Jump to content

Golf... Vw Golf

Radu C.

Postare recomandată

bad news: fusta spate lovita ;)

image000lm8.th.jpg

image001mm0.th.jpg

good news: o schimb cu fusta gti :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu C.

23

• Golf TDI

6

• alex rusu

4

• homeboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cat dai in plus fata de cea stock pe fusta de Gti? vine exact sau mai trebuie sa faci modificari?

Modificat de Auras
Link către comentariu

exista un topic deschis pt aceasta tema.

Fusta gti o schimb pe casco, in plus o sa platesc din buzunarul meu aparatorile de noroi si capacul de la carligul de remorcare...si tips-urile evident :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

S-a montat fusta, s-au achizitionat tipsurile si s-a facut si revizia :lol:

Urmeaza pozele cu montajul si apoi cu look-ul final. Maine probabil urmeaza montajul jantelor de vara :)

image002bv6.jpg

image003zn9.jpg

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

Arata foarte bine tipsurile. Sunt curios cum o sa arate pe masina. Oricum, altfel te vede lumea :)

Link către comentariu

din pacate nu sunt multumit de cum a iesit lucrarea la final. Problema au fost tipsurile cumparate, toata bucata era prea lunga, iar finala de golf are o teava extrem de scurta si pe deasupra este si stramba.

Intr-un cuvant, dupa cum se vede si din poze, tipsurile stau putin intr-o parte, desi sunt centrate in despicatura spoilerului. Plus ca ies mai mult in afara decat mi-am dorit eu :icon_thumright:

Asta e, din pacate alegerea tipsurilor nu a fost extrem de inspirata :question:

image001ba1.jpg

image000hm5.jpg

Link către comentariu

Nu-ti mai face probleme in privinta tipsurilor. Privita din spate arata foarte bine. Si e chiar interesant ca au o mica deviatie spre lateral; mie imi place cand vad, de exemplu, la Impreza cum vine evacuarea dinsprea mijlocul masinii si se prelungeste spre stanga. Jantele alea MAM sunt unele dintre cele mai dezirabile. Arata traznet !

NUmai bine !

Link către comentariu

multumesc de incurajare! :)

am inceput si eu sa ma obsinuiesc cu ele, chiar arata bine, mi-am dat seama ca sunt putin prea perfectionist :)

Link către comentariu

de ce nu ai vopsit bara ..doar jumate ..adica sa ramana doar linia de jos nevopsita..totusi cred ca tipsurile sunt o idee mai inafara..dar avand in vedere ca a ta e 1.6 si aveai una singura ..cred ca a iesit ok pan' la urma..sa ai grija de ea :icon_thumright:

Link către comentariu

da, dupa cum am spus, tipsurile sunt putin in afara si nu sunt tocmai centrate asa cum mi-am dorit...asta e, oricum m-am obisnuit cu ele si arata bine, zic eu :lol:

cat despre fusta, o sa ma gandesc daca sa o vopsesc pe jumatate sau nu

Link către comentariu
  • 6 months later...

Ceva detalii mai noi despre masina? Cum s-a comportat dpdv al fiabilitatii de cand ai achizitionat-o, consum, pret revizii etc.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Hai ca asteptam poze cu noutatile

Ai ce arata :P

Apropo de aratat... poate iti explica si tie cineva cat e de simplu sa pui si praguri de GTI... :vaidecapulmeu:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Si niste arcuri sport o sa trebuiasca... asta o sa se vada in poze...

Link către comentariu
  • 8 months later...
  • 11 months later...

Am montat xenon aftermarket (cu anulatoare de erori) si deocamdata sunt multumit de rezultat chiar daca nu am faruri cu lupa (nu am primit blitz-uri deci sper sa fie ok si pt cei din sens opus)

Am avut inima stransa sa nu pateasca ceva motorasul stergatoarelor, dar totul functioneaza perfect deocamdata :)

231120102020.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!