Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

black is back,de efect jantele pe care le ai (desi nst cum reusesti si pe ce drumuri mergi de ti rezista si al doilea an :( ,zi mi de trog cum ai scos logoul w,si unde, ca acolo a fost de chituit si vopsit ,prelungit capota fata etc...desi in aparenta o mica modificare,ea a presupus vreo 3 schimbari -refacut grila,refacut capota,vopsit. :)

.singura modificare ce i as fi facut eu ,i as schimba tipsurile ovale si i as pune 4, adica 2 cu 2 rotunde.golfuletul asta 5 are forme rotunde si iti da impresia in plan a fi o masina mai mare decat 6 ele iar aceasta pereche de tipsuri dau foarte bine

ps oricum masina ta e in mare fel si felicitari.10 ptr acel pachet de jante si ptr logoul scos.(ar merita un bad boy look cu niste pleoape,dar mai bine ar fi custom din fibra)bravo

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ms de aprecieri!

Acum sa-ti raspund punctual:

Cu jantele de 19 nu am stat decat anul trecut, pana sa le iau am avut un set pe 17'', iar cu astea am mers extrem de prudent, si intr-un an intreg nu cred ca am luat mai mult de 5 gropi...... Oricum, sunt dintr-un aliaj bun, si nu am avut probleme cu ele....

Logo-ul VW l-am scos prin inlocuirea grilei, aceasta avand prelungire si pt bara si pt capota, deci nu s-a folosit metoda de a chitui, vopsi capota, etc... E o grila foarte inteligent facuta, care mi-a placut foarte mult, si imi place in continuare....

Alegerea tipsurilor a fost influentata de tunerul Mattig care a gandit bara spate, produsul fiind prezentat pe o masina cu tisuri identice cu ale mele, mi-au placut mult, si de asta am optat si eu pt acelasi model...... M-am gandit sa-i pun 4 tipsuri rotunde in loc de cele 2 ovale, dar fiind un diesel, m-am gandit ca as fi exagerat un pic.....

Look-ul agresiv momentan il am, pe masina existand un set de pleoape Kamei (cred), care a schimbat total partea frontala, doar k in momentul in care s-au facut pozele respective, nu le aveam....

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Back in bussiness.....

Asa cum am scris mai sus, in momentul cand m-am decis sa particip si eu cu Wob-ul la Worthersee 2010, am retras-o de la vanzare imediat, si tot atunci m-am decis ca in masina merita sa mai investesc ceva bani.... asa ca la lista de optiuni, incepand de sambata, mai pot adauga si o unitate multimedia Witson, replica la Rns 510, de care sunt extraordinar de multumit!

Pe lista de inbunatatiri viitoare, ce le voi face pana pe 12 Mai, pot aminti:

- evacuare custom;

- un soft mai agresiv un pic decat cel actual, care sa-mi aduca masina undeva in 185-190 cp;

- admisie sport ( nu m-am hotarat inca la ceva anume, asa ca astept sugestii.....);

- volan si schimbator Gti look;

- reinlocuit complet folia dp geamuri;

Si cam atat pana in Mai.........

Wish me luck :icon_thumright:

post-1989-1267454043_thumb.jpg

Modificat de TIGANU
Link către comentariu

Felicitari pentru navigatie si pentru faptul ca nu vinzi masina.

Suna bine lista cu modificari, iti doresc succes la indeplinirea lor.

Daca tot schimbi folia pune ceva putin mai deschis, transparenta 20% ar fi perfect dupa parerea mea.

Bafta.

Link către comentariu

Ms pt aprecieri Andrei!

Cat despre folie, eu ma gandeam serios la una mai inchisa....:icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cam in ce pret te-a ajuns "unitatea multimedia Witson"? Iti trebuie adaptari ceva sau e plug and play?

Link către comentariu

Witsonul a fost achizitionat second de la un coleg dp forum, si nu pot cuantifica exact pretul lui deoarece am dat la schimb rcd 500 pe care il aveam pe masina si o diferenta de bani. Pot spune ca undeva in 1400 lei......

Nu sunt necesare adaptari, deoarece produsul este conceput pt vw.

Modificat de TIGANU
Link către comentariu

succes Radu

sa-mi spui si mie daca te duci , poate merg si eu cu tine, sper sa fac o achizitie VW in urmatoarea perioada :)

Link către comentariu

Alex, in proportie de 99% ma voi duce. Cazarea mi-am achitat-o deja, si dupa cum se vede, m-am si apucat sa-mi pun masina la punct pt evenimentul asta.

Din Focsani sunt 4 masini care vor pleca sigur, asa k fa repede achizitia, si hai cu noi.

Daca imi dai un raspuns pozitiv in timp util, iti pot face rost si de cazare la pensiunea unde avem noi rezervarile.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Incepand de azi mai pot adauga o ceva pe lista de bunatati, si anume ultimul model de stopuri pe LED aparut pt G5, fabricate de Dectane.

Doar ce mi-au ajuns, si de abia astept sa ajung acasa pt a le monta.... :P

Din cate stiu, pana in mom de fata mai exista doar un singur posesor al modelului acesta de stopuri, un coleg din Brasov....

