Jump to content

FUNCTIONARE COMPUTER DE BORD

klaus
 Share

Postare recomandată

nu prea inteleg din cartea tehnica a masinii cum se lucreaza cu acest computer de bord.daca are cineva explicatii clare ,va rog sa postati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fii putin mai explicit. Ce anume nu intelegi?

Din cele doua butoane sus/jos ciclezi prin functiile lui iar cu reset apasat scurt schimbi (pentru functiile la care e posibil acest lucru) intre valoarea medie de la ultima resetare si valoare medie totala. Reset apasat lung reinitializeaza functia selectata.

Link către comentariu

Hai ca am si eu o intrebare. Cum se seteaza de ex ceasul din bord? E vorba de un Seat Leon, dar cred ca e acelasi sistem in tot grupul VAG.

Masina nu e a mea dar sapt asta am prijelul sa o mai conduc si ma enerveaza ca e setat complet aiurea. :D Mersi

Link către comentariu

La octavia ai 2 "tzamburuse" pe geamul ceaurilor. Apasandu-l pe cel din dreapta resetezi numaratoarea kilometrilor, daca-l rotesti pe cel din stanga spre stanga respectiv dreapta setezi orele si minutele.

Link către comentariu

nu ii inteleg logica de functionare.am inteles ca daca stai mai mult de 50 min se initializeaza alta sesiune de date.sunt in ceata total.stiu ce inseamna datele de pe fiecare ciclu(apasare pe maneta din stanga)dar atat.vreau sa inteleg toata functionarea lui.mf1,mf2....

Link către comentariu

apasarea era pe maneta din dreapta...scuze,sunt obosit,e ora 22 25..

Link către comentariu

Ok, am reusit. La Leon este un singur buton. La tinut apasat reseteaza km, tinut spre stanga (cam dupa 1 sec, nu instant) setezi ora si spre dreapta minutele. Thanks.

Link către comentariu

nu ii inteleg logica de functionare.am inteles ca daca stai mai mult de 50
Link către comentariu

• 3 weeks later...

am inteles acum functionarea computerului de bord.am fost intr o calatorie mai lunga,vreo 5100 km si m am lamurit si eu.multumesc celor ce au postat si au incercat sa ma ajute.

Link către comentariu

• 2 years later...

Suporta up-grade BC-ul,afisajul din stanga? Ma refer la functiile afisate circular. De exemplu: Ar fi util sa indice cati Km mai am pana la golirea rezervorului (O1 Elegance din 2000). Unele informatii se pot obtine si pe afisajul de la climatronic, dar am numai AC.

Modificat de mos gerila
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu o intrebare, daca nu am Maxi-Dot din fabrica acesta se poate activa ulterior sau nu?

Link către comentariu

Tocmai ai pus intrebarea pe un alt topic...sper sa nu se creeze un haos prin raspunsurile primite pe aceeasi tema, dar pe topic-uri diferite.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!