Jump to content

Vw Passat B5.5

FLorin D

Postare recomandată

FLORIN_SPEEDER

Salut!

Daca am masina Neagra....cum as putea sa ii fac plafonul, :wub: ce culoare........portocaliu?:D

SEE YAA!

Link către comentariu
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLorin D

53

• B_U_T

11

• ciprianD

5

• FLORO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Florin daca ai drum prin Craiova te pot duce la firma unde mi-au facut mie plafonul cu autocolant, nu dureaza mai mult de doua ore. Si te costa mult mai putin, iar daca te plictisesti il poti da jos oricand. Pe mine la golf m-a costat 90 lei. Numai ca trebuie sa te programezi la ei din timp, pt ca sunt destul de solicitati (poti vedea mai multe detalii pe site-ul lor aici ).

In privinta bandourilor nici nu mai sta pe ganduri, merita si schimba tot aspectul. Pt a iesi ceva de calitate trebuie sa urmaresti:

-sa le frece cu smirghel pana dispar granulatiile de pe ele

-se le dea cu plastikgrundfuller (neaparat) si atentie, sa nu dea ud pe ud

Dupa care se vopsesc si se relipesc cu banda dubluadeziva.

Ca ideei, eu as sugera o grila fara sigla si la portbagaj un eleron finut, ca in poze:

post-9546-1219347600_thumb.png post-9546-1219347634_thumb.jpg

Misto masinuta ! Keep up the good work ! :wub:

Numai bine.

Link către comentariu

Salutare !

raduu, nu sunt nici eu "initiat", dar e destul de dificil sa nimeresti aplicarea impecabila a straturilor de lac, in asa fel incat sa nu ramana binecunoscutele broboane (neaparat sa aiba uscator/cuptor pentru a evita depunerea particulelor de praf). Pe langa asta, in prealabil, e necesara acoperirea cu grija a intregii masini cu hartie (de jur-imprejurul plafonului), pentru a nu sari vopsea in locuri nedorite. Asadar, nu e tocmai de dorit chiar orice vopsitorie.

FLORIN, mi-am pus si eu problema ta, cu masina in culoare neagra ! In afara de o folie care sa imite fibra de carbon ( asa are in standard noul //M3 -> poze), nu vad o solutie prin vreo culoare tipatoare; Chiar si cu imitatie de carbon, nu m-as astepta la ceva care sa sara imediat in ochi. Se stie, linia Passatului nu acomodeaza bine accentele extravagante.

Ar merge si vreo tenta bleo, atata timp cat si geamurile ar fi ca la unele Merc-uri, albastrui, dar nu ar merita efortul. Ideea ce trebuie urmarita e de a creea o suprafata cu aspect unitar, de la partea inferioara a parbirzului pana la cea a lunetei.

WNS, ca in mod obisnuit, foarte generos cu detaliile. Multumesc pentru amabilitate ! La urma urmei este cea mai putin costisitoare varianta. Nu este exclus a apelez in ultima instanta la solutia asta. Ma tem totusi in privinta durabilitatii luciului. Am urmarit cum, in timp, unui vecin taximetrist, i s-a matuit autocolantul de pe masina ( nici nu o fi apelat la ceva de calitate superioara, gen 3M ).

Referitor la sugestia cu grila fara emblema, am tot auzit-o. Nu aduce nimic incitant, mi se pare venita din pura dorinta de a avea masca putin diferita. In loc sa acorde o imagine impunatoare, mai degraba pare a pronunta aspectul de caiet dictando. Partea frontala deja abunda in linii orizontale (eu nu am nici proiectoare). Nu mi se pare o restilizare care sa merite, mai ales ca e totusi o sigla ce reprezinta esenta :D.

Cat despre eleron, se potriveste destul de bine, dar ramane de vazut.

La revedere !

post-7977-1219419302_thumb.jpg

post-7977-1219419348_thumb.jpg

post-7977-1219419380_thumb.jpg

post-7977-1219419414_thumb.jpg

post-7977-1219419420_thumb.jpg

post-7977-1219419988_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
FLORIN_SPEEDER

Salut!

