Jump to content

Abgaswarnleuchte / Exhaust Warning Lamp

Zalu
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

azi la un drum lung mi s-a aprins dintr-o data acest "abgaswarnleuchte" (exhaust warning lamp). Am numai manualul in germana si nu zice nimic decit sa ma duc de urgenta la un service. Masina este un 2.0 TDI de 140 CP. Acum, fiind simbata seara, e totul inchis pina luni dimineatza (acum sunt in Geneva) si nu cred ca pot dormi linistit pina nu aflu despre ce e vorba. Daca are cineva idei, daca ati mai intilnit problema asta, as aprecia un raspuns de la voi.

Multumesc anticipat,

Razvan

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu te ingrijora prea tare...

posibil sa fie sonda lambda sau EGR

(din experienta merge asa si un an de zile)

Modificat de DragosR
Link către comentariu

multumesc pentru rapuns. si daca ar fi cazut aceasta sonda lambda sau EGR, din ce cauza s-ar fi putut intimpla? Combustibil de calitate proasta? In elvetia alimentez de la statiile peco care apartin de supermarket-uri si calitatea este foarte buna. In afara de pret nu vad diferente fata de statii gen BP, sau Shell, etc. Acum, am fost in Franta pentru Pasti si am alimentat tot de la un supermarket, si am simtit masina ca avea pierderi de putere. La jumatate de rezervor am pus iar motorina pina la plin (de la o statie ESSO) si nu a mai avut acele "sincope", dar in schimb mi-a aprins acest avertizor in bord.

Link către comentariu

S-a stins!!!! sa inteleg ca e un lucru bun!! dar tot nu stiu de ce s-a aprins in prima faza. cred ca e de la motorina de proasta calitate!

Link către comentariu

• 1 year later...

La mine s-a aprins din cauza unei bujii incandescente. Am schimbat bujia, si nu s-a mai aprins!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!