Jump to content

Bucse punte spate


saboteur
 Share

Postare recomandată

De cateva zile la deniverari aud un zgomot ciudat, ca un scrasnet, in spate, cand trec peste denivelari, in special dimineata dupa plecare, 1-2 minute. Am balansat masina lateral de spate si se aude un scartz scartz. Cum altceva nu cred ca e, am presupus ca sunt bucsele spate, in special cea dreapta. A mai schimbat cineva, tips& tricks? am gasit un forum pe tema asta pt un golf4 (bucsele sunt identice) dar omu' era si el ciocanar amator

http://uk-mkivs.net/forums/774636/ShowThread.aspx#774636

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar o mica observatie: cand balansezi masina de spate ai grija sa nu ai frana de mana trasa ca sa nu te insele sabotii care scartaie pe tambure.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, ai tu dreptate, posibil s-o fi balansat cu frana trasa, ca acuma am mai balansat-o o data, si lateral, si m-am apasat si pe portbagaj, si nu mai scartzaie, dar de ce a facut atunci in mers la plecare, sa fi ramas vreun sabot blocat? N-or fi bucsele atunci?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost tare surprins cand ai scris aici de bucsele puntii spate, n-am schimbat niciodata vreuna (doar pe daune cand puneam punte noua puneam si bucse noi, nu avea rost sa le scot pe cele vechi din puntea veche) si de-aia mi-a venit in minte chestia cu frana de mana (am mai avut utilizatori spriati de acel zgomot). Da, la tine posibil sa fi ramas vreun sabot lipit si cand ai plecat sa-si fi dat drumul. S-a intamplat si mai rau, sa ramana toti blocati si sa nu se poata pleca cu masina de pe loc :blink: nu glumesc. Ideal ar fi sa-ti dai tamburii jos si sa faci putina curatenie pe-acolo cu un spray de frana si sa inpectezi si parghiile de actionare, eventual sa gresezi cu un spray cu pasta de cupru. Operatiunea asta am facut-o si eu sambata, preventiv, cu toate ca a mea are doar 30.000km.

Cheers.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca zici ca de la saboti scartie, eu zic sa dai cu putina vaselina, ca sa scapi de scartait :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Las ca iti dau tie pe discurile fatza cu vaselina, tot acolo o tii parcata? :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Io zisei sa deie cu spray pe la parghiile de actionare nu pe materialul de frictiune :) da' poa' sa-ncerce si pe-acolo ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!