Jump to content

Vw Passat B5.5

FLorin D

Postare recomandată

si eu am avut sub iconitza carkitul siemens montat din fabrica si l-am dat jos ca era "inutil" (asta zicea tata) :Driver: si am umplut gaurelele cu chit si l-am vopsit si abia daca se observa diferentza....La Multi Ani si sa ai un an bun pe sosea!

Link către comentariu
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLorin D

53

• B_U_T

11

• ciprianD

5

• FLORO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos kit....am sa ii sugerez varianta si unui vecin de al meu care vrea sa isi tuneze passatul :). Felicitari pt masina si cat mai multi km fara problme ;)

Link către comentariu

Frumos...Sa ai parte de ea!Arata beton in peisajul acela.Mare grija co odorizantele,mai ales cu cele lichide.Daca ti-a picurat topeste tot si arata ca dreak.La un moment dat mi-am pus bilutze de lemn de alea imbibate cu arome intr-un locas langa frana de mana si au topit putin plasticul de acolo.Cel mai sfant e bradutul dar sa fie suspendat.Mare grija! :)

Link către comentariu
frumos kit....am sa ii sugerez varianta si unui vecin de al meu care vrea sa isi tuneze passatul :).

:lol: Mercic fain ! Si tu sa ai parte numai de satisfactii la volan :beerchug: !

Frumos...Sa ai parte de ea!Arata beton in peisajul acela.Mare grija co odorizantele,mai ales cu cele lichide.Daca ti-a picurat topeste tot si arata ca dreak.La un moment dat mi-am pus bilutze de lemn de alea imbibate cu arome intr-un locas langa frana de mana si au topit putin plasticul de acolo.Cel mai sfant e bradutul dar sa fie suspendat.Mare grija! :Driver:

Multumesc, ma bucur ca sunt pe gustul tau ! Asa este, Serhino, imi pare rau sa aud ca si tu ai patit-o; Asta este...

Link către comentariu
Informatiile suplimentare in legatura cu Metabond le gasesti aici :( http://vwforum.ro/index.php?showtopic=39663

Mercic fain ! :lol:

Astazi, VW-ul a primit noua pereche de ochi angelici cu xenon (nu, nu angel eyes). Meritele ii revin lui Barracuda si lui Cipos. Multumesc baieti !

Inca ceva imagini din arhiva...

post-7977-1200673138_thumb.jpg

post-7977-1200673209_thumb.jpg

post-7977-1200673229_thumb.jpg

post-7977-1200673271_thumb.jpg

post-7977-1200673284_thumb.jpg

Link către comentariu

@But_Fns: Ma bucur ca-ti plac.

In continuare postez incercarea mea de a face o paralela intre gradul de iluminare oferit de Halogen vs. cel de Xenon.

As spune ca e avantajat halogenul de decorul alb, iar xenonul e dezavantajat de suprafata uda si mai intunecoasa, dar tot se observa performante mai bune in cazul xenonului.

post-7977-1201769737_thumb.jpg

post-7977-1201769749_thumb.jpg

post-7977-1201769843_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Nici nu se compara man, farurile.

Vei vedea dupa o utilizare mai indelungata ce diferenta este.

Sa o/le stapanesti sanatos si nu in ultimul rand sa aveti grija unu' de altu' (tu de Passat si el de tine :Driver: )

Link către comentariu

Ce temperatura au xenoanele? 8000K cumva? :)

Modificat de FolieXpertD
Link către comentariu

Vreau si eu sa-mi pun...ma gandesc ori de 6000K ori de 8000K...ale tale mi se par k sunt super ok..

Link către comentariu

@FolieXpertD : Sunt de 6000 K. A nu se pierde din vedere ca lumina soarelui, ziua, are o temperatura de culoare de 6500 K, deci cea mai aproiata valoare aceea e. Pe ceata nu ar da aceleasi performante unele de 8000, intrucat vaporii de apa absorb cu atat mai mult spectrul luminos cu cat acesta tinde spre albastru.

In realitate, nu sunt de nuanta aia albastra asa de intensa, cum figureaza in poza #3, dar e placut si asa. Acum fie ca sunt 6-8 mii, nu ezita sa montezi, sunt incantatoare.

Iar pe aceasta cale, multumesc duo-ului Baracuda & Cipos, oameni de baza :icon_thumright: .

Toate cele bune !

Link către comentariu

felicitari pt xenon,nu iti va parea rau,iti garantez! sunt net superioare! iti vei da seama in timp..numai bine! :unsure:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumos!

Ma apuca nostalgia,am avut si eu un b5.5 si l-am dat pentru un golf v :lol:

sa il stapanesti sanatos! :Driver:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc, cocker, ma bucur sa aud ca te gandesti cu placere la B5.5 ! Merci But_fns !

Acum, din ciclul << Accidente, intamplari funny >>, sa va zic ce grad de periculozitate se atinge in Buc. Nu-mi venea sa cred cand m-au anuntat... :icon_thumright: Unei automacarale i se desprinde roata (Slava Domnului ca nu-si pierde complet directia) si se rostogoleste pana in masinuta. Vorba unui prieten, in mileniul 3, sa iti mai cada roata... Morala e ca de vedeti in trafic hardughii de peste 40 de ani vechime, fugiti din calea lor cat puteti, ca nu stiti cand fac BUM !

post-7977-1206191388_thumb.jpg

post-7977-1206191749_thumb.jpg

post-7977-1206192398_thumb.jpg

post-7977-1206192575_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte urat ce a patit saracuta, vad ca si janta e lovita? Cum o repari pe asigurare sau ai casco?

