Jump to content

Absolut Divin...

homeboy
 Share

Postare recomandată

intr-adevar asta e ceva tare ce nu poti vedea la 'noi' momentan!

doar pe net..... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aia sunt nebuni de legat :)

Cat o costa sa "faci" asa ceva la noi? Adica un vr6 + componente + munca (manopera), cat ar duce la noi? Se poate face la noi ceva de calitate?

Link către comentariu

@NetFlow,despre pretul a ceva oarecum similar a iesit o cearta,sau mai bine zis un topic oarecum nasol,pe seama cuiva care chiar si-a dat interesul si a muncit sa faca ceva oarecum similar(Sorin Golf Cabrio),e drept ca fara turbo.Mai exista inca o persoana pe forum care aproape ca a reusit sa faca un g60 turbo superb.De facut asa ceva...DogTuning fix termina un Mitsubishi urcat de la vreo 180cai la vreo 600...deci se poate!Povestea e doar ca in romania e ca si cum ti-ai cumpara arta de calitate,poti sa iti iei adio de la banii investiti.Toti ar vrea asa ceva,dar evident moca si cu benzina din partea vanzatorului.Costurile,mai putin partea cu turbo-ul sint pe topicul despre masina lui Sorin.Sa zicem ca pentru a-l face Biturbo(ala asa e,NU sint sanse sa bati un RS4 cu un tubo simplu in configuratia aia-nu la viteza mare) te scapi de vreo 3000 pe turbine,vreo 300-500 o admisie adecvata,plus pompe,injectoare,ambreiaj,cutie,electronica.La astea se adauga un sistem de franare adecvat,cel de pe vr6 nu face fatza si un tren de rulare la fel.Cireasa de pe tort e evacuarea care trebuie facuta custom.Aaa,era sa uit de pistoane,axe si altele.Deci,parerea mea e ca se ajunge la banii care ii dai cind pregatesti o masina de grupa A.

Modificat de homeboy
Link către comentariu

date despre masina :

Fahrzeugtyp VW Golf 2 Syncro

Serienleistung PS(KW) 98 PS (72 KW)

Serien Drehmoment (NM) -

Leistung-Strassensetup PS(KW) ca. 250 PS (184KW)

Endg

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

2 rachete dar sincer as prefera golful 2 :D

Link către comentariu

am ramas prost, mut de uimire

am vazut in romania un vr6 pus pe un golf 2 in 2 usi care tot asa fugea grav dar nu avea turbo

Link către comentariu

pai la 900 kile si 174 cai :) cred si eu ca fuge plus cuplu de 245nm :D

Link către comentariu

Ei,faza e ca nu cred ca s-ar apuca cineva de pe la noi de un proiect din asta din lipsa banilor si a pieselor.mi-ar placea sa vad asa ceva cu numere de RO,dar ma tem ca nu am sanse ,in viatza asta.

Link către comentariu

shanse sunt nu iti bate capul .... si se vor face si la noi " rachete " doar ca la noi banii sunt un impediment major !

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

crede-ma ca stiu ce vorbesc!

in romania nu lipsa banilor este problema ci lipsa pieselor de calitate si a serviceurilor de calitate

e urata sa te plimbi din service in service, si daca te apuci sa o faci tu singur e ok dar tot nu ai tot ce iti trebuie! si cand mai stai luni dupa piese sau daca vin repede nu poti avea incredere in ele sau vin foarte multe prea scumpe

Basca politia si handicapatii de la RAR care cand vii cu un hibrid se uita la tine ca matza la calendar!

sunt deacord ca politia si rar`ul sa nu promoveze tuningul din spatele blocului dar daca te duci cu o masina care este perfect functionala si are de toate si o rupi in 12 pe un tester si corespunde normelor nu inteleg dc nu sunt deacord!

Link către comentariu

perfect de acord! dar totusi sustin ca 80 % sunt problema banilor... sa fim seriosi cati de aici de pe forum care au facut rost de un ban gramada au mai tinut golfu 2???? toti au sarit in masini mai noi.

si pacat si de masini cu strazile noastre....si eu ma tot gandeam la suspensii de la kw si ma tot gandesc ca o sa dau afar tot ce manc...

si cu aia de la rar no comment. cand am fost cu a mea se contraziceau cu mine ca nu e pl ca e kr ce am io sub capota...in fine.

sper sa se schimbe lucrurile si la noi....ca la ce am vazut la unguri ....se pare ca acolo misca ceva...

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

cunosc cel putin 2 persoane care daca ar gasi un golf2 sincro inmatriculat s-ar apuca maine de proiecte!

Link către comentariu

cunosc cel putin 2 persoane care daca ar gasi un golf2 sincro inmatriculat s-ar apuca maine de proiecte!

stiam unu in stare deplorabila .... dar nu l mai gasesc :)

Link către comentariu

nadir, dar se poate face conversie la syncro, trebuie cutia de viteze de pe syncro, bratele din spate cu diferential, arborele cardanic, rezervorul(pentru ca difera putin), si refacut sistemul de evacuare :)

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

da dar si caroseria este putin diferita. si oricum unde gasesti toate astea ? cutie cardan planetare punte spate cu tot cu suspensie? .... de preferat in stare perfecta si tot asa!

Link către comentariu

stiu eu la cineva in sighisoara care are unu complet cu tot si functional

dau numarul de telefon daca trebuie la cineva

Link către comentariu

shanse sunt nu iti bate capul .... si se vor face si la noi " rachete " doar ca la noi banii sunt un impediment major !

hm.Nu imi bat capul.ma tem insa ca nu ai citit cu atentie lista de "delicatese" de pe masina aia.Desigur,m-as bucura sa vad citi mai multi "hibrizi" de acest fel.Atit doar ca la cum merge tara asta(episodul cu Base de ieri),nu prea vad eu sanse ca romanul sa aibe bani.Mai ales ca o masina de felul asta daca nu o privesti ca pe o incercare de sinucidere,nu merge facuta cu piese de cacao.

Link către comentariu

(episodul cu Base de ieri)

uai n-am mai ras asa de mult timp....pe jos eram =))

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ceva frumos si original pozat in budapesta

post-120-1177765109_thumb.jpg KM originali

post-120-1177765071_thumb.jpg

post-120-1177765084_thumb.jpg

post-120-1177765096_thumb.jpg

post-120-1177765121_thumb.jpg

Modificat de lexxus
Link către comentariu

intr-adevar asta e ceva tare ce nu poti vedea la 'noi' momentan!

doar pe net..... ;)

La ce poate masinuta aia da - nu am vazut in romania. Dar in romania exista golf 2 si 3 care sa faca un GTI V sa para ca nu are aer...

Adica sa il bata de departe.

Carrera GT inca nu. Daca stau bine sa ma gandesc nici Carrera GT nu avem asa ca...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!