motorul de 180 CP.

Link către comentariu

Fara discutie A6. Clase diferite, dar A6 este o masina adevarata. Am dorit mereu sa am masina asta.

Link către comentariu

Eu imi permit sa-ti recomand A4.O parte din argumente le-a spus Rapier.Apoi A4 poti sa-l ridici usor la peste 150 CP (aici poti cere info de la Voinea,Baracuda sau alti colegi de forum).Si nu in ultimul rind consumul este mai "blind"la A4 1.9TDI

Oricum depinde si de ce gasesti acolo,cum arata,cum sunt intretinute,etc.

Link către comentariu

preferabil ar fi un A6 1,9 ..masina ideala pt familie sau A4 pentru "tineret".orice ai alege sunt masini excelente.de obicei A4&A6 1.9 din DE daca sunt ok ,vin de la 140cp in sus.

Link către comentariu

preferabil ar fi un A6 1,9 ..masina ideala pt familie sau A4 pentru "tineret".orice ai alege sunt masini excelente.de obicei A4&A6 1.9 din DE daca sunt ok ,vin de la 140cp in sus.

am al 3-lea Audi si e clar , marca e mai mult decat OK.Insa, sa stii ca:

1. un A4 Break , nu ar fi rau deloc, gasit la un pret bun-poate gasesti unul quattro,,,acuma depinde si de bani...masina e frumoasa, e singurul break care-mi place.

2. A6 2,5TDI QU este o masina care sta bine de tot pe sosea si daca ai si suspensii bune, NU AI TREABA.

3. Passat Modelul Nou

Modificat de sanddy1964
Link către comentariu

grea alegere! imi place mai mult A4 ....A6 e super spatioasa

Link către comentariu

Cred ca numai spatiul mai mare nu e un impediment, din contra, poate te referi la marimea masinii. Daca alegi A6 nu lua cu motor de 1,9TDI.

Link către comentariu

Am vazut ca preturile la A4 sunt cam la fel cu cele la A6. Oare de ce?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Incearca un a4 quattro.

Link către comentariu

In final mi-am luat un Passat 1,9 131 cp din 2003 de la un amic, o masina f bine intretinuta.

Spatiul si taxa de inmatriculare si costurile ulterioare, in special casco m-au facut sa renunt la modelele audi.

In special taxa de inmatriculare. Nu mi s-a parut in regula financiar si psihic sa dau 2000 euro taxa de inmatriculare la ce masina voiam din germania.

Sunt f multumit de masina.

Multumesc celor care mi-au raspuns ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!