Sincer nu stiu ce sa zic......ca ma oftici?!...da cred ca ar fi exact ceea ce ar trebuii spus.

Bravo man sincer imi place la nebunie,sa ia grija de ea in continuare.

p.s. super tari pozele! :icon_redface:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:D Ma bucur ca iti plac. In definitiv nu are cine stie ce bricolari, tot cei din Wolfsburg merita laude, daca e cazul.

Sunt in febra cautarilor de DVD-player pentru consola centrala. Va rog, orice sfat imi e de folos.

Am dat de un Pioneer, dar inca nu am suficinet buget. Chiar si acela are hibe precum boot-up lent, inchiderea display-ului pe timpul mersului (safety reasons) ce necesita by-pass, mai alte probleme ce necesita restare repetata. Mi-e ciuda ca nu pot gasi ceva sa se incadreze complet in linia bordului, fara sa ramana muchii in afara, fara rama suplimentara, dar deh.

p8150176ba2.th.jpg p8150156dg5.th.jpg p8150174bc9.th.jpg p8150161uj6.th.jpg p8150169dd8.th.jpg

Link către comentariu

Vezi ca aduce un coleg de pe forum dvd playere, eu am luat de la el special pentru bordul de G5 si am inteles ca aduce un model care se integreaza in bord la fel ca MFD1 doar ca e all in one si costa in jur de 550-600E parca si merge si navi la noi in tara pe deasupra

Link către comentariu

Salut, Auras !

Am descoperit mai multe persoane pe forum care aduc DVD-playere. Niciunul nu pare sa aiba ceva care sa se integreze 100% bordului. Chiar si asa, o firma de renume nu realizeaza o unitate speciala pt un anumit model de masina. Asadar, fiind un no-name (sau ceva echivalent), se va gasi dificil solutionarea unor eventuale probleme, bug-uri. Pe langa asta interfata grafica este foarte rar ceva aspectos la ele.

Acum ma uit la niste unitati JVC/Pioneer second-hand, dar in stare foarte buna.

Merci !

Daca da Domnul... va arata similar :icon_cool:

post-7977-1221389249_thumb.jpg

post-7977-1221389284_thumb.jpg

post-7977-1221389359_thumb.jpg

post-7977-1221389439_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut , frumoasa masina , sa-ti traiasca imi place mult ideea cu plafonul negru !

acum cu partea cu dvd-ul .. de ce nu incerci sa pui un mfd cu interfata dietz 1412 siun dvd player fara monitor .. e o saolutie eleganta si nu cred ca te duce cu bugetul mai mult de 800 de euro

mfd- 400 , dietz-1412- 150 - dvd player 200 de euro nici atat !

si ai si aspect original si mp3 player si divix player si de toate ..

Link către comentariu

eu sunt de aceeasi parere cu tine Florine dar cu conditia sa fie ceva frumos care sa se integreze f frumos in bordul de passat si sa fie de la un brand cunoscut nu chinezarii :)

Link către comentariu

Red, But_fns, am luat in calcul ideea aia inca de cand am citit pe topicul lui Red. Totusi, aveam impresia ca MFD1 nu ofera un display generos ca cele touchscreen si fara butoane pe laterale. Am urmarit mai multe oferte, insa niciuna nu era 100% dedicata VW, nici macar no-name-urile nu erau tocmai pe format.

NYK, in definitiv un head-unit de brand cunoscut, care ar necesita rama adaptoare, cu putina migala, se poate alinia frumos. Pentru moment, renunt la idee, intrucat urmeaza achizitia unei alte masini si banii se vor investi acolo.

Multumesc !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa amsina. sa o stapanesti sanatos. nu stiu de ce, dar tot modelul b5.5 ma atrage mai mult decat b6 :(

Link către comentariu

Nu degeaba B5,5 este in topul vanzarilor dintre taote modele de Passat.Cel mai laudat, cel mai apreciat.

