Jump to content

G5 Candy White ... Cu Putin Tuning

lile

Postare recomandată

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

35

• D_T_Z

6

• luci_blk

3

• M1ha1

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Linia rosie arata bine si dupa parerea mea. Accentueaza senzatia de sport.

Masina arata foarte bine insa cred ca la jante se putea si mai bine. Pleoapele imi par ca dau un aer de somnolenta masinii mai degraba decit de agresivitate. Bine acum sint subiectiv, e o chestie de gusturi. Fiecare e diferit iar masina ta e deosebita. Merita sa intorci capul dupa ea! :)

Link către comentariu
Linia rosie arata bine si dupa parerea mea. Accentueaza senzatia de sport.

Masina arata foarte bine insa cred ca la jante se putea si mai bine. Pleoapele imi par ca dau un aer de somnolenta masinii mai degraba decit de agresivitate. Bine acum sint subiectiv, e o chestie de gusturi. Fiecare e diferit iar masina ta e deosebita. Merita sa intorci capul dupa ea! :)

la jante stiu si eu ca se putea mai bine, stiu si cum: barracuda racing wheels cuda black - facute pe comanda pt 5x112 450euro bucata,

cat despre pleoape ar mai fii 2 modele unul care arata ca niste ochelari, tragic si modelul foarte cunoscut de la kamei care mie sincer imi da senzatia ca masina zambeste .... si nu imi place, modelul care il am de la je design mi se pare chiar cel mai agresiv .... (eu unul cand sunt somnoros e mai bine sa nu zici nimic :)

Link către comentariu

Salut ! Felicitari pentru ce a iesit, arata foarte bine & se vede ca e facuta cu bun gust. Linia rosie? Do it ! :D

Suspensia e cea de pe sportline,nu?

Poate vii cu ea la intalnire sa o vedem si noi mai bine . Numai bine !

daca ii pun un turbo mai mare nu stiu ce fac cu ambreiajul ... nu exista sport

Nu se potriveste ambreiajul de pe celelalte motoare 1.9 TDI? Gen, cel de 130, 150. Sau e alta mancare de peste?

Salut ! Felicitari pentru ce a iesit, arata foarte bine & se vede ca e facuta cu bun gust.

Link către comentariu
Salut ! Felicitari pentru ce a iesit, arata foarte bine & se vede ca e facuta cu bun gust. Linia rosie? Do it ! :lol:

Suspensia e cea de pe sportline,nu?

Poate vii cu ea la intalnire sa o vedem si noi mai bine . Numai bine !

Nu se potriveste ambreiajul de pe celelalte motoare 1.9 TDI? Gen, cel de 130, 150. Sau e alta mancare de peste?

Salut ! Felicitari pentru ce a iesit, arata foarte bine & se vede ca e facuta cu bun gust.

suspensia este sportline. despre ambreiaj am discutat multe si am cautat o gramada, daca vrei sa citesti aici:

http://vwforum.ro/index.php?showto...6240&st=320

Multumesc!

Link către comentariu

Arata foarte bine. Felicitari atat pentru simtul estetic cat si pentru "curajul" de a face ceva deosebit :huh:

Link către comentariu

cateva poze cu interiorul si una de la geam .

scuze de calitate, dar sunt facute cu tel!

post-8412-1177351627_thumb.jpg

post-8412-1177351632_thumb.jpg

post-8412-1177351639_thumb.jpg

post-8412-1177351645_thumb.jpg

post-8412-1177351654_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina ta.. de apreciat.. cred ca ai investit destul de mult.

Link către comentariu

multumesc!

da, scaunele sunt din dotarea sportline si au reglaj lombar.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, de efect si cu bun gust.

p.s. bune franele, era aseara sa te infigi in dubita aia din piata victoriei :D drive safe

Link către comentariu

@Michael_9N

multumesc!

aseara am crezut ca imi sare inima din piept, nu stiu la cat m-am oprit de ala ... omul s-a trezit pe banda 2 din 4, ca vrea sa faca stanga ...

Link către comentariu

masina arata deosebit si subscriu si eu la ideea cu dunga rosie ar arata foarte bine so try it!

despre viniluri astept sa le vedem s-ar putea sa fie reusite cu ideea masinii!!

apropo am si eu de gand sa trec pe la baietii de la pilot, cum ti s-au parut in consultanta?

Link către comentariu

ai stat la mare la Condor? parcasem la 2 masini de a ta..cred. :( frumoasa masina!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!