Jump to content

G5 Candy White ... Cu Putin Tuning

lile

Postare recomandată

Masina, pasiunea si nebunia mea!

Volkswagen Golf V 1.9 TDI 105 CP candy white, sportline, 2usi, fab. 09.2005, 64.000km.

Dotari optionale: climatronic, esp, cotiera. (mai trebuiau: incalzire in scaune, difuzoare pe sapte)

Modificari aduse:

exterior:

-spoiler fata GTI + proiectoare ceata

-pleoape Je Design

-capota vopsita in 2 culori (alb si negru)

-praguri laterale Rieger model pentru GTI

-spolier inferior spate Rieger model pt GTI vopsit in alb si negru

-ochelari pentru triple Kamei

-folie neagra Llumar (mediu spate si deschis fata) omologata RAR

-modificare evacuare dubla Pilot auto Bucuresti

-jante dotz daytona 18", 7,5J, 5x112, et 35

-anvelope Nokian Z 225/40/18 indice de viteza W

interior:

-mp3 Sony MEX-BT5000, inlocuit apoi cu DVD JVC KD-AVX1

-difuzoare fata DLS R-6A

motor:

-filtru de aer K&N

-rescriere soft TCM turbo ~135CP , 305NM

Umreaza spoiler inferior fata Rieger GTI, bricolaje si difuzoare spate.

post-8412-1176823358_thumb.jpg

post-8412-1176823362_thumb.jpg

post-8412-1176823367_thumb.jpg

post-8412-1176823371_thumb.jpg

post-8412-1176823375_thumb.jpg

post-8412-1176823378_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lile

35

• D_T_Z

6

• luci_blk

3

• M1ha1

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Foarte frumoasa...felicitari !!!

Imi place foarte mult si culoarea care o ai ... se poarta albul in ultimul timp.

Poate ne postezi si o poza cu interiorul. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!

eu i-as mai pune o lama gen DTM la bara fata .... pare cam goala pe fata:D

Link către comentariu

super draguta masina.dupa ce-i pui si prelugirea bara fata va arata complet.sa ai noroc la ea si sa speram ca nu vei avea nici un fel de problema..

P.S:Imi spui te rog cat te-a costat toata evacuarea fiindca as vrea sa fac si eu acelasi lucru(am acelasi motor).

Se simte diferenta de 30CP in plus?

Link către comentariu

impresionant, imi place curajul tau fata de combinatia de culori. Bravo si tine-o tot asa, sa nu o incarci, imi place look-ul "clean" care il are acum.

Link către comentariu

@nadir

o sa ii pun buza de rieger pe fata.

@iceman86

cat despre evacuare, nu este inlocuita, am facut o modificare prin care am adaugat inca doua iesiri. spre norocul meu, bine am facut, pentru ca daca sari calul cu puterea si cuplul nu mai tine ambreiajul si nu exista unul sport pentru modelul asta. daca vrei sa faci modificarea asta iti recomand sa te intereseazi foarte bine, poti sa citesti mai multe in topicul referitor la tuning pt edc16.

Link către comentariu
cat despre evacuare, nu este inlocuita, am facut o modificare prin care am adaugat inca doua iesiri. spre norocul meu, bine am facut, pentru ca daca sari calul cu puterea si cuplul nu mai tine ambreiajul si nu exista unul sport pentru modelul asta. daca vrei sa faci modificarea asta iti recomand sa te intereseazi foarte bine, poti sa citesti mai multe in topicul referitor la tuning pt edc16.

referitor la remapare...daca ma decid s-o fac cu siguranta ca o voi face tot la voinea. cred ca ai uitat sa-mi raspunzi cat de evidenta sau daca e evidenta diferenta de putere dupa remap .ms

Link către comentariu
  • Administrator

Sper sa nu fie cu suparare dar revin si iti propun triplele cu tehnologie led, asemanatoare cu cele de pe Passat care cred ca vin mai frumos la masina ta. Codul si pretul sunt scrise in denumirea fotografiei.

post-12033-1176830882_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari !!! Dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase masini de pe forum...Iti doresc sa nu cunosti neplacerea sau dezamagirea si sa te bucuri de masina.

Link către comentariu

ce ma bagati voi astia cu golfuri albe in boala :D cat despre modificari, sunt facute cu bun gust, felicitari :D

Link către comentariu

misto !te-am vazut intr-o seara pe la fantani unirii si admirat,chiar ma intrebam daca esti pe forum!

Link către comentariu

...foarte frumos. Nu este alb o culoare tocmai specifica Golfului, dar acesta este chiar reusit. Felicitari si tine-o tot asa :P

Link către comentariu

referitor la remapare...daca ma decid s-o fac cu siguranta ca o voi face tot la voinea. cred ca ai uitat sa-mi raspunzi cat de evidenta sau daca e evidenta diferenta de putere dupa remap .ms

scuze am crezut ca te referi la puterea data de schimbarea coloanei de evacuare. diferenta de 30~35 de cai este ... super mare, ce pot sa spun dupa resoftare pe langa faptul ca fuge mult mai tare, bate passatul de 130cp, a scazut consumul si pleaca mult mai usor, in mers normal nu am mai sarit de 3000rpm. Go for it!

Sper sa nu fie cu suparare dar revin si iti propun triplele cu tehnologie led, asemanatoare cu cele de pe Passat care cred ca vin mai frumos la masina ta. Codul si pretul sunt scrise in denumirea fotografiei.

post-12033-1176830882_thumb.jpg

majoritatea elementelor de tuning au fost comandate acum un an, iar pe atunci nu exista nici un model de triple, o sa ma gandesc daca fac modificarea dupa ce masina va fi completa , adica buza fata si vyniluri. multumesc de sfat!

o sa fac cateva poze si cu interiorul, insa nu prea are nimic special :), scaune sportline, dvd ... si atat

Link către comentariu

foarte frumoasa. Doar 2 comentarii am :) Schimba "ochelarii" aia din spate cu niste stopuri frumoase... si nu pune vynil-uri, las-o asa

Link către comentariu

vynilurile o sa fie ceva custom , intr-o culoare foarte apropiata de alb , consider ca nu o sa para incarcata, iar daca nu imi place le dau jos.

cat despre triple am alte prioritati acum.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, si facuta cu mult gust.

PS: de cate ori vad un golf alb, regret ca nu mi-am luat-o si eu tot alba.

:icon_thumright: Pastreaza traiectoria pe care esti acum, si in mod sigur vei face o bomba din golfuletul tau.

Felicitari!

Link către comentariu
alta prioritate mai mare decat un turbo mai mare??? :)

daca ii pun un turbo mai mare nu stiu ce fac cu ambreiajul ... nu exista sport

Link către comentariu

foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos! si multi km fara incidente neplacute. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!