Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

Arata intr-un mare fel :)

Felicitari pentru tot ceea ce ai facut la ea...e de-a dreptul superba.. :D .. :)

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este foarte frumoasa . :rolleyes: Sa o conduci cu placere.Bara fata de la ce firma este?

Link către comentariu

superba masina..se vede ca ai facut`o cu bun gust

s`o stapanesti sanatos

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Multumesc mult pt aprecieri.

Kelu, daca ajungi prin Focsani poti da si 2 claxoane :D , putem sta chiar si la o cafea...

Aseara am uitat sa mentionex modificarile pe care le-am facut masinii in ultimul timp, dar stiu deja ca foarte multi dintre voi au recunoscut elementele noi, si anume:

- bara fata Zender;

- grila e cea veche, doar am vopsit-o;

- praguri laterale Rieger;

- stopuri negre FK.

Cam asta am pus pe ea anul asta, numai ca am renuntat la suspensia sport after-market, si am revenit la cea din fabrica ( tot sport) deoarece am ajuns la concluzia ca in Romania e dificil sa mergi cu o masina cu garda coborata, si cu suspensie dura.

Link către comentariu

Salut,desi nu sunt foarte atras de Golf 5 (am fost aproape sa-mi iau si eu ,dar mi-a picat pe altceva) masina ta e absolut superba :icon_thumright: .S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea.

O singura intrebare am ... cat a costat sistemul audio :P

Link către comentariu
Salut,desi nu sunt foarte atras de Golf 5 (am fost aproape sa-mi iau si eu ,dar mi-a picat pe altceva) masina ta e absolut superba :P .S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea.

O singura intrebare am ... cat a costat sistemul audio :lol:

Multumesc mult, si ma bucur foarte mult ca masina mea e placuta si de persoane care nu plac golful :vaidecapulmeu:

Cat despre intrebarea ta, ce pot sa-ti spun, ce mi-am facut eu este doar pe jumatate terminat, deoarece in pofida puterii pe care o are sistemul, nu se aude cum ar trebui din cauza cd-playerului, deoarece acesta nu are iesire speciala pt amplificator. Pana in momentul de fata, ce am pe masina a costat in jur de 1.000 eur, dar mi-am mai achizitionat o statie, si voi modifica complet sistemul, in sensul ca toate difuzoarele vor fi legate la noua statie iar sub-ul va fi legat pe actuala statie, si astfel voi obtine o auditie maxima cat si o putere mai mare.

daca esti doritor de un sistem audio, iti pot recomanda pe cineva in Bucuresti.

Link către comentariu

absolut superb masina .....felicitari sincere al aspectul foarte compact al masinii....imi permit sa fur si eu niste idei de la proiectul tau .....

legat de folia de bord imi poti spune si mie te rog de unde ai luat-o?

felicitari oricum pentru tot ce ai facut!

Link către comentariu

Multumesc,chiar mi-as dori sa-mi pun un sitem audio pe masina ,format din subwoofer si amplificator.

Problema este ca masina e in garantie(are 2-3 luni)

Totusi,daca poti sa ma ajuti as dori un pachet sub+amplf+cabluri+adaptor semnal + manopera care sa nu sara de 10 mil...

Am dat deja aprx 400 de euro pe cd-player si boxe si ... :D nu prea mai sunt fonduri :)

Daca poti sa-mi recomanzi o firma cu adevarat serioasa si buna la pret astept raspunsurile tale .

Daca te ajuta cu ceva ,tin sa precizez ca e vorba despre o masina hachback

Multumesc

Link către comentariu
absolut superb masina .....felicitari sincere al aspectul foarte compact al masinii....imi permit sa fur si eu niste idei de la proiectul tau .....

legat de folia de bord imi poti spune si mie te rog de unde ai luat-o?

felicitari oricum pentru tot ce ai facut!

Folia de bord este achizitionata din Germania, de pe e-bay, dar ma bate gandul sa o schimb, deoarece intre timp a aparut un model mai fain, care este profilat, si are si o textura mai misto.

Daca vei cauta pe e-bay, cu siguranta vei gasi.

