Jump to content

Golf Mk1 1.6 Gti Din 1982

GTiMark1

Postare recomandată

Dragi prieteni, iat-o pe a mea. Pot sa va spun ca in viitor se vor schimba cateva lucruri la ea, insa stiu sigur ca nu vreau decat sa o fac standard. Asa cum a vrut-o mama ei din Volfsburg...

Mai multe poze, nu stiam cum sa compresez...

up

deocamdata am lucrat numai la partea de "go" la ea, la partea de show... nu prea

post-8724-1176584802_thumb.jpg

post-8724-1176585196_thumb.jpg

post-8724-1176585259_thumb.jpg

post-8724-1176585322_thumb.jpg

Link către comentariu

gaina batrana face supa buna!! ai ceva de munca la ea. arata si poze din interior, sunt f curios. si ceva detalii cu viteza, consum, stabilitateetc. in rest DRUM BUN! :(

Modificat de kiko
Link către comentariu
gaina batrana face supa buna!! ai ceva de munca la ea. arata si poze din interior, sunt f curios. si ceva detalii cu viteza, consum, stabilitateetc. in rest DRUM BUN! :)

poftiti

viteza maxima atinsa inainte de a reface motorul : 180km/h

consum mediu la mers cu max 120 : 7,2%

uno mas

post-8724-1176588148_thumb.jpg

post-8724-1176588266_thumb.jpg

Link către comentariu

Pt o masina de varsta ei se prezinta excelent din pdv al consumului. Sper sa reusesti in ceea ce ti-ai propus, multa bafta in continuare.

Link către comentariu

Mama mia,ce frumusetze!Daca as fi avut si eu bafta sa prind una in starea asta....Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

WOW!!! :vaidecapulmeu: ;) ;)

Golf I GTI!!! Norocosule! Sa-l stapanesti sanatos si sa ai mare mare grija de el! Superb! Cat ai dat pe el?

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Am dat pe ea 1500 de Euro si am mai pus inca 461Euro in mai multe chestiuni, am muncit la ea ca un rob, cateodata si pana dimineata la 1...

In concluzie nu am pus mult ca si bani, deocamdata. Iaca ceva poze de la munca.

.

.

.

post-8724-1176649825_thumb.jpg

post-8724-1176649899_thumb.jpg

post-8724-1176649952_thumb.jpg

post-8724-1176649982_thumb.jpg

Link către comentariu

Excelent arata masina...nu am mai vazut nici un MK1 in starea asta. Felicitari de achizitie, nici pretul nu mi se pare mare pentru un GTI in starea asta.

Link către comentariu

Ar fi interesant de mers la intalniri.

Da unde se fac...unde in Timisoara mai exact?

Link către comentariu

arata destul de bine, linii ok.....rugina pe sub sa nu fie multa.....promite proiectul tau. spor la treaba!

ps: imi creshte inima cand mai vad unu ca mine care-si spala chiulasa cu detergent in casa :)

Link către comentariu
arata destul de bine, linii ok.....rugina pe sub sa nu fie multa.....promite proiectul tau. spor la treaba!

ps: imi creshte inima cand mai vad unu ca mine care-si spala chiulasa cu detergent in casa :(

a stat chiulasa aia in casa 2 saptamani, sa vezi ce fain mirosea :))

da si masinuta ta e foarte frumoasa

rugina nu prea este decat unde e normal sa fie

la anu daca ma tin balamalele o sa o fac sa arate frumos, tot aceeasi culoare ca nu are nimeni asa :))

Link către comentariu

Eu abia acum mi-am dat seama ca esti din Timisoara. Abia astept sa o vad live pe la intalniri.

Link către comentariu

Jantele originale sunt de la BBS si se numesc "snowflakes", si sunt pe 14'

Hm.Stiu un set pe 15" idem,numai ca sint Intra. :huh:

Link către comentariu
@ GTIMark1 ia zi tu tati unde ai elevatoru ala din poze .... :)

:huh: ;) ;)

In primu rand ,felicitari pentru masinutza - este intr-o stare exceptionala - sper sa fie si al meu odata asa ;) .

In al doilea rand, intilnirile se tin miercurea de la ora 7 (19) in parcarea de langa mcdrive,la stadion ...si mai cate o iesire de weekend la iarba verde..depinde cum se aduna lumea.

abia astept sa apari la intilniri sa ne dam si noi cu parerea la masinuta :huh:

Cat despre elevator :huh: ..sunt si eu curios unde este

Link către comentariu

ok, vand golf 2 gt :huh: vreau si eu un mk1 gti :P

legenda masina asta...corectez...legenda vie

Link către comentariu

Multumesc inca o data pentru informatiile despre intalniri. Sper sa ajung si eu intr-o seara.

Elevatorul este la un prieten la bussiness-ul lui, in Lipovei la Railly, langa Piata Noua

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ai mai facut ceva la ea?

d-o saptamana e liniste aici -

p la intilniri cum poti sa ajungi ? sa vedem si noi :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!