Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

merci mult

de nota 10 nu cred ca va fi vreodata, pt k asta pp o investitie mult prea mare, din punctul meu de vedere, dar replica rns 510 e pe lista, si sper din tot sufletul ca in max 2 luni sa se realizeze.

momentan am o gaura in buget cauzata de schimbatul jantelor, si trebuie sa o acopar mai intai pe asta, si apoi sa-mi iau headunit-ul mult dorit.

vreau sa-ti spun ca am pus pe santa fe o chinezarie d'asta, si merge impecabil de circa 5 luni.

sunt super multumit de el, asa ca voi pune si pe golf

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata f grav ....f frumos golful

rotile pe 19 sunt lucrul pe care mil doream sal pun pe golf, dar frica de gropi si jante indoite ma oprit

lasa masina asa cum e, nu are rost sa umbli la motor ..o spun din experienta

multa bafta si la cat mai multe modif anul asta

Link către comentariu

Shtrumph-ule ce mai faci omule???? ce-i cu numarul tau de telefon?

Am fost acum 2 sapt in bucuresti, si te-am sunat de vreo 3 ori......

nu credeam ca mai esti printre noi( pe forum) avand in vedere ca nu mai ai golful...

merci pt aprecieri....

cand imi faci o vizita?

Link către comentariu

Arata criminal masina cu noile jante. Sa le stapanesti sanatos si sa le feresti de gropi.

Iar referitor la atinsul pe spate, nu rezolvi cu un 225/35/19? Sau ET-ul este prea mic?

Link către comentariu

Vreau sa-ti transmit si eu felicitari mai ales legat de jante. Merita orice efort dar fiind replici si pe 19 cred ca o sa aiba nevoie de o atentie foarte foarte mare :D. Legat de rotile spate, cred ca de la cutia de bass se trage totul, altfel ar fi fost echilibrata. (pererea mea) ;) Iti doresc "fonduri"si sa ajungi unde ti-ai propus. :D

Link către comentariu
Arata criminal masina cu noile jante. Sa le stapanesti sanatos si sa le feresti de gropi.

Iar referitor la atinsul pe spate, nu rezolvi cu un 225/35/19? Sau ET-ul este prea mic?

Merci Andrei, dar si jantele tale sunt super.

M-am gandit si eu la varianta cu 225 si pe spate, si o voi incerca, sapt viitoare.

L-am rugat deja pe un prieten care s-a dus sapt asta pana in Germania, sa-mi cumpere de acolo 2 buc pe 225 sa le bag pe spate.

Vreau sa-ti transmit si eu felicitari mai ales legat de jante. Merita orice efort dar fiind replici si pe 19 cred ca o sa aiba nevoie de o atentie foarte foarte mare :D. Legat de rotile spate, cred ca de la cutia de bass se trage totul, altfel ar fi fost echilibrata. (pererea mea) :Driver: Iti doresc "fonduri"si sa ajungi unde ti-ai propus. :salut:

Jantele fiind replici, si mai ales pe 19'', intru-un fel e bine. Inainte sa le cumpar, aveam niste idei preconcepute legate de jantele replica, ca sunt foarte grele, etc.

Nu sunt decat cu 1 kg mai grele decat jantele OEM pe 16'', ceea ce e foarte bine.

In schimb, cu siguranta aliajul din care sunt facute este mult mai moale decat la o janta OEM, sau una de firma, dar intr-un fel e bine, pt k in loc sa se crape la impactul cu o groapa, janta se va deforma.

Si sincer imi convine sa se indoaie si sa o indrept, decat sa se crape, si pe urma sa fiu nevoit sa o lipesc......

Cat despre bassul din portbagaj, intr-un fel ai dreptate, pt k tot ce am in portbagaj cantareste aprox 35 kg....

M-am gandit sa le schimb, si dk gasesc un cumparator, cu siguranta le voi da

Modificat de TIGANU
Link către comentariu

Am revenit cu un mic upgrade: pleoape model Fk, cu ajutorul unui prieten, care mi-a facut rost de ele.

Poza e facuta tot cu telefonul ( din cauza asta calitatea e tot indoielnica) dar promit ca azi-maine revin cu un set de poze facute bine.

