Jump to content

Black Angel

TIGANU

Postare recomandată

M-am hotarat si eu in cele din urma sa-mi prezint actuala masina, si anume un g5 sportline, 2.0 tdi, dar mai intai sa ma prezint: numele meu este Radu, si sunt din Focsani. Pasiunea mea fata de golf a inceput in 2001, odata cu achizitionarea primei mele masini, un golf 2, alb, in 2 usi, masina care mi-a ramas in suflet.

Acel golf 2 l-am luat chel, fara nimic pe el, de la un mosulet, care avusese foarte mare grija de masina, ce mai, era o bijuterie de masina, numai ca nu prea era pe gustul meu. Asa ca m-am apucat de modificari, dupa cum urmeaza: alarma cu inchidere centralizata, cd-player cu magazie Panasonic, difuzoare JBL, subwoofer si amplif Kenwood, volan Momo-piele, schimbator de piele, pedalier sport, spoiler fata-spate de G2 GTI, pleoapa Kamei, jante ATS pe 15 ( inainte avea de 13), evacuare Remus (doar toba finala, restul au disparut!)...etc

Dupa ceva bani investiti, masina arata asa cum mi-am dorit, numai ca in vara lui 2005 a venit momentul schimbarii, asa ca am dat comanda tot de un golf, evident !!!

Masinuta arata cam asa:

post-1989-1176837109_thumb.jpg

post-1989-1176837119_thumb.jpg

post-1989-1176837129_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIGANU

70

• gbrgeorge

13

• Shtrumf2k

7

• B_U_T

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Initial mi-am dorit un golf v gti, dar pentru ca imi place foarte mult sa calatoresc cu masina, balanta a inclinat spre un diesel, si anume un sportline, 2.0 tdi, 6 rapoarte, 4 usi, black magic pearl.

Dintre principalele optiuni as aminti: esp, bi-xenon, volan multifunctional in piele, rcd 500 + 10 incinte acustice, cotiera centrala cu spatiu de depozitare si cu refrigerare, etc

In momentul achizitionarii masina arata cam asa:

Imediat dupa achizitionare am inceput, normal, sa o modific.

In prima saptamana, am dat o fuga la C-ta, si mi-am montat pe toate geamurile folie Llumar, autorizata.

Apoi a urmat o alarma Viper cu pager, si sonorizarea de la Magnat, amandoua in aceeasi zi, in Bucuresti.

Ca sa fiu mai succint am sa enumar toate modificarile ce le-am facut si apoi am sa pun ceva poze dupa.

Modificarile pana in momentul de fata sunt urmatoarele:

1. Arcuri G&M AUTOTECHINKS – USA, 35mm fata-spate ;

2. Pedale + Footrest model GTI ;

3. Ornament aluminiu fara inscriptionare pt. volan ;

4. Folie pt. bord – 54 EUR;

5. Inele cromate pt. climatronic si bloc lumini ;

6. Grila bageless ;

7. Set praguri GTI ;

8. Jante Oxigin One Chromesilver + Toyo proxes T1-S, 225/45/R17;

9. Flash Tuning DIM SPORT (+30 CP) ;

10. Subwoofer Magnat 1500 W + Amplif. Magnat Bull Power Two 2000 W + Condensator Phonocar 1.5 Pharati;

11. Folie LLUMAR ;

12. Alarma cu pager Viper ;

13. Upper Strut Bar – Weichers ;

14. Cruise Control ;

15. Eleron Matting ;

16. Bara spate Matting ;

17. Evacuare dubla Borla ;

18. Senzori de parcare pe spate.

Dupa toate modificarile astea, dupa multi bani investiti, si totodata mult efort, produsul final arata cam asa:

Aprecierile sau dezaprobarile o sa le las in seama voastra, pt ca asa e normal.

