Jump to content

Livrare Passat Nou

dm76ro
 Share

Postare recomandată

astept un passat pe la mijlocul lui mai si nu stiu ce ar trebui sa verific atunci cand il voi ridica de la dealer....

2.0 tdi, hl, 170 cp, 6 trepte, negru, cu urmatoarele optiuni:

- Auto hold;

- Faruri de ceata;

- Pregatire telefon Premium;

- Radio CD-player "RCD Dynaudio Sound" VW individual cu MP3, 600W, 10 incinte, cd changer;

- Roata rezerva otel :vaidecapulmeu: ;

- Volan multifunctional

- BC Plus.

A, si inca ceva, citind ce se intmpla pe la dealerii nostrii dragi (din Bucuresti), am cautat si am gasit un dealer care pana acum e foarte OK: NURVIL - Rm Vilcea (mi-au dat o reducere de 1000 E fata de PBN)

Astept sfaturile voastre cu privire la verificarea masinii inainte de a pleca de la dealer.

Multumesc!

Modificat de dm76ro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand, bun venit pe forum!

Acum, tinand cont ca iei masina de la baietii de la Nurvil nu cred sa ai surprize neplacute. Din ce am citit pe forum si din ce am auzit de la diversi colegi, sunt unii dintre cei mai buni si mai seriosi dealeri si service-uri VW din Romania.

Dar, oricum, cand iti iei masina, in general este recomandabil:

- sa verifici daca ai pe ea toate optionalele alese si scrise in contract;

- sa verifici, pe cat posibil, functionalitatea sistemelor si accesoriilor de pe masina.

- sa verifici daca masina prezinta urme de zgarieturi sau lovituri, atat la interior, cat si la exterior.

- sa faci, imediat cum o iei, o verificare a presiunii anvelopelor (eu chiar iti recomad sa le scoti aerul si sa le umfli cu azot - vezi ca s-a mai discutat pe forum acest subiect, cauta si tu)

- sa verifici nivelul antigelului si al uleiului;

- sa iti cumperi un litru de ulei ca sa il ai in permanenta in portbagaj.

Mie, momentan, cam atat mi-a venit in minte. Daca imi mai trece ceva prin cap (mai putin un glont, bineinteles :rolleyes: ) o sa mai scriu. Asteptam opinii si de la alti colegi.

Bafta si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc frumos ptr sfat.

:rolleyes: am cautat dar nu am gasit nimic despre asta.:Driver:

Link către comentariu

Fii atent sa ti-o curete bine de ceara sau alte chestii de protectie la transport. Mai ales pe parbriz si luneta

Link către comentariu

Am vazut ca mai multi colegi de forum au avut urmatoarea problema: la primirea masinii, "desteptii" de la diversi dealeri au uitat sa scoata elementele de plastic care blocheaza suspensia in timpul transportului, lucru observat pe urma de proprietari. La fel cum spunea colegul de mai sus e de preferat verificarea presiunii in roti, deoarece pt transport sunt umflate spre presiunea maxima admisa pt a fi masina mai rigida pe trailer.

PS: Stiu ca topicul e mai vechi, dar cum va primi masina d-abia in mai, mai este timp de sfaturi. :huh:

Link către comentariu

mai e o groaza de timp pana in mai :blink:

asa ca mai astept sfaturi :lol:

Link către comentariu

Nu mai ai rabdare? :lol: Daca tot ti-ai luatHL de ce nu ti-ai pus pe el xenoane?

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

m-am gandit la asta, m-am uitat la unele cum functioneaza, sunt super dar nici cele normale nu sunt chiar asa slabe, asa ca.....sa fiu f.f. sincer? de prost! acum regret, dar asta e! :lol:

Link către comentariu

Verifica daca iti vor da si trusa medicala. La mine a fost un circ infernal, cu Scorpion Galati, pana mi-au dat-o.

Oricum, bun venit randul detinatorilor de Passat B6. Nu uita sa ne spui primele impresii...

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Publicat (modificat)

va multumesc tuturor pentru sfaturi.

masina a fost fara probleme, dar dealerul se uita la mine ca la ....cind verificam si aia, si aia ... B) , si oricum a venit cu pachetul legislativ inclus...

multumesc inca o data

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

• 2 months later...

deci pachetul legislativ este inclus...si altceva?set becuri de rezerva, cric?

Link către comentariu

@dany: pachetul legislativ inclus, da. cric, coarba, surubelnita, antifurt roti si cam atat daca imi aduc aminte...despre becuri de rezerva...nu prea cred ca ne pricepem nici macar sa ajungem la un bec ars (Doamne fereste!) dar sa il schimbam....nu mai e ca la dacie... :huh:

Link către comentariu

Becuri de rezerva sigur aveti :ninja: :icon_cheesygrin: Ce doamne, si la Octavia mi-au dat. Dar Pachet Legislativ l-a mine n-a fost inclus deci oricum sunteti Ok :blush:

Cat despre schimbatul becurile. E exact ca la Dacie, cel putin la Passat & Octy de la mine din semnatura e acelasi sistem cu aceleasi becuri :lol: si se schimba in 3 miscari. E special facut sa se poate schimba la marginea drumului pana la urma ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!