Jump to content

Service Colentina

Jacku
 Share

Postare recomandată

Eu am ajuns acolo pentru ca tatal meu e prieten cu un vopsitor nea Sandu vopsitoru( daca il cautati asa intrebati de el ). Eu am mai facut masini la el, dar nu a mea si au iesit impecabil. Service-ul e de pe vremea lui Ceashca, si il cam stie toata lumea. Si ca preturi sunt foarte ok, si lucraeza foarte bine. Ca si localizare, este in spatele petromului dinaintea complexului comercial europa, il vedeti ca este foarte mare. Recomand cu caldura, si o sa pun si poze cu buburuza dupa ce o iau maine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

sal imi zici si mie exact unde e service-ul ala ca sincer eu vreau un service ok sa ma duc sa schimb niste discuri de frana si placute si sa imi faca o revizie

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Se pare ca tu vorbesti de fostu service AUTOMECANICA.Dupa parerea mea ar trebui sa fii inconstient sa duci masina acolo.Oamenii de acolo se pricep doar la dacia si lada,nicidecum la masini din grupu VAG.Mare grija.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

din intamplare il cunosc pe vopsitorul de acolo..nu am retinut totusi cum il cheama..ideea e ca are o Bora arginitie facuta din alta bora..jumi-juma..in urma unui accident de dauna totala la jumate a din spate a masinii.Cert este ca masina parea cel putin inchegata ok..deh..omu era coleg cu tinichigiul..deci i-a facut-o cum a putut mai bine..surpiza era la vopsea..care nici la dacii n-am vazut asa de prost aplicata...in fine..se vede treaba ca desi omu a depus tot efortu..ca doar si-a vopsit-o pt el..n-a iesit chiar bine..din diferite motive..Ideea e ca tinichigerie..zic eu ca se pricep ..daca au facut ei din 2 masini una..:)

Bafta.

p.s. Service bunicel si fara probleme mi se pare DanLuc..am avut o lovitura mai serioasa la ei..si au lucrat cu atentie..dar sa vedem cu iese si vopseaua..ca nu au terminat-o inca..o sa raportez pe topic-ul despre Danluc.

Ciao

Link către comentariu

E fostul service automecanica...si ce sa zic...am vazut mai multe masini facute la ei..si au iesit chiar bine. Pe partea de mecanica nu stiu...ca nu am facut nimic din punctul asta de vedere acolo...eu de cate ori am fost baietii m-au servit fara nici un comentariu. Si am vazut si acolo un logan pe care l-au facut din doua bucati....si l-am vazut cum evolueaza de la bucati la produsul finit. si chiar iesise ok...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!