Jump to content

Vw Golf Iv 1,9 Tdi, 101 Cp, Albastru Indigo 2003

Valentin R.

Postare recomandată

AN 2003

MOTOR 1.9 TDI, 101 CP

4 geamuri electrice

ABS, ESP, servo full

carlig remorca

Climatronic

comenzi in volan (imbracat piele)

computer bord

inchidere centraliz + alarma

Jante aliaj originale VW

magazie 6 CD + Radio + Amplificator Originale VW (4boxe+4tweetere)

Navi Mare Plus - Radio Navigation System

oglinzi electrice incalzite

pilot automat

proiectoare in far

scaune incalzite

Senzor de ploaie

spalator faruri

suporti pahare fata + spate

tapiterie piele

trapa electrica

car kit CULLMANN suport pt nokia

retrovizoare heliomata

8 AIRBAG-uri

2 chei tip Briceag

CARTE SERVICE

Link către comentariu

...optiuni ca la balamuc, dar ne delectezi si pe noi cu ceva poze mai detaliate ?...:D

Link către comentariu
  • Administrator

Vali, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

In alta ordine, de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea?

Tot ceva de genu' asta as vrea si io :somnmare:

multam

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... pui si poze??? nu?? :D

Link către comentariu
  • Administrator

S-o stapanesti sanatos si fara probleme .

Ceva detalii despre pret , km la bord ....

Da' pozele unde este ? :blink:

Modificat de aryes13
Link către comentariu

Culmea dar chiar cred ca e Full nu mai stiu alta optiune la Golf. Sa o stapanesti sanatos si asteptam pozele.

Link către comentariu

foarte dotata :P

sa o conduci cu placere si sa te bucuri de ea :P

PS:VREM POZE :P

Link către comentariu

salut

incerc si ceva poze, dar sunt novice cu forumul, ma descurc greutz, gasesc mai greu...

sper sa nu va dezamagesc

daca ma puteti ajuta cu ceva pasi, si ceva sfaturi, ce detalii la poze :scratch:

Modificat de Valentin R.
Link către comentariu

Frumoasa masina si si dotarile :scratch: Eu m-am obisnuit ca atunci cand zice cineva full options, nici climatronic sa nu aibe :sick: Dar la tine chiar e full :huh:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

eu am dat 12.500 EURO pe ea

am luat-o pe 20 DEc.2006 de la un amic

a adus-o in tara in iunie 2006

ce parere aveti de pret? avand in vedere si dotarile?

stiu eu ce lipseste, dar....

un parktronik, un 4x4, un xenon, ar fi cateva...dar, eu stiu...chiar o exista masina sa le aibe chiar pe toate....poate Mercedes ca de aia dai o suta si ceva de mii de euro pe ea :D

AJUTOR!!!

da-mi si mie te rog ceva pasi, unde pot sa pun si eu ceva poze...ca nu stiu, nu prea am timp si ma 'nerevez :D

Link către comentariu

Promit si poze mai sugestive, mai frumoase ;)

Modificat de Valentin R.
Link către comentariu

Foarte tare masina, plina de optiuni... Aceste optiuni iti dau siguranta si placere mai mare la condus. Sa o stapanesti sanatos cati mai multi Km fara incidente.

In functie de planurile de viitor, iti recomand sa pui pe "short list" urmatoarele:

1. Un chip "normal". Vezi AICI ofertele care exista pe forum.

2. Un kit de Xenon pentru masina. Tinand cont ca ai si sistemul de spalare faruri, e cu atat mai bine. Ai link AICI catre sub-forumul in care gasesti astfel de oferte (mai poti cauta si cu "Search" alte topic-uri)

3. Parktronic gasesti aftermarket o groaza. Poti merge in targ la Vitan si ia legatura de ex. cu baietii de la Tornado Trade. Ii cunosc bine (daca vrei recomandare sa-mi spui si ii sun) si lucreaza OK (acolo mi-am montat eu camera de mars-arriere). Mai sunt tot acolo si alte firme care vand si monteaza asa ceva.