Sapt viitoare masina va intra in service pt a revopsi spoilerele si pragurile, apoi urmeaza un polisch, schimbatul foliei si evacuarea custom pe care m-am hotarat sa o fac la Constanta.

post-1989-1270806477_thumb.jpg

post-1989-1270806484_thumb.png

post-1989-1270806477_thumb.jpg

post-1989-1270806484_thumb.png

Link către comentariu

Foarte frumoase stopurile! Sa le folosesti sanatos! Abia astept sa vad cum arata pe masina. O intrebare am insa... stopurile de pe hayon se aprind? Sa pui cateva fotografii dupa ce le montezi... si aprinse si stinse... etc.

Link către comentariu

poze inca nu am cum sa postez, deoarece nu le-am montat definitiv inca. Le voi monta dupa ce scot masina de la vopsit, sapt viitoare. Din pacate stopurile dp haion nu se aprind, in afara de lampa de marsarier, dar e o problema care poate fi rezolvata

Link către comentariu

La majoritatea masinilor cu stopuri pe led,atunci cand calca frana am observat ca sunt cam slabe in intensitate(daca mai sunt si murdare abia se mai vad)..au rezolvat problema asta? Sa le porti sanatos,arata bine de tot,daca faceau si partea de pe hayon tot cu leduri erau cele mai tari :(

Link către comentariu

din cate am obs eu, stopurile de frana sunt destul de puternice in intensitate, cat despre cele dp haion, am inceputsa caut pe cineva care sa imi monteze leduri in ele, astfel incat sa se aprinda pozitiile in ambele stopuri! sper sa si gasesc pe cineva care sa ma ajute! daca stie careva cine face astfel de operatiuni, i-as fi recunoscator!:icon_thumright:

Link către comentariu

Este sigur cineva pe forum care face la Passat B6 sa se aprinda si cele de pe haion prin montarea de leduri. Deci nu o sa fie o problema numai ca nu stiu userul sau la cine a facut. Sunt 2-3 passaturi care au si daca vad topicul tau poate te ajuta. Spor :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc mult de ajutor! mi-a mai spus un coleg forumist de tipul asta, si din cate imi amintesc eu parca a facut si cateva golfuri....... sper sa dau de el...

Link către comentariu

am reusit sa intru in legatura cu Iulian, cel care se ocupa cu modificarea stopurilor, si acum sper sa se si concretizeze......

multumesc mult But Fns :))

Modificat de TIGANU
Link către comentariu

Cu multa placere :angry: sper sa iasa ceva frumos, bafta multa in continuare ai o masina..stii tu... marfa rau :Driver:

Link către comentariu

Aseara am reusit sa ma intalnesc cu Iulian, si din pacate nu imi poate modifica stopurile...........

Pe de o parte ma bucur, pt k fac o economie de bani, dar.... m-as fi bucurat foarte tare sa reusim o modificare a stopurilor! pacat, pt k ar fi iesit marfa rau......

intre timp, am sablat jantele de vara, si sper sapt viitoare sa le vopsesc in camp electrostatic, daca imi va aduce respectivul culoarea pe care o doresc.....

raman valabile polishul, schimbarea foliei cat si evacuarea custom, pe care sper sa o pot face de 1 mai cand voi merge la Constanta.....

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Inca asteptam pozele... tare curios sunt cum arata pe masina...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Imi cer scuze ca am neglijat acest topic, dar s-au intamplat multe in ultima vreme.....

In primul rand m-am pregatit intens pt deplasarea de la Worthersee, apoi plecarea in sine urmata de o saptamana dupa in care mi-am revenit din oboseala :)

Din pacate nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus pana sa plec in Austria, si anume: am amanat evacuarea, dar o voi face in mod sigur in vara asta si schimbatul foliei( de asemenea se va face).

De tot ce am facut anul asta la masina sunt super multumit. Stopurile imi plac maxim, noaptea se vad criminal, mai ales ca am schimbat si stopul suplimentar de frana, si acesta fiind tot de la Dectane, all LED si mai este si smoked, k nu se putea altfel.....;)

Datorita faptului ca imi propusesem sa revopsesc ceva elemente de caroserie si datorita faptului ca am avut o iarna grea ce si-a lasat amprenta pe vopseaua mea, am revopsit bara fata, aripi fata, capota fata, pragurile stanga-dreapta cat si bara si fusta spate. Masina a fost vopsita la reprezentanta VW din Focsani, si sunt multumit in proportie de 90% de cum mi-au vopsit!

Momentan cam atat.

Voi posta 2 poze realizate de un prieten in drumul spre Worthersee.

post-1989-1274860785_thumb.jpg

post-1989-1274860809_thumb.jpg

Link către comentariu

Ieri am uitat sa mentionez ca am montat leduri SMD pe pozitie si la iluminarea numarului spate.

de asemenea capacelele jantelor Wolfsburg Edition. Am intentionat sa-mi iau si un set de covorase W.Ed., dar nu am gasit culoarea potrivita pt interiorul meu; poate anul viitor.

Numai bine!

post-1989-1274942475_thumb.jpg

post-1989-1274942485_thumb.jpg

post-1989-1274942493_thumb.jpg

post-1989-1274942508_thumb.jpg

post-1989-1274942516_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata minunat...Sa stapanesti sanatos NAVI si sa nu ai niciodata probleme cu ea. Jantele vin de minune.

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Ce leduri ai folosit la faruri daca poti sa ne arati un model ca banuiesc ca nu iti da eroare....A trebuit sa dai bara jos ca sa le montezi sau a mers prin spatele farului?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!