Pana atunci, numai bine!

post-1989-1239000916_thumb.jpg

Link către comentariu

ce sa zic...arata intr-un fel aparte. bogdan cu BML isi pusese si pe partea de jos a farului un fel de pleoapa, dar e foarte urata si nu mi-a placut deloc. stii despre ce e vorba ?

Link către comentariu

in legatura cu jantele poti sa incerci prin a modifica putin unghiul de cadere al rotii (la mine a fost suficient) sau cu un feon cu aer cald sa modelezi contra-aripa .

Link către comentariu

frumos golful 5..dar imi place mult mk2 alb cu 2 usi si ingrijit..ai noroc de ea ..bafta :icon_thumright:

Link către comentariu
ce sa zic...arata intr-un fel aparte. bogdan cu BML isi pusese si pe partea de jos a farului un fel de pleoapa, dar e foarte urata si nu mi-a placut deloc. stii despre ce e vorba ?

Da, George, stiu despre ce vorbesti tu, si sincer nici mie nu-mi plac, dar e masina lui, si important este ca lui ii plac.

Oricum, Bogdan mi-a facut rost de pleoapele astea, din acelasi loc de unde si le-a luat si el.

in legatura cu jantele poti sa incerci prin a modifica putin unghiul de cadere al rotii (la mine a fost suficient) sau cu un feon cu aer cald sa modelezi contra-aripa .

Ms pentru sfat.

Astazi am stat de vorba cu un prieten ce detine un service, si de asemenea mi-a spus ca merita sa incerc sa modific un pic aripa. Problema este ca la mine nu atinge contra-aripa, ci tocmai apripa exterioara, deoarece roata este iesita in afara aripii.

Voi incerca sa o modelez un pic, prin modificarea unghiului exterior al aripii, si daca nu merge, poate iti voi urma sfatul pana la capat, si sa modific unghiul de cadere al rotii, dar as lasa asta in ultima instanta, deoarece ma gandesc ca astfel se vor toci gumele neuniform, respectiv interiorul lor.

Multumesc oricum pentru sfat.

Link către comentariu
frumos golful 5..dar imi place mult mk2 alb cu 2 usi si ingrijit..ai noroc de ea ..bafta :icon_thumleft:

Multam mult. Sa stii ca golful 2 e inca preferatul meu, dar din pacate l-am vandut demult... In acea masina, ca si in asta de fapt, am investit multa pasiune si timp, dar a meritat pe deplin!

si acum, cand vad un golf 2 frumos, intorc capul dupa el, sa il admir cat mai mult.

Golful 2 a fost si va ramane o masina foarte tare, care-mi va placea, indiferent de ce varsta voi avea, sau de ce masina voi conduce!

Link către comentariu
Da, George, stiu despre ce vorbesti tu, si sincer nici mie nu-mi plac, dar e masina lui, si important este ca lui ii plac.

Oricum, Bogdan mi-a facut rost de pleoapele astea, din acelasi loc de unde si le-a luat si el.

Ms pentru sfat.

Astazi am stat de vorba cu un prieten ce detine un service, si de asemenea mi-a spus ca merita sa incerc sa modific un pic aripa. Problema este ca la mine nu atinge contra-aripa, ci tocmai apripa exterioara, deoarece roata este iesita in afara aripii.

Voi incerca sa o modelez un pic, prin modificarea unghiului exterior al aripii, si daca nu merge, poate iti voi urma sfatul pana la capat, si sa modific unghiul de cadere al rotii, dar as lasa asta in ultima instanta, deoarece ma gandesc ca astfel se vor toci gumele neuniform, respectiv interiorul lor.

Multumesc oricum pentru sfat.

stii unde cred ca poti merge sa rezolvi unghiul exterior ? in fata la hotel solar. acolo am facut unghiul de fuga la a mea si e un nene priceput tare. acum sper ca m-am referit la ce trebuie si nu am vorbit aiurea.

Link către comentariu

arata foarte bine ... sunt foarte tari jantele .. sa postezi daca rezolvi cumva cu aripa aia ca si eu am mici probleme :)

spor la modificat.