Ce sa faci traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, dupa ce ca avem drumurile ca vai de ele, mai sunt si vehicule dintr-astea preistorice care isi pierd rotile, dar de la astea nu se baga taxa de inmatriculare sau de poluare, in schimb la o masinuta de 2-4 ani adusa de afara tre sa platesti nenorocita de taxa, sincer imi este scarba de cei care ne conduc tara

Bafta si spor la reparatia fetei tale :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nu, Auras, din fericire janta e neatinsa. Fara Casco nu am putut sta, deci am, insa o voi repara cu RCA-ul macaralei. Una peste alta, tot alergatura inutila este.

Multumesc pentru urari !

Link către comentariu

atentie la reparatie !! este vorba de aripa aceea revopsita ? este chit crapat acela din ultima poza dupa accident ? a doua reparatie la o aripa sifonata destul de bine nu prea mai reuseste decat cu multisor chit chestie nerecomandata ! daca obtezi ptr inlocuire ai grija unde o faci !!! multa bafta, masina e super si volanul acela fara uzura spune multe !atentie la reparatie !! este vorba de aripa aceea revopsita ? este chit crapat acela din ultima poza dupa accident ? a doua reparatie la o aripa sifonata destul de bine nu prea mai reuseste decat cu multisor chit chestie nerecomandata ! daca optezi ptr inlocuire ai grija unde o faci !!! multa bafta, masina e super si volanul acela fara uzura spune multe !

Link către comentariu
este chit crapat acela din ultima poza dupa accident ? a doua reparatie la o aripa sifonata destul de bine nu prea mai reuseste decat cu multisor chit chestie nerecomandata !

VAI ! Da, este aripa despre care nu stiu ce a suferit, doar ca a fost vopsita. S-ar putea sa ai dreptate tu, mai ales ca nu am prea vazut vopsea "despicata" asa urat. Parca vad ca RCA-ul nu-mi deconteaza complet reparatia, ca cine stie ce masuri speciale trebuie luate... Chiar si altfel, de inlocuit, e foarte complicat, caci aripa continua pe deasupra geamurilor paana la oglinda retrovizoare. Multumesc mult pentru indicatie !

Link către comentariu

Eu am avut un accident cu Passat-ul pe care l-am avut anterior si aripa a fost inlocuita. Aripa spate se continua pana undeva la nivelul geamului spate, nu pana la oglinda retrovizoare. Cel putin asa era la B5. Lucrarea a iesit foarte bine la masina mea. Sper sa fie si la tine acelasi rezultat.

Link către comentariu
Aripa spate se continua pana undeva la nivelul geamului spate, nu pana la oglinda retrovizoare.

multumesc pentru gandurile bune. Da, e posibil sa fie undeva o intretaiere, in schimb vopsirea se face pe toata portiunea, inclusiv pe deasupra geamurilor, neiesind uniform altfel.

La mine e mai usor de indreptat.

La revedere !

Link către comentariu

poate ne spui cum ai rezolvat reparatia aceea la aripa si cat a costat ,multumesc !

Link către comentariu

Ai mare grija unde iti repari masina si cel mai important este unde are ala cu macaraua RCA-ul. Ca au inceput sa faca figuri astia de la asigurarii ca vezi doamne masina are multi km ca este cam vechiuta, asta ti-o spun din pataniile unui coleg cu tampitii aia de la ASIROM, care el tot asa fusese lovit de un automobilist si a avut deranz cam mare. Aia de la sigurarii zic ca ii deconteaza decat 8500 lei din 12000 lei cat a facut reparatia pe motiv ca este cam batrana si are 200 000km. Numai tampiti. Mai bine sa te interesezi si daca fac aia figuri, fati masina pe casco, ca ziceai ca ai si la dosar atasezi RCA-ul lui ala ca sa iti faca masina pe REGRES, asa se numeste modalitatea de reparatie si nici nu iti afecteaza Casco. Bafta.

Si asta este o poza cu masinuta mea ce are xenoane tot de la Baracuda si montate de mine, mai are si pe faza lunga dar nu sunt aprinse :D .

Si eu tot AVB am si i-am facut remaparea la Voinea si este intr-un mare fel acum.

post-7159-1207031406_thumb.jpg

post-7159-1207031752_thumb.jpg

Modificat de borisake
Link către comentariu

Iti multumesc pentru observatii, borisake. Chiar sunt surprins de ceea ce spui in legatura cu problemele ce apar din cauza numarului mare de kilometri. Chiar e o ineptie din partea lor. (valoarea actuala pe masinuta e de 137.000+ KM)

CT-19-TDY, deocamdata astept telefonul domnului de la service ( ori nu a dat RCA-ul acceptul pentru reparatie inca, ori nu au loc deocamdata in acea unitate service ). Tot ce stiu e ca numai spoilerul costa 2000 RON. Cat despre modalitatea prin regres, o cunosc, si in ultima instanta la ea voi apela.

Cat despre rosioara ta, borisake, imi pare interesant autocolantul de pe spoiler (chiar urmaream sa fac si eu acelasi lucru la un moment dat, desi urmaream sa aplic ceva ca in poza atasata), iar rosul pe Passaturi mi-a atras mereu atentia, adauga o nota in plus de exclusivism. E de-a dreptul oribitoare ! ... acum ca le are aprinse pe toate ;)

Imi cer scuze domnilor moderatori, in caz ca discutia aceasta nu face obiectul topicului.

O zi buna tuturor !

post-7977-1207066140_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!