In incheiere as vrea sa spun ca ma bucur foarte mult ca fac parte din aceasta comunitate, si as vrea sa le multumesc celor care m-au ajutat pana in prezent sa rezolv probleme care ma depaseau, in special lui Alex care mi-a fost de mare ajutor in nenumarate randuri :)

post-1989-1176837574_thumb.jpg

post-1989-1176837581_thumb.jpg

post-1989-1176838109_thumb.jpg

post-1989-1176838116_thumb.jpg

post-1989-1176838123_thumb.jpg

post-1989-1176838135_thumb.jpg

post-1989-1176838142_thumb.jpg

post-1989-1176838151_thumb.jpg

post-1989-1176838158_thumb.jpg

post-1989-1176838166_thumb.jpg

post-1989-1176838173_thumb.jpg

post-1989-1176838179_thumb.jpg

post-1989-1176838202_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc mult, stiu, e foarte pretentioasa culoarea, dar asta e, e si frumoasa!

O sa pun acum si cateva poze cu interiorul, si portabagajul, sau ce a mai ramas din el. :D

Ca planuri de viitor ar mai fi urmatoarele:

-bara fata Caractere;

-praguri Caractere;

-turbina mai mare;

-evacuare marita, cu traseu de 76, eventual Borla;

-multimedia double-din, cu navigatie, mp3, tv-tuner, etc,

-levier schimbator model Gti;

-suspensie reglabila.

post-1989-1176839396_thumb.jpg

post-1989-1176839405_thumb.jpg

post-1989-1176839412_thumb.jpg

post-1989-1176839423_thumb.jpg

post-1989-1176839431_thumb.jpg

Link către comentariu

:P Multumesc Shtrumf; e smechera, dar paleste in comparatie cu a ta, mai am mult pana sa te ajung!

Link către comentariu

mda...cam foartie faina masina. Sa ai bafta!

P.S. poti sa ne dai si noua niste preturi...cat te-au costat modificarile?

Link către comentariu

foarte frumoasa, sa o stanesti sanatos! ai insa o mica problema, spoilerul de spate este mai jos decat toata masina, pragurile de GTI coboara foarte putin, iar din profil acest lucru este destul de vizibil. poti vedea si la mine diferenta dintre spoilerul fatza, care este mai sus decat toata masina.

Link către comentariu

Radu esti modest, ai o masina foarte frumoasa si cu gust

personal eu as fii investit banii de muzica in motor, dar deh nu toti sunt bolnavi asa ca mine

cand vii la bucuresti sau de 1 mai la mare?

Link către comentariu

Un G 5 cum nu vezi peste tot.Bravos si la mai mare!

Cum spune si Shtrumf2k, esti modest :icon_thumright:, masina arata prea bine sa nu intorci capul dupa ea.

Link către comentariu

lile ai dreptate, dar in momentul de fata nu prea mai am ce face, oricum, voi remedia aceasta problema, odata cu achizitionarea spoilerului de fata Caractere, si a noilor praguri.

Alexovy: pana in momentul de fata, toate imbunatatirile si modificarile aduse masinii se ridica undeva pe la 4.000 EUR, sau poate putin peste. Nu stiu exact, pt ca de la un moment dat nu am mai tinut evidenta, deoarece aveam tendinta sa ma opresc, si sincer nu imi doream asta.

Oricum, proiectul nu este terminat, dar din ratiuni financiare, am fost nevoit sa ma opresc pentru moment, dar cu siguranta il voi termina.

Alex, poate reusim sa ne vedem de 1 mai, eu voi fi in neptun, si sincer, mi-ar face o mare placere sa ne intalnim. Oricum, ne auzim la telefon, si daca vrei iti pot face rost de cazare buna.

Link către comentariu

stau in mamaia vin cu insomnia madness

sigur ne vedem ca venim coloana in neptun sambata :icon_thumright:

Link către comentariu

Atunci ne vom auzi la un telefon!

De abia astept, cu siguranta va fi frumos, si poate voi participa si eu cu voi, cu toate ca nu sunt membru Insomnia.