Link către comentariu

@ 31rvz: cred ca sunt pe cale de a rezolva.....

In primul rand voi da jos 235 de pe spate, si voi pune tot 225 cum am pe fata, apoi voi bomba un pic bordura aripilor.

Cu astea doua modificari sper sa-mi rezolv problema, daca nu, voi apela la sfaturile lui lile, si anume umblu la unghiul de cadere al rotilor.

Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat pe forum, dar am revenit.

Problema cu atinsul rotilor spate am rezolvat-o schimband gumele 235/35/19 cu altele 225/35/19, si astfel rotile nu mai depasesc pasajul aripii, momentan fiind intrate in interiorul aripii cam 3 mm.

Momentan mai ating, doar cand masina este cu 5 pasageri in ea, si oricum nu ma mai deranjeaza deoarece ating in protectia de noroi, care este dintr-un material moale, si nu imi afecteaza cauciucurile.

Am promis ca voi reveni cu ceva poze de calitate, si pt asta trbuie sa-i multumesc unui prieten si coleg de forum.

Mi-am permis sa postez si cateva poze cu masinile altor prieteni/colegi de forum care au fost fost si ei prezenti la acel shooting.

Enjoy !

post-1989-1242741929_thumb.jpg

post-1989-1242741940_thumb.jpg

post-1989-1242741952_thumb.jpg

post-1989-1242741965_thumb.jpg

post-1989-1242741977_thumb.jpg

post-1989-1242742070_thumb.jpg

Link către comentariu

super tari pozele .. lasa-ma sa ghicesc s4 ala albastru are nr WO_?

Link către comentariu

Nu-i S4 dar arata bine. La fel si Golful.

Link către comentariu

s-a terminat cu vrajeala. super !!! sunt invidios "oleaca"

Link către comentariu

Super tari pozele iar masina este criminala, cred ca asta e cuvantul potrivit.

Poti da cateva detalii despre grila din fata de la masina ta? Sunt intereseante plasticele care acopera decupajul pt emblema de pe bara si capota. Ce firma e grila si de unde as putea procura asa ceva, sau macar plasticele?

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
super tari pozele .. lasa-ma sa ghicesc s4 ala albastru are nr WO_?

nu, din pacate are CDM

e si el pe forum, dar nu si-a prezentat masina, si de asta mi-am permis sa postez eu ceva cu masina lui

RS4 look alike

Super tari pozele iar masina este criminala, cred ca asta e cuvantul potrivit.

Poti da cateva detalii despre grila din fata de la masina ta? Sunt intereseante plasticele care acopera decupajul pt emblema de pe bara si capota. Ce firma e grila si de unde as putea procura asa ceva, sau macar plasticele?

Ms mult pt aprecieri.

Grila a fost cumparata acum 3 ani aprox de la RacingNick. Ceea ce o face speciala este "buza" care acopera golul din capota, si astfel nu se mai vede urat. Daca vei cauta mai bine, o vei gasi si pe e-bay.

nu, din pacate are CDM

e si el pe forum, dar nu si-a prezentat masina, si de asta mi-am permis sa postez eu ceva cu masina lui

RS4 look alike

Ms mult pt aprecieri.

Grila a fost cumparata acum 3 ani aprox de la RacingNick. Ceea ce o face speciala este "buza" care acopera golul din capota, si astfel nu se mai vede urat. Daca vei cauta mai bine, o vei gasi si pe e-bay.

@rex : Thnx :)

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Salut ,

Felicitari pentru imbunatatirile facute cu ''bun gust''.eleronul din spate cat ai dat pe el si de unde l-ai luat?Daca nu ar fi scump rau de tot m-ar interesa si pe mine:P

Spor la modificari incontinuare si :)

Link către comentariu

thnx a lot...

eleronul este luat din Germania prin firma unui coleg forumist din Iasi, si este de la Mattig, si daca nu ma insel a fost in jur de 850 lei

Link către comentariu
  • 5 months later...

Superb Golfuletz! Nimic nou la ea? Arata senzational! Mi se par doar unpic pre mari rotile, in rest nu am reprosuri!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!