Jump to content

Nemtoaicele Mele

Tracto

Postare recomandată

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

61

• Inginerul

6

• Riddler

6

• DANNY VW

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte in detaliu pozele, momentan nu pot sa zic decat nice ass are ca aia se vede mai bine :rolleyes:

Modificat de DANNY VW
Link către comentariu

Te-ai axat pe detalii :blink:. In prima poza e un senzor ? Vad ca ai senzori de parcare din fabrica :rolleyes:. Sa te bucuri sanatos de ea !

Link către comentariu

Deci asta cu apa iesind din duza e geniala, m-ai dat pe spate !! :rolleyes: De curiozitate ce aparat ai ??

Link către comentariu

Frumos vecinu, frumos. O [cenzurat] ceva ? :D :rolleyes: :blink:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

am descis sa imi cumpar un set de huse. nu cele gata facute k din metro sau selgros. am mers la un magazin specializat si am facut comanda au iesit bine. sunt multumit. culoarea se potriveste perfect cu masina. insa am unele indoielri in privinta airbagurilor din scaun. husa vine peste . are o taietura speciala iar firma mi-a garantat k vor functiona in caz de accident fara pb. astept pareri........... :Driver: (a 2-a poza reprezinta intr-un fel cum apare taietura pe partea opusa a scaunului in husa pt airbag)

si iata un nou set de poze...... cu masina....... un pic artistic....... :D

post-10002-1178993055_thumb.jpg

post-10002-1178993065_thumb.jpg

post-10002-1178993072_thumb.jpg

post-10002-1178993332_thumb.jpg

post-10002-1178993340_thumb.jpg

post-10002-1178993349_thumb.jpg

post-10002-1178993357_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme. :lol:

Ne spui si noua cam ce dotari are (unele le-am vazut) si cat a costat?

Link către comentariu

deci dotari .am navi monocrom,10 airbaguri,aer conditionat (nu este climatronic) ,senzor parcare spate,full electric,computer bord,car kit. m-a costat in jur de 11000 am adus-o personal din germania. i just love it :))

Link către comentariu

Superba!Pe calitatea pozelor sint chiar gelos....! :))

Link către comentariu

Vecinu. Trebuie sa ne intalnim sa-ti vad si eu husele alea. Au iesit foarte bine. Cat te-au costat ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da sper sa imi pot face timp k sunt foarte ocupat in ultimu timp. M-a costat un mil.

Link către comentariu

ffff faina masina ...se vede q e nemtzoaik ,, ai grija de ea ...si multi km fara prob :) :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoase pozele :) chiar interesante :)

nu te-ai stropit?

sa o stapanesti sanatos! si sa te bucuri de ea cat mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

super pozele si nici masina nu e mai prejos.

husele mi se par destul de reusite si nu am vazut modelul acesta in comert. poti oferi te rog mai multe detalii? si eventual niste poze detaliate ale huselor? ma intereseaza in mod deosebit cum se aseaza pe scaun si daca fug de la locul lor si tot timpul trebuie sa le asezi

Link către comentariu

imi pare rau acum am vazut greaseala la redactare.husele au costat 4 mil. sunt originale.acum intentionez sa imi cumpar o emblema pt k am ramas fara (mi-au furat-o). exista alte modele decat cea initiala?

nu fug de la locul lor sunt excelente . au o culoare faina . deschidere pt airbaguri din scaun sunt exceptionale. o sa pun poze in curand. bafta

Link către comentariu

Super masina...iti doresc o sumedienie de km alaturi de ea si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!