Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

@George : multumesc frumos, esti un finut ca intotdeauna :D poza cu janta am postat-o pt capacelul cu Wolfsburg Edition, pe care le-am luat de la Worthersee (prietenii stiu de ce.....)

@ Doru : ledurile sunt SMD, si nu dau niciun fel de eroare, iar montajul lor a fost relativ simplu, fara a demonta ceva, prin spatele farului, cu ceva indemanare si cu ajutorul a 2 prieteni. Sursa ledurilor a fost Alex_Jaf, coleg de forumist, super baiat, il recomand.

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi plac mult cum ii sta cu leduri pe pozitii,de asemenea si capacelele jantelor sunt speciale. Bravo :D

Link către comentariu

Foarte bine arata masina...ti-am mai zis de cateva ori.

Imi plac stopurile ca sunt altceva decat cele cu "cercuri".

Fa si tu niste poze pe zi cu ledurile din faruri ca ma tenteaza si pe mine dar mi se par prea puternice in pozele astea.

Spor la modificari si tine-o tot asa.

Link către comentariu

Foarte foarte frumoasa masina... felicitari inca o data...

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pt aprecieri, dar acum sunt foarte constient ca mai am mult de munca la masina pt a ma ridica la nivelul de tuning pe care l-am vazut pe afara.

M-am intors acasa un pic dezamagit, pt k am realizat ca sunt foarte departe de noi, dar plin de idei pe care vreau sa le pun in practica pe viitor.

In primul rand vreau sa ofer masinii un aspect cat mai clean, si in sensul asta as vrea sa renunt la bandouri, stema vw dp haion si stergatorul de pe luneta ( intai trebuie sa gasesc o solutie profi de a astupa gaura ce va rezulta din aceasta operatiune) plus inca multe altele..........

Renuntat la jantele actuale cu et35 pt unele cu et40 sau 42 astfel incat sa pot monta o suspensie reglabila (salivez si visez zilnic la o pneomatica!!!!!!!!)

Poate voi schimba si culoarea masinii, dar intai sa vad cum va iesi golful unui coleg forumist cu aceasta culoare....etc

@Andrei JSE : ledurile din far nu sunt puternice deloc, din contra, ziua daca bate soarele nici macar nu se observa ca sunt aprinse, dar seara se vad excelent. Stopurile spate le-ai descris foarte bine, sunt altceva. Personal imi plac foarte mult, si sunt foarte multumit de calitatea lor. Se imbina foarte bine cu aripile si spoilerul spate, iar plasticul din care sunt facute este de o calitate foarte buna. Ramane de vazut acum cat sunt de fiabile ledurile, dar pana acum mi se par super ok. Se vad foarte bine atat ziua, pe soare puternic, cat si noaptea. Pacat ca nu am reusit sa le modific, astfel incat sa se aprinda si cele de pe haion.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Salutare :)

Poate cineva sa-mi spuna care ar fi cauza pt arderea constanta a unui led la iluminarea numarului pe spate?

Este a treia oara cand se arde ledul din stanga........

ms anticipat

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut!

Vroiam sa te felicit pt toate modificarile pe care le-ai adus masinii. Arata nemaipomenit. Am achizitionat si eu recent un Golf 5 2.0 TDI si in primul rand as vrea sa-i montez acele led-uri dayline pe care le-am vazut la golful rosu din pozele prezentate de tine. Banuiesc ca si el e coleg forumist, dar n-am reusit sa dau de el sa-l pot intreba direct...Spune-mi te rog care este username-ul sau. Ms si spor la modificari in continuare...!:))

Link către comentariu

Numele colegului este Liviu aka BEN, asa cum ti-a spus si b 50 ppx

A, si daca vrei un set de leduri, am eu unul.....

Link către comentariu

In poze apare alt numar de inmatriculare...B-85-XJN. Le-a schimbat intre timp probabil. da-mi si mie niste detalii despre ledurile pe care le ai de vanzare. MS

Link către comentariu

multumesc mult pt aprecieri in primul rand :Driver:

ledurile pe care le am eu sunt FK, si daca te intereseaza iti voi da pe pm mai multe detalii, dar nu pot sapt asta.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina

Este superba din toate punctele de vedere! :rolleyes:

Multa bafta in continuare si astept cu interes urmatoarele modificari, care sunt sigur ca o vor face si mai frumoasa decat este acum :))

Modificat de andrey_moa
Link către comentariu

foarte frumoasa masina ai.....modificari facute cu bun gust.o singura intrebare.....ma intereseaza si pe mine un eleron ca al tau?imi poti da mai multe detalii?multumesc....si spor la modificari in continuare!

Link către comentariu

@ iceman86 : sunt leduri individuale ce se pot monta in grila/ in locul proiectoarelor.

@spaga : eleronul meu este luat de ceva vreme (aprox 3 ani) de la un coleg de forum din iasi ce detine un magazin cu produse de tuning. Producatorul este Mattig, si din cate imi aduc aminte a costat un jur de 800- 1000 lei.

Numai bine!

Link către comentariu

La vremuri de criza ne multumim cu mai putin, asa ca in loc de o suspensie reglabila pe duritate si inaltime la care aspir de ceva vreme, astazi am montat o suspensie de gti umblata aprox 15.000 km.

Prima impresie e ok deoarece fata de suspensia sportline, se comporta mai bine, a crescut un pic fermitatea, in curbe se apleaca mai putin, NUMAI ca mi se pare mai inalta masina...... nu m-am gandit o secunda sa masor distanta intre aripa si cauciuc inainte de a face up-gradeul, iar acum "la ochi" imi pare mai inaltata masina.....

Din cate stiu eu, garda la sol la un gti este identica cu cea de la un sportline, nu????

Revin cu poze zilele urmatoare, sa spal masina si sa prind si un pic de soare afara....

Link către comentariu
Din cate stiu eu, garda la sol la un gti este identica cu cea de la un sportline, nu????

Da, asa ar trebui. Adica mai joasa cu 1,5cm decat suspenia normal (non sport :offtopic:.

Sincer, cred ca daca ai castigat ceva, acel castig e foarte foarte mic (sa nu fie doar placebo).

Sanatate si spor!

Link către comentariu

Pai asta era ideea. Masina mea a fost prevazuta din fabrica cu suspensie sport( 1,5 Cm mai joasa decat o suspensie normala) si dupa montarea suspensiei de gti mi se pare ca e putin mai inalta masina...... Ideea e ca am testat-o azi noapte destul de mult, si imi place mult mai mult decat suspensia originala..... Azi revin cu poze...:)

Link către comentariu

@ Spaga : ce pot sa-ti spun este ca de 4 ani de cand am softul facut de ei, nu am avut nicio problema, este foarte stabil, nu da fum, dar nici nu este o versiune foarte puternica...... momentan ma gandesc sa il schimb pe unul facut de Superchips, undeva la 190 cp, numai ca este destul de costisitor.....

@ M@ri@n : arcurile originale ale masinii sunt la mine in garaj. Probabil te gandesti ca le voi vinde....... sincer in mom de fata nu stiu daca sa le vand sau sa le tin. In mod sigur voi lua o decizie dupa ce voi mai merge cu masina in configuratia actuala, sa vad daca o las asa, sau revin pe suspensia originala a masinii. Cred ca in max 2-3 sapt voi sti daca le vand sau revin la cele vechi. Daca esti interesat, mai adreseaza-mi o intrebare in 2-3 sapt.

Revin cu poze.......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!