In privinta montajului sa nu-ti faci griji, deoarece se monteaza relativ usor, trebuie doar sa ai foarte multa rabdare, in rest e simplu. Pe a mea am montat-o eu impreuna cu un prieten.

Multumesc,chiar mi-as dori sa-mi pun un sitem audio pe masina ,format din subwoofer si amplificator.

Problema este ca masina e in garantie(are 2-3 luni)

Totusi,daca poti sa ma ajuti as dori un pachet sub+amplf+cabluri+adaptor semnal + manopera care sa nu sara de 10 mil...

Am dat deja aprx 400 de euro pe cd-player si boxe si ... :Driver: nu prea mai sunt fonduri :icon_thumright:

Daca poti sa-mi recomanzi o firma cu adevarat serioasa si buna la pret astept raspunsurile tale .

Daca te ajuta cu ceva ,tin sa precizez ca e vorba despre o masina hachback

Multumesc

Iti pot recomanda un atelier in Bucuresti, dar din cate am vazut tu esti din Slanic, si mai usor ti-ar veni sa vii pana la Focsani, unde de asemenea iti pot recomanda pe cineva, de unde le si cumperi si iti asigura si montajul, si la preturi acceptabile, dar cei din Focsani nu lucreaza cu magnat.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ... sa ai grija de ea si multi km fara incidente neplacute !

Link către comentariu

Am ramas fara cuvinte cand am gasit acest topic si am citit ambele pagini, masina arata super si cam in acest stadiu as fi vrut si eu sa o aduc dar de nu sunt $$$.

Spune-mi un lucru eleronul si prelungirea spoilerului spate cat au costat si de la ce firma sunt?

Ar mai merge niste pleoape faruri ca sa o faca sa arate un pic mai agresiva :salut:

Bafta in continuare cu modificarile, unul dintre cele mai reusite Golf 5, mult bun gust

Cand spui ca ai revenit la suspensia stock Oem, ai schimbat doar amortizoarele si ai pastrat arcurile sport pe amortizoarele originale, sau ai pus inapoi si arcurile si amortizoarele originale

Modificat de Auras
Link către comentariu
Am ramas fara cuvinte cand am gasit acest topic si am citit ambele pagini, masina arata super si cam in acest stadiu as fi vrut si eu sa o aduc dar de nu sunt $$$.

Spune-mi un lucru eleronul si prelungirea spoilerului spate cat au costat si de la ce firma sunt?

Ar mai merge niste pleoape faruri ca sa o faca sa arate un pic mai agresiva :)

Bafta in continuare cu modificarile, unul dintre cele mai reusite Golf 5, mult bun gust

Cand spui ca ai revenit la suspensia stock Oem, ai schimbat doar amortizoarele si ai pastrat arcurile sport pe amortizoarele originale, sau ai pus inapoi si arcurile si amortizoarele originale

spatele e facut de la Matting, cumparate de la Tuning shop Iasi, Bad Mf am impresia ca e id-ul lui de forumist. Cat despre pret, nu stiu cat ar mai costa, deoarece eu le-am luat acum 2 ani, si intre timp presupun ca s-au mai schimbat preturile. Daca esti interesat, este posibil sa te pot ajuta eu, cu produse din catalogul Reiger, la 70% pret de catalog. Lui Strumph2K eu i-am adus spoilerele, asa k poti cere referinte de la el, asta in cazul in care este nevoie ;)

La suspensia de fabrica am revenit la aproximativ un an dupa ce am montat-o pe cea sport (coborata cu 35mm fata-spate) deoarece drumurile din Romania nu permit o suspensie dura, si masina devenise incomfortabile, cu performate sporite, dar fara conformt ce-i drept, plus de faptul ca dupa ce mi-am montat noile spoilere riscam sa le sparg foarte usor, si am preferat sa renunt la arcurile sport, in momentul de fata masina fiind echipata cu arcurile si amortizoarele din fabrica.

Link către comentariu

recunosc Radu mia adus bara fata si spate, pret imbatabil, calitate nota 10 - recomand cu caldura

Link către comentariu

Foarte frumos modificata masina...Cu mult gust, bafta in continuare cu modificarile...

Felicitari si cat mai multi km fara probleme...

PS: cum pot da de folie pt bord??? pe e-bay????

