Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

Ms pt aprecieri.

Ceva nou? rotile de iarna pe 16' :icon_thumright: care arata tare ciudat fata de cele pe 19' cu care m-am obisnuit, dar si trage altfel masina acum.... parca am alt motor!

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ms pt aprecieri.

Ceva nou? rotile de iarna pe 16' :flower: care arata tare ciudat fata de cele pe 19' cu care m-am obisnuit, dar si trage altfel masina acum.... parca am alt motor!

radule - a inceput sa ninga pe acasa,deja? :)

n-am mai ajuns de ceva vreme si inca n-am reusit sa-mi incaltz si eu masina de iarna ...

astept sa ne vedem cand ajung sa vedem cum stam pe gumele M+S :)

Link către comentariu

inca nu a nins dar este destul de.. :) , si nu mai aveam aderenta mai deloc cu gumele de vara...

da-mi un semn cand ajungi p'acasa sa mai stam si noi la palavre :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Buna ziua tuturor..

Aceastea sunt ultimele poze pe care le-am realizat cu DL. WOB....

Sper sa va placa... :tomato:

img-1-486.jpg

img-2-486.jpg

img-3-486.jpg

img-4-486.jpg

img-5-486.jpg

img-6-486.jpg

img-7-486.jpg

img-8-486.jpg

img-9-486.jpg

img-10-486.jpg

img-11-486.jpg

img-12-486.jpg

img-13-486.jpg

img-14-486.jpg

img-15-486.jpg

img-16-486.jpg

img-17-486.jpg

img-18-486.jpg

img-19-486.jpg

img-20-486.jpg

img-21-486.jpg

img-22-486.jpg

img-23-486.jpg

img-24-486.jpg

Modificat de StefanGolfR32
Link către comentariu

Multumesc mult Dl. Stefan, si te mai astept pe la noi, dar la primavara cand voi avea din nou 19'' pe masina.....

Multam mult si Sarbatori Fericite! :tomato:

Link către comentariu

Foarte frumoase pozele. Ai renuntat la jantele model "RS4"?

Arata bine si cu astea de GTI. Sunt originale?

Bafta cu masina si sarbatori fericite.

Link către comentariu

Momentul ales ptr poze a fost ales putin prost, ptr ca Radu "aka TIGANU" apucase sa inlocuiasca jantele de 19'', dar la primavara va face senzatie iar :icon_thumright:

Link către comentariu

Nici nu sunt de iarna...Radu are jante pe 19'', astea nu sunt jantele lui. De asta am spus ca momentul ptr sedinta fot a fost ales putin cam gresit :icon_thumright:

Link către comentariu

Scuzati-ma ca va raspund asa de tarziu, dar pana acum nu am putut posta nimic.

Jantele din poze sunt ale unui prieten, care a avut buna-vointa sa mi le imprumute in ziua respectiva, deoarece cu 2 zile inainte eu trecusem pe jantele de iarna (16''), si rotile mele aveau cauciucurile scoase de pe jante.

Oricum, sper ca la primavara cand o voi incalta din nou cu jantele pe 19, sa mai organizam un shooting cu Stefan :icon_cheesygrin:

By the way, am trecut ieri pe la locatia unde s-a pozat data trecuta, si vreu sa va spun ca e un peisaj mirific.... ar merge vreo 2 poze...:D

Link către comentariu
Foarte frumoase pozele. Ai renuntat la jantele model "RS4"?

Arata bine si cu astea de GTI. Sunt originale?

Bafta cu masina si sarbatori fericite.

Multumesc mult pt aprecieri.

La jante nu am renuntat, asa cum am scris mai sus, iar cele din poze sunt replica, si mai sunt si de vanzare, asa ca cine doreste vb pe PM.

Sarbatori Fericite si tie, si tuturor forumistilor!

Link către comentariu

Lol cum s-a omis asta:)) Pregatim partea a 2-a numai sa vina vremea buna...

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Snakeyy, acolo erau doar pozele. A postat bine Radu filmul. Oricum, multumesc ptr observatie.

Link către comentariu

M-am asigurat inainte de a posta link-ul, si chiar daca l-ar mai fi postat baietii inaintea mea, tot merita, e prea marfa filmul.......... :lol:

Link către comentariu
Aceastea sunt ultimele poze pe care le-am realizat cu DL. WOB.... Sper sa va placa...

Oare ce speri tu sa ne placa, masina sau....dom'shoara? :P Mie unu masina imi place mai mult si am savurat pozele incercand sa fac abstractie de fata aceea (frumoasa si ea de altfel, nimic de zis, chiar daca e cam crispata in unele poze :lol:)! Intr-adevar artistice pozele, fotogenica si masina.....incercati si ceva poze pe zapada (cand/daca o sa mai vina), ca ar trebui sa iasa miso contrastul!

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Sa stii ca in realitate arata mult mai bine.......... valabil si pentru domnisoara cat si pentru WOB !!

Tnks pt aprecieri :sbine:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intr-adevar, cateodata e momentul. Oricum, sunt sigur ca daca o dai o sa vii oricum la intalnirile noastre :(

Link către comentariu

Care va fi urmatorul Black Angel?!Imi pare rau ca vinzi masina,pentru ca o facusei pe placul tau si al nostru.Felicitari inca odata. :)

Link către comentariu

Da, sa stii k si mie imi pare rau dupa ea, dar mi s-a pus rau de tot pata pe un 330d coupe kit M, etc....

Link către comentariu

Masina este superba dar pentru urmatoarea achizitie, as face si eu efortul si te inteleg :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!