Jump to content

Pedala Frana


Executron
 Share

Postare recomandată

Dupa mari aventuri am reusit sa schimb servofrana problema e ca pedala este prea ridicata, adica diferenta dintre cea de frana si cea de acceleratie este prea mare. Se poate regla? Ala de la Porsche cica nu se poate regla, nu mai vreau sa trec la Porsche dupa cat m-am certat cu ei, dar e f. obositor sa merg asa mai ales c-am cutie automata si culisez cu dreptul. Este o diferenta f. mare de nivel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai si la batrana dacie se putea regla cursa pedalei de frana, nu ai observat inaintea montajului? (de obicei prin infiletare/desfiletarea axului din pedala sau servo)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda o sa mai trec pe la ei sa le dau in cap sa-mi faca frana calumea. Ca e diferentza de 20 cm intre pedale si e oribil :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu vor sa te rezolve, mergi la Protectia Consumatorului. Vei fi surprins sa vezi cat de repede si bine te vor servi dupa ce vor fi contactati de catre ei.

Eu mi-am rezolvat mai multe probleme cu ajutorul lor, chiar si cu un service auto, care spunea ca nu are sa-mi schimbe o piesa in garantie (la 4 ore dupa ce am depus reclamatia m-au sunat sa rezolvam problema).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost sa-mi schimb servofrana la porsche aviatiei la passat. Cand am fost chemat sa-mi ridic masina imediat am observat o zgarietura (mai bine zic mai multe zgarieturi in proximitate una de alta) pe aripa stanga fata si mi-a cazut cerul pe mine. E a doua oara cand mi s-a intamplat asta la porsche. I-am zis lu tipu care-mi preluase masina (Ganciulescu) care a raspuns f. nerespectuos acuzandu-ma blatant c-a asa era si ca nu am ce cere. Cand fac test-driveul sa vad cum merge frana nu mergea calumea, masina tragea prost imi zice cu un ton superior ca n-are nici o treaba asta. Buun dupa ce m-am enervat de

Sincer dupa ce mi-au scos zgarietura aia si am rezolvat si problema cu frana/masina care nu tragea am mentionat asa si-a zis ca asa e "standard" (dar la cate gogomanii mi-a zis inclusiv ca dupa primul test drive frana era tare mi-a zis ca ce stiu eu cum sunt franele la passat) si numai la asta nu mai ma gandeam, deci nu am insistat. Dar in drum spre casa cand ma linisteam am realizat ce oribil cu diferenta asa mare. Parca si pozitia in scaun s-a compromis ca ba stau prea aproape pentru frana, dar prea departe pt acceleratie. Sunt sigur ca o ma rezolve

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incerca sa te obisnuiesti cu pedala!

No offence!

La fiecare masina, pedalele "stau" intr-un anumit mod! Trebuie doar sa ne obisnuim cu ele!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da popica no prob, dar pana acum cu vechea servofrana pedala statea f. bine la un nivel asemenator cu cea de acceleratie si sincer as vrea sa fie inapoi cum era daca se poate. Daca este chiar imposibil bineinteles ca o sa renunt, ca doar nu sunt nebun sa fac iar scandal. :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea este ca pedala isi va reveni dupa cateva franari mai energice!

Dar este STRICT O PARERE! S-ar putea sa nu fie asa.

Ceea ce conteaza: frana sa fie eficienta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic sa mergi la baieti la service inapoi, sa dai telefon la protectia consumatorului, orice trebuie...dar sa-ti faca ei pedala, nu tu. N-au decat sa dea aia franari energice...ce stiu ei...dar sa-ti puna pedala la loc. Mai du-te si uite-te la cateva passaturi oricum. La mine sunt cam la acelasi nivel.

E enervant si rusinos ce se intampla pe la service-urile astea. trebuie facut scandal, ca doar daca nu iesi cu nimik pana la urma, sunt altele la care sa mergi de acuma in colo.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acu doua saptamani am schimbat discurile frana fata, placutele si lichidul de frana. Operatiunea s-a desfasurat intr-un service, sambata, nu eram decat eu si mecanicul, un baiat tare de treaba. Dupa schimbarea lichidului am aerisit franele cu mine la volan si mecanicul la reglaje. Frana e perfecta iar pedala de frana sta fix in acelasi loc ca si inainte. Aia de la service-ul tau sunt niste idioti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc tuturor pentru opinii, m-am hotarat sa nu mai chinuiesc din nou astazi si ma duc direct acolo un pic mai incolo, inarmandu-ma cu ma multa rabdare decat ieri (la recomandarile lu maica-mea :D) . O sa va tin la curent!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ei bine sper c-am terminat si cu asta.

M-am dus azi la Porsche si i-am zis tipului de acolo ca vreau reglata pedala de frana ca e prea sus si nu se poate conduce. Primul lui raspuns e "dar pe raspunderea dumnevoastra, ca o sa mearga infranata". Cunosc perlelele respectului dupa scandalul de ieri m-am facut ca n-aud si am incercat sa reformulez cererea. Dupa aia baga ca mecanicu zice c-o sa se strice mai repede senzorul de frana de acolo. Dupa alte discutii m-au pus sa-mi dau acordul ca am luat la cunostiinta ca s-ar putea sa mi se strice senzorul de stopper-far mai rpd.

Dar pedala in sfarsit sta unde trebuie si frana merge impecabil.

The End. I hope :salut: :D :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Curata nesimtire!!

Ce usor este sa spui: NU SE POATE! Asa ar trebui sa facem toti, sa revenim iar si iar .....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!