Link către comentariu

ms, chiar am nevoie de bafta in continuare, deoarece saptamana asta cred ca voi cumpara un nou turbo, mai mare bineinteles, si pt care voi fi nevoit sa modific destule.

Cu mai multe detalii voi reveni dupa ce ma apuc de treaba, cat despre foile gasesti pe e-bay cata vrei, trebuie doar sa cauti, si sfatul meu este sa iti cumperi una de calitate, sa nu te arunci la cea mai ieftina, pt ca rezultatele vor fi pe masura pretului.

Link către comentariu

FF frumoasa masina si ff reusita...o singura intrebare..cat te-a costat?adik pretul knd ai luat-o stock..Ms!Take care! :D

Link către comentariu

stock masina a fost 20.500 eur cip, dar presupun ca in momentul de fata e mai ieftina.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Super masina.Am ramas fara cuvinte . S-o stapanesti sanatos . Si optiunu aproape full . nu ? fara piele si trapa parca . oricum frumoasa tare

Link către comentariu
  • 8 months later...

Pentru ca a venit primavara, si totodata pentru ca a mai trecut un an, trebuia sa mai inoiesc si eu masina cu ceva......

Asa ca am facut-o, si m-am hotarat sa indepartez totodata si panza de paianjen care s-a asezat peste acest topic.

Sa incepem deci.......

Deoarece aspectul conteaza foarte mult, si pt ca ma saturasem de jantele vechi, m-am hotarat sa le vand si sa-mi cumpar altele.

Altele insemnand 8j x 19'', et 35, model R332, replica, cumparate de la un foarte bun prieten care vroia sa scape de ele.

Sunt incaltate cu anvelope 235/35/r19 pe spate si 225/35/r19 pe fata Michlen Pilot Sport.

Inainte de a le incalta, am avut curiozitatea sa le cantaresc, si am ramas uimit sa constat ca aceste jante replica pe 19'' cantaresc cu 1 kg mai mult decat jantele OEM pe 16''. Per total greutatea unei roti (janta+anvelopa) pe 19'' este de 20 kg, iar cele OEM pe 16'' incaltate cu cauciucuri de iarna cantaresc 19 kg !!!!!!! Tot la acest capitol mentionez ca si Oxiginurile pe care le-am avut inainte, pe 17'' cantareau tot 20 kg.

Per total sunt satisfacut de greutatea unei jante, de aspect nu mai mentionez, pt ca e de la sine inteles, numai ca exista o mica mare problema, si anume, spatele imi atinge. In mom in care masina lanseaza, la un damb, sau denivelare, iar viteza este peste 60 km/h, rotile spate atink in pasajul aripii, mai exact pe buza exterioara a aripilor spate.

Sper sa pot remedia aceasta problema cat de curand. Momentan lucrez la acest capitol, incercand sa gasesc o rezolvare cat mai viabila.

Modificarea #2 consta in eliminarea suportului de numar fata, si lipirea placutei de inmatriculare cu banda dubla adeziva 3M. Rezultatul este pe masura asteptarilor.

Nu va voi dezvalui ce planuri am cu masina pe 2009, deoarece fiind criza, nu stiu cat imi mai voi permite sa bag bani in masina, dar cu toate astea, planuri sunt, si nu putine, dar ramane de vazut acum.....

Nu am avut timp sa fac niste poze frumoase, dar totusi am 2 poze facute cu tel.

Promit totusi ca voi convoca toti forumistii din Focsani la o sedinta foto profesionala cat de curand.

Deja am stabilit cu un prieten care detine un aparat foto semi-profesional; mai ramane doar se ne spalam masinile, si sa ne intalnim.

Pana atunci, va urez o primavara frumoasa!

Numai bine!

post-1989-1238659184_thumb.jpg

post-1989-1238659306_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca ma primiti si pe mine la sedinta foto vin cu cea mai mare placere, dar sa fie daca se poate sa fie in perioada 10-13 apr. ca atunci o sa fiu acasa la Rm Sarat si o sa imi fie mai usor sa dau o fuga pana la Focsani.

Daca vrei pot sa iau legatura si cu GbrGeoarge cu Mk5 albastru si cu XS George cu MK5 rosu cu Kit de Abt, s-ar putea sa ii stii ca ambii sunt din Focsani.