;) In sfarsit a aparut un Golf cu mai multe optiuni decat cel a lui Theo ;) (sau cam tot pe acolo), dar a lui Theo este Variant (la tine nu mi-am dat seama din poze ce este)... Theeooo! Unde esti? Uite o masina care iti face concurenta la optiuni... ;) ;)

P.S. Vino cu ea la intalniri...joia asta sau duminica (desi duminica asta mergem multi de 1 Mai la mare ;) )

Later Edit: Cu pozele ai procedat bine, dar ar fi si mai bine sa le postezi folosind Imageshack. Nu se incarca atat de mult server-ul pe care este tinut forumul plus ca, in caz de probleme, pozele vor ramane. Ai un tutorial cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a folosi Imageshack AICI

Pretul este un pic poate cam mare, dar tinand cont de dotari si de noua Taxa de Prima Inmatriculare, este OK. Nu te mai gandi la cat ai dat chiar daca vei afla ca erau altele mult mai ieftin.... Bucura-te de ea si atat

Modificat de Rapier
Link către comentariu

E tare masina, ce mai... dotata ...

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi kilometri ;)

Link către comentariu

Am inteles bine? Joi ora 19.00 Sala Polivalenta?

trebuie sa vin cu ceva, ce facem acolo, poze ?:D

am multe intrebari de pus, care nu prea ma descurc eu cu forumul...:(

sunt multi care vin? ca eu as vrea sa vin si eu

Link către comentariu

sper sa nu se supere cine, incerc sa vad cum functioneaza Image Shack

naviha1.th.jpg

e super cu Image Shack, mai ales ca se poate vedea poza mare, nu treb sa o comprim

cred ca am invatat...vreau sa mai invat...:()

Cred ca e bine, nu?, cred ca nu mai are nici o legatura cu poza din calulatorul meu, adica daca o sterg din calcultaor, ea ramane pe site Image Shack

Link către comentariu

Atata timp cat ai pus-o pe Image Shack nu mai are treaba cu calculatorul tau. E OK.

Link către comentariu

Cateva poze sper ca e bine, daca mai vreti si altceva, mai cereti, ca nu stiu exact, ceva detalii:

bordnaviziuavp8.th.jpg

bordnaviziua1oo1.th.jpg

bordaprinsnoapteayv4.th.jpg

ceasbordaprinsrh5.th.jpg

lateralwa3.th.jpg

lateralspateusideschisekw4.th.jpg

navilalucrupegermaniafo4.th.jpg

navism0.th.jpg

spatefn8.th.jpg

vwfrontay0.th.jpg

portieravz6.th.jpg

Cateva poze sper ca e bine, daca mai vreti si altceva, mai cereti, ca nu stiu exact, ceva detalii:

bordnaviziuavp8.th.jpg

bordnaviziua1oo1.th.jpg

bordaprinsnoapteayv4.th.jpg

ceasbordaprinsrh5.th.jpg

lateralwa3.th.jpg

lateralspateusideschisekw4.th.jpg

navilalucrupegermaniafo4.th.jpg

navism0.th.jpg

spatefn8.th.jpg

vwfrontay0.th.jpg

portieravz6.th.jpg

cum fac sa nu mai pun pozele una sub alta, macar 3 pe rand :( am facut-o de oaie...cum sterg un rand de poze???

Modificat de Valentin R.
Link către comentariu

acum am 92.000 km reali cu ea

din 20 dec si pana acum am facut aproape 11.000km

viteza maxima condusa de mine 180km/h pe A1 Bucuresti-Pitesti, nu aveam unde sa-i mai dau, ca mi-e frica pe Romania la viteze d'astea si era sio autostrada aglomerata

mi-a adus-o un amic din germania

eu vroiam de craciun sa plec in Germania si nu am mai plecat pt ca am vazut masina asta

fara lipsa de modestie , personal nu am vazut nici macar pe site-uri o masina cu mai multe dotari sau macar tot atatea, daca este cineva, vreau sa vad :), chiar si alt model (exceptand Mercedes, audi, BMW)

Link către comentariu

eu am dat 12.500 EURO pe ea, DAR Atentie pretul de catalog SCHWAKE de la Allianz este de 26.000 eruo

am luat-o pe 20 DEC.2006 de la un amic

a adus-o in tara in iunie 2006

ce parere aveti de pret? avand in vedere si dotarile?

stiu eu ce lipseste, dar....

un parktronik, un 4x4, un xenon, ar fi cateva...dar, eu stiu...chiar o exista masina sa le aibe chiar pe toate....poate Mercedes ca de aia dai o suta si ceva de mii de euro pe ea :)

Link către comentariu

care e diferenta intr ADD reply si Reply?

aaa, am uitat de cotiera piele, mi se parea ceva normal, dar nu au toate masinile.... :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!