Jump to content

Tip Vopsire Spoiler Fata

s4murai
 Share

Postare recomandată

salut.

am avut un mic accident acum 2 saptamani din care a rezultat schimbarea barei spate. la service, am rugat vopsirea in culoarea barei si a spoilerului de culoare negra (ala care vine sub bara si imbraca, sa zic asa, carligul si capatul esapamentului) si a spoilerului bara fata, daca tot am ajuns acolo... pe spate au facut asa cu i-am rugat (si a iesit f bine - voi vedea la spalat daca e perfect) dar in fata, nu au vrut sa vopseasca pe motiv ca spoilerul respectiv este destul de zgariat (si asa este - nu ii condamn cu nimic).

vreau sa rezolv problema asta, fara sa ma duc in service, sa schimb bara, politie, casco, etc etc.

intrebarea este: gasesc un spray bun? a mai facut cineva operatia? suprafata de vopsit nu e mare, e destul de ferita ochiului, nu ar fi mare lucru de riscat.

sa ma bag la treaba asta? imi poate cineva recomanda un spray, o metoda?

ma gandesc ca fiind culoarea gri metalizat, ala cel mai deschis cred ca este, sa nu se vada diferenta prea mare, plasticul ala fiind si negru, dupa cum stiti.

multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu spun ca nu are rost sa incerci asta, in primul rand diferenta de culoare va fi evidenta. In al doilea rand, pe langa faptul ca fusta aia e zgariata, trebuie pregatita pentru vopsire, operatie pe care tu cred ca n-ai cum s-o faci ca cei de la service. Daca zgarieturile nu sunt foarte adanci, eu cred ca la Metrotehnica sau la alt service cu vopsitorie ok se rezolva.

Link către comentariu

stiu la ce te referi.

m-as duce la un service...dar nu ma gandesc decat la timpul pierdut la politie, la asigurator.

nu ma intereseaza f tare sa acopar zgarieturile, ci sa sterg bine suprafata de plastic inainte de vopsire. am gasit si cu ce. si apoi sa gasesc un spray calumea cu care sa vopsesc.

si apoi, daca nu iese, pot sa sterg vopseaua.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!