Jump to content

G5 Candy White ... Cu Putin Tuning

lile

Postare recomandată

@individual

cu plafonul e mai greu, trebuie schimbat certificatul de inmatriculare si modificata cartea, masina e alb cu negru, nu mai este alba ...

dunga rosie o sa o fac cand am timp .... nu e o urgenta

@Bogdan_wrc

salut ... nu am stat la Condor, doar am parcat-o pe acolo, am stat la Flora unde mai erau vreo 4-5 G5 in parcare : PH-11-WRC un GTI negru, un GT alb , inca unul alb ......

Link către comentariu
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

35

• D_T_Z

6

• luci_blk

3

• M1ha1

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masinuta. Spun pentru a 2-a oara pentru ca am vazut-o si live acum, la mare in Mamaia. Ti-am dat flash-uri si avarii pe bulevardul principal :)

Link către comentariu

@dementzial

ai cumva alba masina?

Link către comentariu

Nu, blue graphite ! Ti-am dat avarii si mi-ai raspuns. Oricum am vazut-o din capatul celalalt al bulevardului si m-am grabit putin sa vad daca tu esti si am avut dreptate. Frumoase jantele & tot ce ai pus pe ea.

Link către comentariu

@dementzial

dar nu ai nr la masina axk ... sau cam asa ceva?

Link către comentariu

Ba da, dar cred ca ma confunzi cu Shtrumf care si el are cu AX la numar.

Link către comentariu

nu te confund, masina lui o stiu, dar mi-a facut si un G5 alb flash-uri .... si nu stiam daca esti tu.

am mers impreuna de pe la scandinavia pana la iesire ... erati 4 sau 5 in masina ... ai sticker-ul sub stopul al 3 lea

... stau foarte bine cu memoria vizuala.

Link către comentariu

Ai dreptate asa e ;) Eu asteptam sa vina un stop ceva sa vii paralel sa vorbim dar la ce trafic era prin Mamaia slabe sanse.

Link către comentariu

poate ne vedem prin bucuresti sapt viitoare!

Link către comentariu

Desigur, cu cea mai mare placere. Cred ca ar fi cazul sa rugam un moderator sa stearga ultimele post-uri, nu de alta dar sa nu fim acuzati ca nu stim ce aia Private Message ;)

Link către comentariu

TARE

sa o stapanesti sanatos si viteza mare

deci... se poate si la "noi"

Link către comentariu

te-am vazut si eu in mamaia, facuta cu gust acum ca am vazut-o live

eu parcat tu in trecere nu am avut timp sa dau semnal , pe data viitore :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

astazi masinutza mea a primit un dvd cu ecran mai mare ...

iar in saptamana care urmeaza va primi si buza pentru spoilerul fatza.

post-8412-1179587923_thumb.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Astazi am luat masina din service cu buza din fata montata si vopsita. in mare aici cred ca aici o sa ma opresc cu modificarile exteriorului.

post-8412-1180611376_thumb.jpg

post-8412-1180611464_thumb.jpg

Modificat de lile
Link către comentariu
liviuxp2000

Arata foarte bine.E rieger cumva?

Lile, incearca sa te joci un pic in photoshop si fa-i pleoapele negre, vezi ce aspect are, poate-ti mai vine vreo idee :lol: Eu nu'j de ce am impresia ca n-ar arata rau.

Spuneai la un moment dat ca vrei sa dai jos plasticurile de pe triple.Le vreau eu, ar da altfel pe negru, cred.

Modificat de liviuxp2000
Link către comentariu

da este rieger, o sa incerc sa vad cu iese cu photoshop, dar o sa incerc sa le acopar si pe ele cu ceva negru. cat despre ochelarii de triple nu cred ca o sa ii dau jos ....

Link către comentariu

n-am ce zice ,e traznet.imi plac cum ii vin dungile,dar mai ales cum se integreaza ''ochelarii'' de pe stopuri.felicitarile mele pt gust si design.

bafta multa si sa n-ai probleme de nicio natura :(

Link către comentariu

Frumoasa masina! Felicitari!

Eu as mai face asa:

- stopuri cu led-uri

- linia rosie pe capota

- tavan negru

- volan sport GTI

- eliminat sigla de pe hayon

Bafta!

Link către comentariu

cat te-a costat dvd-ul si dc esti multumit de el,apropo masina e foarte tare

Link către comentariu

Faruri cu interior negru si stopuri cu leduri, in rest foarte tare frate. Parerea mea. Bafta

Link către comentariu

- liniile rosii pe capota o sa le fac in prima zi cu soare in care o sa am 10 minute libere

- suportul de numar de pe fata o sa il dau jos cat mai curand si o sa incerc si cel de pe spate

- plafonul negru .... am cateva retineri: trebuie sa umblu cu multe acte sa schimb culoarea in alb cu negru si nu vreau sa imi imaginez cum se incinta vara, insa nu este exclus

- stopurile cu led-uri .... nu stiu ce sa zic imi plac foarte mult ochelarii care ii am acum .....

- volan de GTI , nu m-am gandit la modificarea asta, o sa ma interesez de costuri.

- eliminarea siglei de pe haion de asemenea nu m-am gandit si o sa iau in calcul si varianta asta

Va multumesc mult pentru sfaturile si aprecierile oferite!

o sa revin cu un set de poze mai profi dupa cateva mici modificari.

Link către comentariu
  • 1 month later...
- stopurile cu led-uri .... nu stiu ce sa zic imi plac foarte mult ochelarii care ii am acum .....

- eliminarea siglei de pe haion de asemenea nu m-am gandit si o sa iau in calcul si varianta asta

-pastreaza ochelarii !!! ...cu triplele acestea va rezulta un spate complect alb

triplegolf5led1k0052204kb6.th.jpg

-poate iei in calcul si varianta montarii unei bari spate R32

Bafta!

Link către comentariu

@wns

sunt dragute triplele alea ... dar si 1400 de ron .... mi se pare un pret prea mare pentru o diferenta relativ mica de aspect

cat despre bara spate de r32 iese din discutie .... asta nu e gti stock, este de rieger, e mult mai joasa decat cea de r32 sau de gti

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!