Jump to content

Indicatoare Vitezometru

SCH2.5
 Share

Postare recomandată

o intrebare probabil simpla insa nu am gasit raspunsul nici pe forum, nici pe google (probabil ca nu stiu ce sa caut :) ), nici in cartea tehnica.

pe scurt: pe bordul de la ibiza sunt marcate 3 indicatoare rosii (unul la 30km/h, unul la 50 si unul la 130) si as vrea sa stiu ce inseamna ele.

la fosta masina aveam unul la 50km/h si singura explicatie pe care am auzit-o a fost sa nu merg cu a 4-a sub 50.

poate ma lamuriti voi, ms anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt vitezele legale maxime, urban si extraurban... :)

Ca sa n-ai scuze ca n-ai vazut exact unde era acul vitezometrului. :D

Link către comentariu

cred ca sunt ptr a-ti sari in ochi limitele de viteza in localitati si pe autostrazi. Depinde de tara. Nu stiu 30 ptr ce e exact.

Bafta!

Link către comentariu

30 - limita de viteza in zone rezidentiale - In tarile civilizate stradutele si aleile dintre case au "speed bumpers" si limitare la 30 - se joaca copiii si sa se evite accidentele

50 - limitare generala prin orase

130 - limitare pe autostrazi

Link către comentariu

30 - limita de viteza in zone rezidentiale - In tarile civilizate stradutele si aleile dintre case au "speed bumpers" si limitare la 30 - se joaca copiii si sa se evite accidentele

Un pic :offtopic: si la noi au inceput sa apare astfel de zone, de "30"... cel putin in sectorul 3, cu semnul de zona rezidentaiala printre stradute.

Deci as putea concluziona ca ne apropiem cu pasi mici de "tarile civilizate"

Link către comentariu

..... cel putin in sectorul 3, cu semnul de zona rezidentaiala printre stradute.....

Nu e numai in zonele rezidentiale, e si in dreptul scolilor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!