Jump to content

Prima Revizie (15.000 Km)

vasi cluj
 Share

Postare recomandată

vasi_cluj, chiar tu ti-ai dat raspunsul la intrebarea referitoare la uleiul tau, chiar in primul post. Ai zis ca e ok daca le duci certificat de conformitate; distribuitorul de Mobil1 sigur iti poate da asa ceva. Si nu uita sa ceri si factura cand cumperi uleiul, sau macar bon.

In mod normal service-ul nu ar trebui sa comenteze la treaba cu uleiul tau, atata timp cat uleiul adus de tine are pe bidon specificatiile corespunzatoare. Numai sa nu fie vreo porcarie dinaia de 30lei/4litri ca nu risca nimeni sa-ti garanteze ceva, si nici tu nu te-ai incumeta sa bagi asa ceva in motor.

Cheers

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vasi_cluj, chiar tu ti-ai dat raspunsul la intrebarea referitoare la uleiul tau, chiar in primul post. Ai zis ca e ok daca le duci certificat de conformitate; distribuitorul de Mobil1 sigur iti poate da asa ceva. Si nu uita sa ceri si factura cand cumperi uleiul, sau macar bon.

In mod normal service-ul nu ar trebui sa comenteze la treaba cu uleiul tau, atata timp cat uleiul adus de tine are pe bidon specificatiile corespunzatoare. Numai sa nu fie vreo porcarie dinaia de 30lei/4litri ca nu risca nimeni sa-ti garanteze ceva, si nici tu nu te-ai incumeta sa bagi asa ceva in motor.

Cheers

Pai aia zic si eu, n-ar trebui sa comenteze cei de la service, dar mai stii.... poate le e ciuda ca nu am luat de la ei :beerchug:

Uleiul nu e porcarie ieftina, e Mobil1 fully sintetic 5w40. Da, imi da vanzatorul si factura si certificat de conformitate! Mi-e teama doar cum vor reactiona baietii in service vazand ca nu am luat de la ei... in rest, pe ei, pe mama lor! :(

Link către comentariu

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci in momentul asta: cand dai telefon la Compexit sa faci programare la revizie, intrebi pe consilierul de service cu care stai de vorba in mod explicit daca poti sa iti aduci tu uleiul conform cu norma de ulei VW pentru motorul tau. Vezi ce zice, daca iti raspunde evaziv, insisti. Pana la urma n-ar avea de ce sa refuze, doar isi iau banii pe piese si manopera. Daca-s calici....

Link către comentariu

cu acceptatul uleiului e clar: IMI ACCEPTA DACA LE DUC CERTIFICAT DE ONFORMITATE! am vorbit cu vanzatorul si imi da, deci nu asta e problema... ma gandesc ca poate vor lucra "mai putin atenti" sau cu mai putin "interes" ca sa zic asa... doar de asta mi-e frica...sa-mi faca in ciuda ca n-am luat de la ei....

Poate gandesc eu prea negativist... :)

Link către comentariu

Nu, n-are de ce sa iti fie frica. Din cate am auzit la Compexit sunt oameni seriosi si la urma urmei iti dau factura la lucrare, evident si garantie; nu-si permite nimeni sa faca buleala pentru ca raspund pentru ceea ce fac. Deaia-ti spuneam mai devreme si ca nu risca nimeni sa iti bage ulei prost in motor, sau sa nu ti-l schimbe (cum mai aud pe la diverse service-uri dinastea amarate). Trebuie sa iti atrag atentia vis-a-vis de un aspect: sa nu te sperii daca ajungi acasa si vezi uleiul nou, pus la revizie, ca este negru: asa se intampla la dieseluri. Multi spun ca nu li s-a schimbat uleiul.

Link către comentariu

:salut: m-ai mai linistit :D Eram hotarat sa merg cu uleiul meu cam 60%, acum, dupa randurile tale, sunt cam 90% :D

Maine la prima ora iau uleiul si la 12,30 sunt cu el la service! Va tin la curent cu reactiile celor de acolo si cu costurile aferente primei revizii

:beerchug:

Link către comentariu

vasi_cluj, poti sa stai langa mecanicii (deobicei 2) care iti fac revizia. Vorbeste cu consilierul care iti face programarea la revizie si ai sa vezi ca te lasa. Operatiunea dureaza intre 40-90 min, depinde cat de mult au chef baietii, dar daca stai acolo vezi exact tot ce se intampla si nu te mai stresezi ;)

Link către comentariu

E gata revizia! :rolleyes:

M-am dus cu uleiul meu si l-au acceptat fara probleme, nici macar nu m-au mai intrebat de certificatul de conformitate!!!

Piese schimbate:

-filtru ulei 1,9 awx 31,36 ron

-filtru aer 63,27 ron

-filtru polen 43,01 ron

TOTAL 137,64 ron

uleiul l-am cumparat din alta parte si a costat:

-Mobil1 5w40 bidon 4 litri 131 ron

-Mobil1 5w40 bidon 1 litru 34,5 ron

TOTAL 165,5 RON

Nu m-au lasat sa stau langa masina in timpul reviziei. A trebuit sa astept in sala de asteptare de unde puteam urmari pe un televizor cum se lucreaza la masina mea!

Link către comentariu

la manopera scrie 0 (zero) :rolleyes:

nu stiu de ce, poate au gresit ei, poate pt ca am card SkodaClub... habar n-am, iti dai seama ca nu am insistat cand am vazut ca e trecut zero la manopera! :rolleyes:

Tot ceea ce am platit azi in legatura cu revizia de 15,000 km, am trecut mai sus.

Link către comentariu

merci!

daca te ajuta cu ceva, atunci cand am sunat pt programare, am intrebat si cam cat ma costa cu totul. Raspunsul a fost: aprox. 5 milioane!

daca scazi 1,8 mil bidonul de 4 l si 4 sute de mii cel de 1 litru precum si filtrele care le-am platit eu (1,37 milione), manopera ajunge undeva la aprox 1,5 milioane!

sper c-am calculat corect :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!