Jump to content

Purjare Filtru De Motorina...imposibil?!

gabimok
 Share

Postare recomandată

Azi am incercat purjarea filtrului de motorina si .......surpriza.................. sub bateria metalica in care intra cartusul filtrant nu exista nici un robinet sau altceva la care sa poti da drumul la motorina.........

atunci cum se face aceasta purjare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar demontandu-l jos...

Eu de 2 ori am amanat schimbarea filtrului de motorina pentru ca nu se impunea acest lucru...ca sa constat acest lucru...a trebuit sa-l dau jos.

Oricum, nu stiu de unde alimentezi tu dar schimbatul la 15000km mi se pare nejustificat.

Link către comentariu

Deasupra printre furtune este un surub,acesta se scoate si pe acolo se aspira cu o pompa de vacum,scrie si in carte.

Diesel-gabimok zice despre purjare nu schimb.

Modificat de Audit
Link către comentariu

Deasupra printre furtune este un surub,acesta se scoate si pe acolo se aspira cu o pompa de vacum,scrie si in carte.

Diesel-gabimok zice despre purjare nu schimb.

Exact!Nu ziceam de inlocuirea cartusului filtrant.

Depunerile sunt pe fundul capsulei filtrului,aspirand pe la surub nu tragem motorina din partea de sus din filtru?

Sau are o conducta care duce pana jos?

Link către comentariu

De ce nu citesti in carte?eu nu mai ma uit acum, dar parca spune ca se ataseaza la vacum un furtun si se aspira nu mai stiu ce cantitate.

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut, ce carte? As vrea si eu cartea tehnica (manualul il am original, user manual, zic). Imi dai un MP sau o sursa?

merci

Link către comentariu

RIon, de ce nu cauti omule? Vezi ca e un site (referinta e pe forum) - simplement Skoda, mai mult nu-ti zic :icon_thumright:

Apropos - la filtrele moderne (cele UFI) a disparut complet surubul de purjare. Asa ca il curatati cand schimbati filtrul. A fost scos pt ca motorina se presupune ca satisface standardele.

P.S. Am cateva filtre la activ pe o Octi I. Nici unul nu a avut apa in el. Asa ca nu m-as stresa cu privire la apa, insa recomand calduros schimabtul filtrului la 1an/15KKm Am taiat un filtru de curiozitate (la O1 sunt in carcasa metalica) si nu arata prea bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!