Jump to content

Cheia Briceag Nu Mai Actioneaza

oneofmany
 Share

Postare recomandată

Se poate recoda cu vag-com, dar in cazul tau nu cred ca ajuta.

Uite aici procedura. http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/vw-r...e-matching.html

Daca vrei s-o facem joia la intalnirea vwforum nu uita sa-ti aduci toate cheile.

Modificat de hyper
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 9 months later...
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumplestilskin

10

• alexovy

8

• gokey

6

• C o s m i n

5

Am desfacut si eu cheia sa schimb bateria deoarece nu se deschidea masina de la distanta Am schimbat bateria cu una noua si tot la fel face , de la ce poate sa fie?

Cu cealalta cheie de rezerva nu am probleme deci sigur e ceva de la cheie

Link către comentariu

• 5 months later...

salut.as avea o intrebare pt cunoscatori.

am 2 telecomenzi din care la una am schimbat bateria pt ca deschidea doar de aproape.adica chiar de linga geam.cea ce mi se pare absurd.

bun am zis poate e bateria.am luat alta si nimic la fel face.nu se deschide doar de linga geamul soferului.cealalata telecomanda e ok.merge

ce este de facut?as incerca o adaptare cu vag comul dar mie frica sa nu se poata adapta.adica sa nu mai mearga de deloc

Link către comentariu

si eu am fix aceeasi problema, da eu m-am obisnuit cu ea, daca are cineva un raspuns ar fi bine venit :icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 months later...

:D Aceeasi problema si la mine cu una din chei; ceva idei??

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si la mine tot asa face de ieri. Desi duminica seara mergea perfect si nu s-a intamplat nimic cu cheia peste noapte. Am schimbat si bateria si tot degeaba.

Inainte deschideam de la 10-15 metri usile acum abia mai pot de la 1-2 metri.

Ce sa mai incerc sa fac cu ea? Cealalta cheie merge perfect.

Link către comentariu

Eu as propune refacerea lipiturilor de pe placa. Nu ai ce pierde. Eu am intalnit la altfel de telecomenzi de alarme acest fenomen. In cazul respectiv chiar a functionat. Daca nu merge, alt modul de telecomanda.

Link către comentariu

• 5 months later...

am si eu o problema

am cumparat recent un passat b5.5

si mi a spus vanzatorul ca este setata cheia sa mearga numai de la distanta mica (langa usa) ca sa nu fie citita frecventa.

treaba e ca la amandoua cheile este aceeasi problema

intradevar sunt setate asa , sau pur si simplu nu mai am baterie.

Link către comentariu

Eu zic ca este vrajeala. Poti incerca varianta cu schimbarea bateriei dar cateodata sunt si telecomenzile obosite. Eu am doua chei briceag una merge de la vreo 50 m celalalt de la 3-4 m, bateria este schimbata.

Poate ca gresesc dar: masina are cititorul de semnal si cheia are emitatorul de semnal asa ca nu prea are cum sa citeasca cineva semnalul din masina fiindca nu se emite nici un semnal dinspre masina.

Link către comentariu

Vorba lui msanyix: vrajeala.

In acest topic gasesti cauza problemelor tale. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut;

La un golf IV (nu cel din semnatura), am incercat sa schimb bateria de la una din telecomenzi, deoarece distanta de la care functiona era de maxim 2 M; dupa schimbul bateriei am constatat cu stupoare, ca nu am facut nicio branza, din contra, acum merge de la 30 Cm decat. (Bateria noua, nu este tot Panasonic, pentru ca nu am gasit, este GP, dar am incercat inapoi cu cea veche si tot de la 30cm merge). Aveti ceva idei? Merci.

Link către comentariu

Vezi postul 43. :coffee_lol:

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut. Am o problema la Passat-ul din semnatura. Am vrut sa schimb un bec de pe plafon (dreapta spate). Am introdus o surubelnita subtire si am facut un scurt din greseala. Dupa acest incident cheia briceag nu mai functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu ceva info? Acum parca am Dacie si trebuie sa blochez toate usile cand plec. E foarte nasol. De mentionat e faptul ca din interior (de la butonul de dechidere si inchidere usi) inchiderea centralizata functioneaza. Help!!! :D(

Link către comentariu

In prima faza verifica sigurantele aferente. Daca nu se remediaza problema fa-i o scanare cu Vag-com si vezi ce erori ai stocate. Cu siguranta sa intamplat ceva la modulul de confort, poate l-ai prajit (partial) sau nu mai face contact mufa pe toti pinii. Incearca sa deconectezi 15 minute bateria si sa-l reconectezi, poate o sa functioneze, sansele sunt minime.

Iluminatul interior functioneaz?

Bafta

Link către comentariu

Multumesc pentru promptitudine, dar am rezolvat. Se pare ca o data cu siguranta prajita, s-a intamplat ca sa trebuiasca o adaptare de cheie. Referitor la intrebarea cu iluminatul de pe plafon, acesta nu mai functiona. De asemenea nu mai functionau nici geamurile. Am tras o sperietura destul de zdravana cu aceasta problema, dar se pare ca o sa dorm la noapte linistit. :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

O problema asemanatoare am si eu,daca ma poate ajuta cineva..

Am o singura cheie briceag la masina,la inceput functiona perfect pana cand m-am gandit eu ca ar fi bine sa mai schimb si bateriile.Zis si facut,m`am dus la magazin,am cumparat aceleasi baterii care erau in cheie..le-am si montat in magazin si cand am iesit afara nu mi-a mai functionat deloc cheia.Am bagat din nou bateriile vechi..acelasi lucru.Dupa cateva ore am observat ca daca apas foarte puternic butonul de deschidere se deschide masina,dar de inchis nici gand.Nu am reusit nici pana in prezent sa-i dau de cap.Aveti idee ce s-a intamplat si ce trebuie sa ii fac??

Link către comentariu

• 2 months later...

am si eu o problema,la vw meu passat din 1997 nu mai merge telecomanda cheii(nici nu a mers vreodata),a doua cheie nu o am,si am luat o alta cheie de la dezmembrari cu telecomanda,intrebarea mea ar fi:pot programa aceasta telecomanda dupa calculatorul de comfort al meu?daca da cum?va multumesc anticipat.id messenger: catalinionutpatrascu.

Link către comentariu

Daca te referi la "programarea" cheii sa descui si sa incui masina, problema se discuta aici http://vwforum.ro/index.php?showto...manda&st=40. Se realizeaza cu vag com-ul, procedura fiind aici http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/vw-r...e-matching.html.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

florin da-mi id tau de mess sau un nr de tel sa putem discuta mai detaliat problema.ms.

Link către comentariu

• 2 years later...

cine are idee cat costa exact o cheie la reprezentata vw si daca imi comand vine 1 sau vin 2

Link către comentariu

• Administrator

Daca vei comanda o cheie, cum ar putea sa-ti vina doua???

Link către comentariu

din cate am auzit azi prin birou astia ziceau ca nu poti comanda o cheie deaia intrebam... ai habar la ce pret is? sau e?

Link către comentariu

• Administrator

In jur de 600 de lei cheia briceag, in plus, daca o faci la reprezentanta, inca 100 lei programarea pe masina.

Sursa: Serpico Craiova dealer VW

Link către comentariu

vw timisoara preturi : 296 RON telecomanda noua 400 de RON cheie noua + programare pe masina sunat acum 2 minute

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!