Jump to content

G5 Candy White ... Cu Putin Tuning

lile

Postare recomandată

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

35

• D_T_Z

6

• luci_blk

3

• M1ha1

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc ... cred ca o sa o mai stapanesc inca o luna.

Link către comentariu

sincer .... nu stiu. oscilez intre masini noi: golf 2.0tdi motion, GT 2.0tdi, GT 1.4 tsi, GTI sau second hand: bmw 320cd '03-'04, mercedes clk 200k, golf GTI sau GT.

oricum o masina sportiva, care sa mi se potrivesca, adica sa fie potrivita varstei mele. cu second hand e mai greu pentru faptul ca nu o pot configura eu si nu gasesti tot timpul o masina cu toate optiunile care le vrei, dar exista avantajul pretului, iar la masina noua sunt acele 2-3 luni de asteptare.

Link către comentariu

Toate variantele noi sunt foarte tentante... eu personal nu stiu daca mi-as mai lua o masina fara tractiune integrala... daca insa nu te deranjeaza tractiunea fata e extrem de greu sa alegi.

Variantele SH pica din prima (cel putin pt mine) pentru ca daca iti iei asa o masina iti iei sa mergi (tare) cu ea... si chiar daca au pana in 10.000 km sau mai putin e destul sa nu fie rodajul facut cum trebuie.

Cea mai buna varianta ar fi 2.0 TDI 4motion sau GTI (repet, din punctul meu de vedere, care vad ca e cam asemanator cu al tau)

Bafta in alegeri :)

Link către comentariu

Cat costa schimbarea coloanei de evacuare cu una sport?

Si pe mine ma intereseaza niste caluti in plus mai ales ca am destul de putini!

PLS

Link către comentariu

nu am schimbat coloana, doar am modificat finala. incearca la milltek, borla , supersprint ....

Link către comentariu

Un Leon Cupra nu te tenteaza? Sau un FR pe care il mai ridici dupa aia prin remapare?

Link către comentariu

daca am ajuns la volkswagen ... nu vreau sa dau inapoi la seat sau skoda. cred ca pana la urma o sa imi iau un gti si o sa ii pun soft la 240 de cai.

si in plus ma inteleg foarte bine cu cei de la nurvil.

Modificat de lile
Link către comentariu

Daca de la vw 1.9 la seat cupra consideri ca dai inapoi...dai inainte frate!!!

Bafta!

Link către comentariu

nu ma intelege gresit! vreau sa dau tot inainte la GTI! nu am nimic cu seat, chiar imi place foarte mult exteriorul, poate mai mult decat la golf, interiorul insa nu arata la fel de bine si nici calitativ materialele nu sunt la fel de bune ca la golf.

Link către comentariu

Eu m-am referit m-ai mult la faptul ca m-as fi saturat de acelasi interior doar putin schimbat....Mai bine alegi varianta second de care ziceai mai sus...

Link către comentariu

nu m-am saturat asa tare de interior, masina are aproape 2 ani si oricum la gti e alt volan, alta consola ..... alta tapiterie, alt plafon .... e altceva

Link către comentariu

Se vede treaba ca esti hotarat pe GTI.Bafta si inscrie-ma si pe mine la o plimbare cand o sa-l ai!!! :)

Link către comentariu

Leon Cupra vine din fabrica cu 240 CP. :somnmare: SUb nicio forma nu dai inpoi cand spui Seat.

Bafta la GTI / R32 :lol:

Link către comentariu

Leon Cupra are alte componente interne si alta turbina fata de G5 Gti. De fapt e ansamblul motor de pe S3 si G5 Edition 50. Deci ar fi mai indicat ca performante dar ca imagine in Romania e slab de tot, am prieteni care m-au intrebat "Ce-i aia Seat?" si vorbeau serios deci e teren alunecos subiectul imaginii Seat in Ro.

Link către comentariu

ma hotarasem la gti, l-am configurat la 22.000 cip, dar ma mai tine ceva in loc. in 2008 la jumatate, adica peste mai putin de un an o sa apara golf VI si nu vreau sa ma gandesc ce scadere de pret o sa aiba masina, iar eu o sa mai am de plata la ea vreo 2 ani ....

Modificat de lile
Link către comentariu

Masina am vandut-o, topicul va renaste insa peste aproximativ 2 luni.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In afara de ochelarii de stopuri care nu-mi plac absolut deloc, masina este superba :D Ar mai merge niste faruri de gti, cu lupe.

Link către comentariu

ba da, am si specificat ca sunt ultimele poze facute inainte de plecare! dar cum am inscris-o la concursul best looking car in vwforum am spus sa le pun. m-am gandit ca acel clasament se face pentru proprietari si sunt apreciate ideile lor, deci as putea sa particip in continuare dat fiind faptul ca eu am modificat-o!

Link către comentariu
  • 8 months later...

Acu ca ai vazut ce inseamna sa ai un golf V 1.9 tdi...pacat ca l=ai vandut:P!!! si eu am unul nou nout vreau sa te intreb cate ceva......ce parere ai de frane....mie mi se pare ca franeaza cam greu....iar eu am jante din fabrica si sunt de otel pe 15" , in curbe nu sta prea bine.....modificarile aduse la jante o face sa stea mai bine in curbe??....ce crezi ca as mai putea ajusta la ea fara sa pierd garantia??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!