Apropo ,daca e vre-un moderator pe aici ,ce se intampla ca de vreo 10 posturi tot la numarul de 44 am ramas!~?

post-19019-1222861536_thumb.jpg

Modificat de Dragosh_
Link către comentariu

But_fns, in cele din urma nu am reusit sa agat un specimen VAG, dar nu e rea nici nemtoaica asta cu nume de barbat (prima din dreapta - poza). E intr-o stare de exceptie.

Andrei, la cum vad eu lucrurile, putinul ce-i lipseste B6-lui este un al treilea geam lateral, care sa ofere o linie mai armonioasa profilului. Cel putin spatele e mai atragator la B6.

Multumesc, vwforum-craiova, pentru caldura cu care am fost primit ! Numai baieti de 5***** si acolo, cat despre masinute, jos palaria !

post-7977-1222975689_thumb.jpg

post-7977-1222975712_thumb.jpg

post-7977-1222975761_thumb.jpg

post-7977-1222976030_thumb.jpg

Link către comentariu

Intr-adevar, ii confera o frumoasa alura de A5. Am aruncat in trecut o privire pe asa ceva, insa de cele mai multe ori nu se ridica la nivelul calitativ al celor originale (chiar si acelea trepideaza enervant), iar lupa de faza scurta pare de dimensiuni mai mici. Unde mai pui ca, intr-una din pozele de pe site, se vede clar cum un far bate mai sus iar celalalt mai jos. Pretul este totusi rezonabil.

Link către comentariu

Va rog, dragi colegi, vreau sa imi pun un contur portocaliu pe rotile de iarna. Ori pe janta (e de tabla), ori pe cauciuc. WNS are pe "americanca" ceva de genul asta, dar caut o solutie sa fie mai ingusta si destul de rezistenta.

jettargt05_02.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masinuta ta! Cred ca i-ar prinde bine bandourile in culoarea caroseriei.

Te mai asteptam in Craiova! ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

last, ma voi ocupa de bandouri cu siguranta. Si eu sunt de aceeasi parere.

Am prins jantele de tabla cu prezoanele preexistente la jantele de aliaj, desi de multe ori asta presupune probleme (slabirea strangerii, filetul surubului prea lung pentru flansa). Am mizat pe faptul ca suruburile recomandate sunt de 27mm (fata de 20-25 pe alte masini), iar ale mele nu pareau prea lungi.

Desi nu am ales o solutie durabila, am asezat in cele din urma cercul portocaliu fluorescent. Iarasi exista pareri pro/contra, dar sunt satul de "petele" alea slute, negre si urate. :D

pb180456jr2.th.jpgthpix.gif pb180458qq0.th.jpgthpix.gif pb180460yv8.th.jpgthpix.gif pb180479zl1.th.jpgthpix.gif

pb180480vy8.th.jpgthpix.gif pb180459gv5.th.jpgthpix.gif pb180471rw6.th.jpgthpix.gif pb180464xd4.th.jpgthpix.gif

post-7977-1227355229_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

frumoasa masina dupa cum zice si last cred ar da mai bine cu bandourile in culoarea masinii :P oricum e frumoasa masina

Link către comentariu

Frumoasa masinuta.. Sa o stapanesti sanatos..

Si eu ma gandeam la vopsirea buzei jantelor de tabla intr-o culoare deschisa (rosu/alb/portocaliu), dar e mai buna metoda ta deoarece pare janta mai mare.. Arata bine.. :)

Din ce ai facut acel cerc?

Link către comentariu

Si mie imi place cum da dar cercul este vopsit pe cauciuc sau ?

Cred ca ti-am mai zis ca arata bine masina ....dar ca intotdeauna e ceva de zis, deci : vopseste bandourile in culoarea masinii si va fi superba, macar cele de pe usi si cele din mijlocul barii.

Nu toate ca restul doar alea ca daca vopsesti tot mai au multi si le poti zgaria des pe sub si asa ar fi diferita , ca pactic asta vrem toti cand le modificam, sa fie diferita de cea a vecinului nu?

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!