Jump to content

Nemtoaicele Mele

Tracto

Postare recomandată

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

61

• Inginerul

6

• Riddler

6

• DANNY VW

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo vecine. Era cazul sa ne recunoastem mai usor in trafic :icon_thumright: Frumoasa parcare aveti. Cica primarul nostru ne face si noua asa ceva :D

Au inceput sa sape deocamdata. Pana la parcare mai e :D

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Foarte frumoasa masina si foarte curata :icon_thumright:

Am si eu o intrebare despre huse, pe partea unde sunt airgbagurile are ceva special ?

Zici ca lipseste o emblema dar in poze parca este si in fata si in spate.

Link către comentariu

:icon_thumright: Foarte frumoasa mainuta ta, s-o stapanesti sanatos si fara probleme.

Intrebare:computerul tau de bord are si functia prin care-ti arata ce distanta mai poti parcurge cu motorina din rezervor (al meu nu-mi indica functia asta,e drept insa ca e tipul de compute de bord mai mic,nu maxi-dot...)

Link către comentariu

salut si va multumesc (incerc sa o intretin cat pot ) la husele de pe scaune .... pe lateral unde sunt airbagurile au niste taieturi....... am pus o poza daca nu ma insel . nu am inteles cu emblema la ce te refereai .....BN 23 RZV . din pacate nu imi indica aceasta informatie...... din ce am mai citit eu pe forum nu cred ca exista aceasta functie...... :rolleyes:

Modificat de tracto
Link către comentariu
....acum intentionez sa imi cumpar o emblema pt k am ramas fara (mi-au furat-o). exista alte modele decat cea initiala?

La asta m-am referit, intre timp am vazut ca ti-au furat ala pe fata. Cred ca exista model si pe negru.

Daca ar fi fost emblema spate ti-as fii zis cum am facut eu ca am patit la fel.

Link către comentariu

aha.... pai mi-am luat normala..... :vaidecapulmeu: acu caut emblema pentru jante ( 2 buc. ) jantele fiind Avus ( unul l-am pierdut si unul nu avea )

Link către comentariu
aha.... pai mi-am luat normala..... :) acu caut emblema pentru jante ( 2 buc. ) jantele fiind Avus ( unul l-am pierdut si unul nu avea )

Daca gasesti respectivul capacel cu sigla...anunta-ma si pe mine (eu tot pe jante Avus ma dau...)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

O mica modificare adusa la asa zisele " jaluzele " : :vaidecapulmeu: Eu zic ca au iesit foarte bine....... Acum ma gandesc daca sa continui cu partea centrala si unde as mai putea adauga aceasta banda cromata..... Vreau sa fie cat de cat estetic.......

post-10002-1202664431_thumb.jpg

post-10002-1202664440_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Parerea mea este sa le dai jos si pe cele puse pe grilele laterale.

Mie personal nu imi plac. Dar dupa cum bine se stie gusturile nu se discuta. E doar o parere, sper sa nu te deranjeze.

E remarcabila grija si modul in care o intretii. Bravo !

Numai bine.

Link către comentariu

multumesc.....

nu ma supar tocmai de aceea am cerut opinii :offtopic:

Modificat de tracto
Link către comentariu
  • 1 month later...

sal frumoasa nemtoica ta :wub: sa o stapanesti sanatos

PS mi se pare sau dupa pasti ti.am masina pe strada castelului in BV ?? iti admiram fusta spate cu senzori

Link către comentariu

Superba masina ! Ai umblat mult in germania pana ai gasit-o ? ... sau te-ai dus la ceva sigur ?

Link către comentariu

Am cautat vreo 3 luni pe internet ..... la un moment dat m-am si descurajat.... ma gandeam ca masina cum imi doresc eu nu s-a inventat inca .:vaidecapulmeu: km putini optiuni alea alea.......

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

artistic asha cum imi place mie :(

modificarile anuntate se amana putin . La inceputul lui septembrie masina se va putea lauda cu pleoape, etriere vopsite , grila cromata (cu banda) . Vreo idee de culoare pentru etriere avand in vedere ca masina este albastra ?

post-10002-1219608478_thumb.jpg

post-10002-1219608486_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In caz ca mai urmareste cineva aceasta rubrica . Am vopsit pleoapele. (Le aveam de 3 ani ).

urmeaza montaj + banda cromata pe grila + vopsit etriere .

Vreo idee de culoare pentru etriere avand in vedere culoarea masinii (albastra) ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!