Jump to content

Tava Din Cauciuc In Portbagaj

alexovy
 Share

Postare recomandată

Salutare. Am vazut ca pentru alte modele sau tipuri de motoare exista topic-uri cu tips and tricks. Am putea sa deschidem unul si ptr passat b5 (si b5.5). Sper ca nu este deja.

O chestie practica care am aflat-o este urmatoarea:

pentru dacia logan exista o "tava" ce se pune in portbagaj, dintr-un cauciuc mai tare, cu marginile ridicate, dupa conturul rotilor. Sunt modele care au si suprafata foarte aderenta ca sa nu alunece bagajele. Eu de-asta mi-am luat. Ideea e ca se potriveste aproape perfect la passat-ul meu B5.5. Nu e chiar perfect pentru ca profilul portbagajului nu e chiar simetric dupa roti pe cand tava asta e simetrica. S-ar putea la B5 sa fie perfecta. Vreau sa mentionez ca eu am B5.5 Variant si nu bag mana in foc ca se potriveste si la sedan.

Tava asta e foarte buna ca poate sa tina lichide curse accidental datorita marginilor putin mai ridicate si plus are suprafata foarte aderenta, stau bagajele zici ca-s lipite. Plus se spala foarte usor fiind din ceva cauciuc.

Pret 80 RON la piese auto sau reprezentata Dacia.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La orice dealer skoda (tre sa fie si la passat) gasesti, dar costa mult, peste 1 mil...si e din cauciuc

Link către comentariu

stai linistit.. eu am luat una second de la un tip de la spalatorie care o primise cadou... cu vreo 30 roni.

a mea e din plastic... si intr-adevar e foarte practica.

Link către comentariu

La orice dealer skoda (tre sa fie si la passat) gasesti, dar costa mult, peste 1 mil...si e din cauciuc

Daca la Skoda este peste 1 mil, la Passat este peste 3 mil iar la Audi peste 5 mil. Asa am patit cu plasa de portbagaj care la Skoda era 890 000 lei iar la Passat era vreo 3-4 mil la Augsburg. Tot la Augsburg aceeasi plasa pentru Skoda era 650 000 lei.

Link către comentariu

la cora o tava mare pt passat vreo 2-3 sute de mii lei vechi....nu e cu mulajul aripilor, e un dreptunghi care incape perfect...cine vrea contur perfect da 3 milioane...pe de alta parte nu e asa grozava, pt ca daca o tii mult mucegaieste mocheta pe dedesubt....dar e buna la o adica daca ai de transportat vreun peste mare de la balta etc....

si a propos de plasa de porbagaj e la OMV o plasa destul de buna ce costa vreo 3-4 sute de mii

Modificat de hro
Link către comentariu

De acord cu initiatorul subiectului.Aceea de Logan de petriveste la fix si la berlina si e de 4 ori mai ieftina decat una originala.Chiar m-a surprins, zici ca e facuta pt Passat.E dintr-un cauciuc cu striatzii foarte aderent si parerea mea e ca e extrem de utila.

Modificat de EDYY
Link către comentariu

Va salutez... eu am cumparat de la Selgros o tava cu vreo 30 lei, nu ii exact cat portbagaju dar ajuta foarte mult. Au 2 modele de tavi , mai exact pe doua dimensiuni. Puteti incerca in Selgros, mai ales care sunteti din Timisoara sau de pe aproape ca am fost acum 2 zile si mai aveau multe.

P.S. Urmeaza sa o scot din portbagaj si sa torn in ea apa sa vad cata apa poate tine pana da pe afara :scratch: , asta de plictiseala. :sick:

Link către comentariu

• 10 months later...

Incercati si pe rimimg.ro.

Sunt sub 150 RON, personalizate pe marca/ model / an de fabricatie / caroserie.

Au margine de 5-6 cm de jur imprejurul portbagajului, mijloc anti-alunecare, material excelent (nemtesti... :offtopic: )

Link către comentariu

• 5 years later...

Imi place cea pt b5.5, are urechiusa aia pe dreapta si ma gandesc ca se muleaza perfect....dar as fi vrut s-o vad eu live, iar Timisoara e un pic cam departe de Bucuresti :))) Am gasit pe autoa.ro la 161 ron tavita, dar e mai scumpa ca cea din timisoara si in plus, nu are urechiusa pe dreapta ca sa acopere toata suprafata portbagajului...ce spuneti, e buna asta sau aveti alte sugestii?

Link către comentariu

• 1 month later...
mariusjurcau

fratilor incercati pe la dezmembrari ca sunt originale si in stare foarte buna. si bineinteles si preturile sunt accesibile in jur de 50 lei depinde de cat de bine arata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!