Jump to content

Inlocuire Consumabile

efendy
 Share

Postare recomandată

Salutare,cine ma poate ajuta,va rog ,cu niste informatii si anume unde se afla filtrul de aer la un polo variant din 2001,1,4 mpi,44kw,cod motor AUD,si care este procedura de schimbare filtru benzina.?In alta ordine de idei mai am o problema in sensul ca imi intra apa inauntru in dreapta si stanga fata ,cand ploua,si nu stiu pe unde intra.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salut efendy. Am am si eu aceeasi masinuta ca a ta de cateva zile(1 saptamana), si nu stiu mai nimic despre ea. Chiar sunt si eu curios cum se schimba filtrele. Daca ai aflat te rog sa postezi. In legatura cu intrarea apei, pot sa zic ca la mine nu am sesizat acest lucru, dar poti verifica chederele si daca usile se inchid bine. O alta intrebare: i-ai facut consumul? Mie mi-a iesit cam 9% in oras, condus umpic mai sportiv(schimbarea vitezei pe undeva pe la 3000 rpm :icon_thumright: ).

Link către comentariu

Filtrul de aer daca nu ma insel se afla fie in capacul motor fie in partea dr cum te uiti la motor intr-o cutie neagra(depinde de tipul de motor), cel de benzina se afla sub masina in partea dr (roata din spate e un capac de plastic), filtrul de ulei in fata motorului, filtrul de polen se afla fie sub grila parbriz, fie sub bord in partea dr ft.

Sper sa nu fi gresit nimic. Multa bafta!

Link către comentariu

• 1 month later...

salut sunt proaspatul posesor al unui vw polo 1,4MPI model AUD (113000km) si vroiam sa aflu de la voi in primul rand daca motorul vostru are un rontait usor? pt ca al meu asa face si mi-i sa spus ca e specific modelului polo! eu totusi cred ca e de la tacheti, cred ca trebuie reglati un pic!?

in alta ordine de idie in privinta consumului mai este o problema! am facut un drum lung chiar de cand l-am luat mai exact vreo 540km si mi-a iesit un consum de vreo 4,2% dar forjata rau de tot! traseul a fost mixt chiar dificil oras munte drum intins am fost pe ruta Targoviste-Miercurea-Ciuc!

dar pe drumul de intoarcere mai exact prin Sinaia mi-i sa aprins becul galben de la bord cel cu motrul si cu fulgerul pe el(sonda Lambda) si au inceput necazurile, mai exact a inceput sa consume cam in jur de 7%! mentionez ca am resetat eroarea de la sonda si tot consuma!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!