Referitor la noile jante pot sa zic ca imi plac la nebunie chiar vroiam sa recomand alte jante,cele vechi nu imi placeau deloc , acum depinde si pe ce fel de drumuri mergi, pentru mine 19 e prea mult si m-am limitat la 17, iar la faza cu atinsul oare nu merge cu un set de distantiere? Daca vrei facem schimb de suspensie ca a mea de cand cu 17 e prea inalta si trebuie sa o mai cobor :offtopic:

Link către comentariu

Arata foarte bine cu noile jante, mare atentie insa la gropi ! M-ai facut curios cu jantele, si le-am cantarit pe ale mele , 18" Borbet cu anvelope 225/40/18 ... 21kg :offtopic:

Modificat de razvand
Link către comentariu

Cu cea mai mare placere te vom chema si pe tine, dar sa vedem acum cand si unde va avea loc acest shooting.

Pe GbrGeorge cat pe XS nu ii cunosc personal, dar ne-am mai intersectat prin oras.

Sa stii ca imi plac mult si jantele tale Auras, au schimbat foarte mult masina, dar parerea mea ca mergeau mai bine pe 18''.

Arata foarte bine cu noile jante, mare atentie insa la gropi ! M-ai facut curios cu jantele, si le-am cantarit pe ale mele , 18" Borbet cu anvelope 225/40/18 ... 21kg :unsure:

Multumesc mult, si mie imi plac foarte mult noile jante, dar asa cum ai spus si tu, necesita o foarte mare atentie la gropi, dar sincer, sunt invatat cu drumurile noastre de o calitate indoielnica, si m-am cam obisnuit. Momentan ma macina problema cu atinsul in aripa, si ma stradui sa o remediez.

Cat despre greutate, ti-am spus, si cele vechi Oxigin One pe 17'' cantareau tot 20 kg ca si replicile care le-am pus acum.

Nu sunt un fan inrait al liniutelor, sau sa ma duc la curse, dar am luat in calcul factorul greutate inainte de a le cumpara, si am fost cat de cat multumit de greutatea lor. Bine nu se pot compara cu OZ Ultraleggera, sau Superleggera, care daca nu ma insel, o janta pe 18'' cantareste in jur de 8 kg......

Link către comentariu

Salut. ma bucur ca am ocazia sa las cateva pareri referitoare la masina ta. Fara modestie spun ca masina ta e cel mai frumos golf 5 din oras, pe departe :unsure: ...si mai ales cu noile jante "o sa rupi gura targului" :lol: sper sa te intalnesc sa le vad si live...ma intereseaza sistemul tau audio ce l-ai lus pe masina , daca poti impartasi mai multe detalii

iti urez o zi frumoasa si ne auzim.

Link către comentariu

Multumesc mult George pt aprecierile tale, dar cred ca e putin cam mult spus ca golful meu e cel mai frumos din oras.

Dupa cum bine stii la noi sunt vreo 6-7 golfuri modificate, fiecare unic in felul lui, si foarte frumoase toate cam in aceasi masura.

Din punctul meu de vedere cel mai frumos GTi este COC-ul, dar si al lui Ben este de asemenea super frumos.

Pacat ca la noi s-a mers numai pe un tuning doar pe design, si niciuna din masinile respective nu are nimic modificat la motor, inclusiv a mea, in afara de o remapare sau un cip.

Eu unul imi doresc de vreun an de zile sa-mi iau un turbo mai mare, sa-mi fac evacuare, etc. dar asta inseamna multe modificari si de asemenea si ceva banuti...

Cat despre subwofer, nu stiu ce as putea sa-ti spun, cel mai bine ne intalnim, si ti-l pun sa-ti cante.... un cantec de jale :lol:

o zi frumoasa si tie, si cu prima ocazie cand te vad in trafic, voi opri cu siguranta sa stam de vb si sa ne cunoastem

numai bine

Link către comentariu

Foarte foarte frumoase jantele! Per total masina e de nota 9.5... pt ca nu am vazut daca ai la interior replica de rns510 ;) care ar face masina de nota 10 :D

Felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!