Jump to content

Skoda Octavia2 Vs Citroen C4 Coupe

TIBI_84
 Share

Postare recomandată

se pare ca am de ales intre fiabilitate(o2) vs design(c4).

nu, se pare ca ai de ales intre vrabia din mana si cioara de pe gard

si acum traducerea:

vrabia din mana= C4, pret mic, dotari multe, motor competent, design placut, service mioritic la fel ca si PBN

cioara de pe gard = O2, o posibila fiabilitate mai buna, o posibila valoare de revanzare mai mare, dar cu un pret cert mai mare, cu dotari sigur mai meschine si un service la fel de mioritic

acum 3 ani am avut si eu o dilema similara: Pug 307 1,6 HDI vs GolV 1,4 FSI. dupa 3 ani si 60,000 km sunt multumit ca am ales chestii concrete si nu VAGi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Octavia.

daca te uiti doar la design, atunic C4.

dar peste 2-3 ani cum te vezi? think about it....

sincer,avand in vedere ca mai am 2 ani de facultate+5 rezidentiat,ma vad putin mai rebel.pacat nu au cei de la skoda inca in showroom joyster-ul.

grea decizie,mai ales cand mai esti starns cu usa si de buget.

cat despre service-ul de la noi,cred ca doar cei de la toyota sunt mai seriosi,in rest...(ca doar suntem in romania)

Link către comentariu

am vorbit ieri cu un prieten care are C4 si am inteles ca au o problema comuna si cam enervanta... dupa 2-30.000km incepe sa tremure masina rau de tot la plecarile de pe loc dupa ce mergi mai mult cu ea... zice ca e aceeasi chestie ca atunci cand e subturata doar ca MULT accentuata si fara sa fie efectiv subturata... se pare ca problema e de la ambreiaj, partea mai nasoala e ca cei de la service (cu toate ca stiu f. bine care e problema si ca trebuie schimbat ambreiajul) dau din umeri si se fac ca nu stiu ce-i aia si pana ajungi la ei intr-un moment cand se manifesta problema (nu face mereu) iti scoate peri albi...

Link către comentariu

Parerea mea ca daca vrei sa combini avangardismul cu fiabilitatea, cel mai bine s-ar preta un Honda Civic, 16480 Euro CIP.

Merge si noua Toyota Auris. Arata bine si Toyota este cea fiabila marca worldwide recunoscuta.

Cum au spus si restul, la C4 intr-adevar poti avea probleme. Cunosc si eu un tip care are C4 si nu a dus lipsa de probleme. Si probleme mari incit s-a saturat de ea si si-a luat o Honda Jazz. O2 este o masina buna si cam atit. Nu e spectaculoasa absolut deloc din punctul meu de vedere.

Un prieten de-al meu, arhitect-designer, a fost in aceesi dilema ca tine. El fiind genul mai "fricky'. Si-a luat pina la urma un Mini, dar banuiesc ca asta nu se pune ca sare din bugetul tau.

Link către comentariu

@ice 2k ,da am citit si eu pe un forum de aceasta problema.cat despre mecanici ,toti sunt asa .te amana pana iti iese masina din garantie.

cat despre honda civic nu pot sa ma arunc pretul cip se apropie de limita bugetului.sa fi avut fondurile pt honda,stai fara griji ca eram acolo in secunda 2(mai ales ca stiu din familie cum sunt japonezele).

Link către comentariu

• 1 month later...

Skoda Octavia 2 garantat.

Am Octavia 1 din nov 2005 - nici o problema si am 48.000 km cu ea.

Link către comentariu

C4 imi place mai mult. nu stiu cat de fiabila este, dar stiu ca arata bine si afara, si inauntru. chiar spectaculos inauntru

Modificat de kiko
Link către comentariu

Asta-i chestie de gust... afara imi place mult, la interior mi se pare infecta... cel putin volanul ala..... si afisajul vitezei pe centru, si digital.....

Link către comentariu

pai hai si de la mine o parere...

in primul rand, cele doua nu fac parte din aceiasi clasa... dar... vrei sa impresionezi, sa fi avantgardist, atunci C4; vrei sa fi sigur, sa simti confort, atunci OCT... diferenta o vei simti peste un an sau doi, atunci cand vei vedea diferenta de pret (la revanzare) a celor doua modele...

tot aud de chestia asta. da a tinut vreunul din voi seama si de diferenta destul de mare de pret intre cele 2 modele de noi? eu cred ca e logic ca o masina care a fost cumparata mai ieftin sa o dai mai ieftin, asa cum e logic ca o masina cumparata mai scump sa o dai mai scump. Chiar crezi ca in procente absolute e mai mare devalorizarea la citroen? m-as mira sincer..

Link către comentariu

pai compara si tu preturile masinilor SH cu cele cand au fost noi. si ai sa vezi.

Link către comentariu

din start e un versus gresit. N-are a face una cu alta nici la pret nici la altceva.

Link către comentariu

pai compara si tu preturile masinilor SH cu cele cand au fost noi. si ai sa vezi.

pai ma gandeam ca niscaiva dovezi aduc cei care zic de aceasta devalorizare. pentru ca ce am zis eu e implicit nu si nu cred ca trebuie argumentat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!