Jump to content

Golf... Vw Golf

Radu C.

Postare recomandată

nu ma supar :(

In general lumea stie de OZ, BBS,etc.

De MAM sau Keskin nu foarte multi stiu

Company Profile

Company Name: Mam San Oto

Country/Territory: Germany

Address: Ikitelli, Istanbul, Germany

Products/Services We Offer: Wheels rims tyres

Business Type: Manufacturer

Industry Focus: Automobile & Parts Agent ,

Geographic Markets: Eastern Europe

No. of Employees: 11 - 50 People

Annual Sales Range (USD): US$5 Million - US$10 Million

Certificates: TUV

Year Established: 1980

Legal Representative/CEO: Mr Ulvi Keskin

Jantele pe care le-ai vazut tu si care seamana cu cele pe care le iau eu sunt MAM nuvo SILBER POLIERT. Eu voi avea MAM nuvo SCHWARZ POLIERT

A nu se confunda cu jantele de audi A8 care doar seamana cu cele de la MAM...

In mod normal jantele de la MAM au sigla MAM cum se vede si in poza de mai jos. Alte embleme sunt postate ulterior, dar eu nu am de gand sa fac asa ceva :)

MAMNuvoSPBlauEffekt.jpg

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu C.

23

• Golf TDI

6

• alex rusu

4

• homeboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai sa nu lipesti nimik pe ele!

uite asa am vazut o O2 cu jantele din poza,numai ca ereau mult mai mari cred ca pe 21'' si nu ereau nikelate,iar im mijloc emblema de la skoda!

astea nu sunt tot MAM ?

post-12851-1180019528_thumb.jpg

Link către comentariu

au sosit jantele :lol: :lol:

maine ar trebui sa soseasca si anvelopele :lol:

3005071241ih6.jpg

3005071242uk9.jpg

3005071243wk8.jpg

Link către comentariu

In sfarsit am "incaltat-o" cu noile jante :Driver:

0206071523da4.jpg0206071524pc1.jpg

0206071527sh9.jpg0206071528fi4.jpg

0206071529vt3.jpg0206071531qb4.jpg

0206071532xr8.jpg

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

merci dudu, chiar se conduce cu placere si pe deasupra se si holbeaza toti la jante ;)

Link către comentariu

Frumoase,daca am drum prin TM trebuie sa tragem o poza la ambele masini una linga alta.Sa fie all blacks... ;)

Link către comentariu

cu cea mai mare placere :D Trimite un msg din timp si facem un shooting :D

Link către comentariu

:soothe[1]: Dupa cum ziceam mai demult, una din cele mai bune alegeri pentru un Golf negru. Foarte frumoase!!!

Sa le folosesti sanatos si sa fie ferite de gropi :rolleyes:

Urmatorul pas e FOLIA!!! :lol: si dupa aia... cam gata pentru moment

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

da, stiu, FOLIA:D inca nu m-am decis daca sa pun fata+spate sau doar spate...adica evident vreau fata+spate dar nu am chef sa fiu cu inima stransa sa nu ma opreasca nenea militianu'

Trebuie oricum sa ma decid ;)

Link către comentariu

Pune-ti doar pe spate pentru inceput... si daca nu iti place... iti poti pune oricand si pe fata... mai costa 100 de ron fiecare geam. ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

la inceput era mai rigida, acum ori s-au mai "asezat" cauciucurile, ori m-am obisnuit eu :D

Trebuie doar putina atentie in plus (directia e oricum precisa) si totul e ok. La drum lung sunt un vis, mai ales la intrarea in curbe stranse, se simte muuuult mai bine masina si foarte stabila. In medie pot intra cam cu 30-40km/h in plus intr-o curba fata de cum o abordam inainte cu jantele pe 15"

In schimb am senzatia ca e putin mai greoaie la plecarea de pe loc fata de cum pleca cand era "incaltata" cu cele pe 15"

Consumul a crescut cam cu 0,5-1l dar e insesizabil la buzunar

Link către comentariu

Foarte bine dau jantele pe ea..chiar impresionant.Am mai vazut pe un Leon nou insa nu arata asa de bine(ce-i drept era si argintiu) insa la culoarea ta sunt daca imi permiti ''mortale''' :D

Link către comentariu

Merci! :lol:

Daca as lasa-o putin mai jos ar arata si mai bine dar nu imi permit la drumurile din Timisoara :huh:

Mai raman foliile de pus...inca nu m-am decis daca si pe fata pun :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Foarte bine dau jantele pe ea ;). E frumoasa si masina dar si jantele. De unde le-ai comandat si un pret informativ - daca nu e vreo problema :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De la Racing Nick, au fost cam 170 euro bucata...plus cheltuielile de transport care le-am suportat tot eu

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ai putea sa imi dai si mie detalii de unde ai comandat, cat costa, cum ai procedat, etc ?

Sunt hotarat pe aceeasi varianta ca si tine ( Diferenta e ca g5-ul meu e Undergrey Metalic ).

Link către comentariu
  • 1 month later...

scuze de intarzierea raspunsului...suni la 0747507752 pt a le comanda

pretul e afisat mai sus :banghead:

Link către comentariu
De la Racing Nick, au fost cam 170 euro bucata...plus cheltuielile de transport care le-am suportat tot eu

La cum arata merita toti banii!

Sa le stapanesti sanatos. :Driver:

Link către comentariu

multumesc :) acum deocamdata le-am dat jos, din cauza sezonului, dar abia astept sa se faca aprilie :rolleyes:

s-ar putea sa se fi ieftinit intre timp jantele, avand in vedere ca le-am cumparat acum un an de zile, si deja au devenit destul de populare (deja au aparut in oras multe masini cu acelasi tip de jante)

Link către comentariu

La consum cum stai cu jantele si cauciucurile astea pe 17 :) Cam cu cat a crescut consumul ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!