Jump to content

ce motoare faine avem!

stefison
 Share

Postare recomandată

mergeam azi cu masina, si acceleram in trafic... ascultam o muzica placuta - George Dalaras, am fost cuprins de o mandrie mare de cum merge masina mea la 111.000 km.

tot timpul avem cate ceva de spus ca ni s-a stricat, hai sa ne si laudam un pic sa se simta si ele mai bine ... :salut:

multi kilometri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ce sa zicem? La mine cand a facut 156.001 km am fost neatent si am ramas fara motorina in camp . . .

Link către comentariu

Sa vezi ce mishto e sa reamorsezi filtrul... si ce gust are...

Link către comentariu

154.053 km

VW sa traiasca ! VW sa traiascaa !! Laaa muuulti ..km !!!

;)

Link către comentariu

Pai ce sa zicem? La mine cand a facut 156.001 km am fost neatent si am ramas fara motorina in camp . . .

Banuiesc ca era si noaptea ;) ca doar ce sa faci pe camp cu masina ta in plina zi :P????????? Ai gasit ceva de ocazie de te-a surprins cu rezervorul gol?

PS.Filtrul de motorina trebuie amorsat????

Link către comentariu

Motor fain de VW

Link către comentariu

Banuiesc ca era si noaptea ;) ca doar ce sa faci pe camp cu masina ta in plina zi :P????????? Ai gasit ceva de ocazie de te-a surprins cu rezervorul gol?

PS.Filtrul de motorina trebuie amorsat????

Am ramas si eu cu fostul meu Passat B4 1Z fara motorina ( din cauza ca se stricase indicatoru de nivel rezervor ) si sper sfarsit tragea din ce in ce mai prost nu puteai sa accelerezi.. tragea aer la greu. La benzinarie dupa ce am facut plinul nu a fost nevoie sa reamorsez circuitul.. ramasase destul in filtru probabil care nu a putut sa il scoata din cauza ca venea si aer la greu. Dar la schimb de filtru .. baga motorina in el pana la plin ca altfel o sa suferi ceva...

Link către comentariu

Normal ca trebuie reamorsat filtrul. Asta se face prin umplerea lui cu motorina prin gaura unde se baga valva T sau unde eu am un surub chior (am ales acest tip de filtru ca ma scuteste de valva aia tampita). Am ramas in camp in sensul ca eram pe drumul de la Buzau spre Bucuresti dar tot camp i-as zice ca in afara de drumul european stanga, dreapta ai camp. Era ziua.

Si tot din cauza ca indicatorul m-a furat. Indica circa 8-9 litri ramasi dar de fapt erau vreo 3-4 litri. Si cum rezervorul e imens (odata am bagat 90 de litri - pe bune, doar in rezervor nu si pe jos, cu ventilatie) 3-4 litri inseamna o pelicula mica care la o inclinare...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!