:icon_thumright:

Link către comentariu

culoare neagra + folie neagra...jantele...dotarile...sa ai grija de ea..ca asa ceva multi isi doresc:) Eu unul sunt "gelos" pe tine :lol: multi km fara prb!

Link către comentariu

daca tot vrei sa dai o gramada de bani pe spoiler nu incerci mai bine oettinger, parca arata un pic mai bine decat caractere?! eu am ales original de GTI pentru faptul ca este mult mai flexibil si rezistent decat unul de tuning.

Link către comentariu

E superba masina..nu am cuvinte.Adevarata pasiune pentru masini se cunoaste...

Ps:Folia de bord ai montat-o greu?O mai poti da jos.Ma bate gandul sa pun si eu...

Link către comentariu

Felicitari pentru modificarile aduse masinii, chiar a iesit ceva frumos. Sper sa nu uiti sa pui si motorul pe urmatoarea lista de modificari. :lol:

Link către comentariu
culoare neagra + folie neagra...jantele...dotarile...sa ai grija de ea..ca asa ceva multi isi doresc:) Eu unul sunt "gelos" pe tine :D multi km fara prb!

Iti multumesc foarte mult pt aprecieri, si nu trebuie sa fii gelos, pt k fiecare masina are un potential ascuns, trebuie doar sa il pui in evidenta!

daca tot vrei sa dai o gramada de bani pe spoiler nu incerci mai bine oettinger, parca arata un pic mai bine decat caractere?! eu am ales original de GTI pentru faptul ca este mult mai flexibil si rezistent decat unul de tuning.

Asa este, spoilerul de la Caractere este destul de scump, dar mie personal imi plec foarte mult, si sper sa pot face un efort sa il cumpar.

Spoilerul de Gti pe care l-ai ales tu este cu siguranta mult mai rezistent decat unul de tuning, doar ca mie personal nu imi place sa imi fac masina sa arate ca un gti, pt ca nu este, si pt ca ar trebui sa renunt la grila mea badgeless, si nu vreau asta.

E superba masina..nu am cuvinte.Adevarata pasiune pentru masini se cunoaste...

Ps:Folia de bord ai montat-o greu?O mai poti da jos.Ma bate gandul sa pun si eu...

Multumesc mult, si mie imi place ce a iesit, si imi va place cu siguranta cand voi termina tot ce mi-am propus, cat despre foliea de bord, nu este foarte complicat sa o montezi, doar ca iti trebuie foarte multa rabdare, si ceva indemanare. Daca vrei sa o dezlipesti ai la dispozitie vreo 5 ore, pana se dezlipeste adezivul, ca dupa aia, sincer nu cred ca o mai poti dezlipi, si apoi sa o pui la loc.

Multumesc.

Motorul cu siguranta va fi inbunatatit, va primi cat de curand un turbo mai mare, si o evacuare completa, am scris si mai sus asta, la planurile de viitor.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut din nou pe toti colegii forumisti, si chiar daca a trecut destul de mult timp de cand am mai postat ceva, revin in forta cu cateva poze ale masinii, care s-a apropiat de forma finala, si care spre marea mea multumire, a ajuns sa arate asa cum mi-am dorit de la bun inceput.

Proiectul nu e terminat, in momentul de fata fiind gata doar exteriorul, urmand sa mai intervin anul asta si sub capota.......

post-1989-1213210267_thumb.jpg

post-1989-1213210277_thumb.jpg

post-1989-1213210286_thumb.jpg

post-1989-1213210295_thumb.jpg

post-1989-1213210305_thumb.jpg

post-1989-1213210315_thumb.jpg

post-1989-1213210322_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, fara incidente cat mai multi km.atunci cand mai trec prin focsani spre bunici(soveja) si socri(lepsa)si ne intalnim prin oras, fii sigur ca dau flash-uri,claxoane si alte semne sa te opresc sa o admir de aproape :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!