Jump to content

"bucse Bascula"

virgilutz
 Share

Postare recomandată

La ultima revizie (august 2006) mi-au spus ca sunt imbatranite si ca ar trebui schimbate (nu le-am schimbat). De atunci am facut vreo 13000+ km si urmeaza zilele astea revizie.

Banuiesc ca daca ar fi asa cum spun ei ar fi trebuit sa aud batai... ceva... la gropi, borduri (nu ca as fi luat prea multe) curbe mai stranse; dar nu am simtit nimic de genul.

Intrebarea este... e necesar sa le schimb, avand in vedere cele spuse mai sus?

Thanks

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu prea poti sa le zici batai, mai degraba niste bufnituri asa surde, daca se aud si alea. Cel mai probabil le simti ca-s uzate la frane bruste si scurte ca timp, cand se forteaza bratele (vin spre spate, luand ca punct de referinta puntea/caroseria) sau la demaraje. Simti cum ti se duce volanul putin intr-o parte, marog, e mai complexa senzatia dar in mare cam asa e. Chestia asta o simti si daca nu-s rupte, is doar inmuiate etc...

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Nu cred ca are ce cauta postul tau in aria TDI, mai degraba ar trebui mutat la golf 4.

Daca nu auzi zgomote suspecte, nu are sens sa le schimbi. S-ar putea ca cele noi sa cedeze mai repede decat cele originale. If it ain't broken, don't fix it.

Link către comentariu

Parerea mea e ca ar trebui sa le schimbi. Nici nu costa prea mult.

Eu am dat pe 4 buc (2 fata + 2 spate in jur de 150 RON). Nici la mine nu se auzeau zgomote, dar cauciucul era imbatranit.

Link către comentariu

Stau cu ele in portbagaj de ceva vreme , nu am avut timp sa merg la mecanic...

Se aud zgomote la denivelarile de amplitudine mare ( cere duc la miscari de balans fata-spate ale caroseriei ) si la frane mai puternice

( cand se opreste masina si se lasa de bot in jos ) .

Daca nu auzi zgomote suspecte nu le schimba , la ce drumuri avem noi o sa vina si vremea lor.

Link către comentariu

Dar in mod normal aceste bucse sunt mai flexibile? pentru ca mie mi se par destul de moi. In momentul cand strang prezonul la janta, se misca destul de serios toata roata. Cred ca ceva este in neregula si cu bucsa asta!

Link către comentariu

Stau cu ele in portbagaj de ceva vreme , nu am avut timp sa merg la mecanic...

Se aud zgomote la denivelarile de amplitudine mare ( care duc la miscari de balans fata-spate ale caroseriei ) si la frane mai puternice

( cand se opreste masina si se lasa de bot in jos ) .

Daca nu auzi zgomote suspecte nu le schimba , la ce drumuri avem noi o sa vina si vremea lor.

Nu se aud zgomote la denivelari mari, nici la coborat borduri, nici la demaraje (cand se ridica de bot) nici la frane bruste (cand coboara botul).

Asa ca... o sa conduc fericit :offtopic: cu cele de acum pana inca o vreme... pana la... proba contrarie :D

Link către comentariu

si eu le-am schimbat acum dupa peste 5 ani si erau vai de ele, erau partial rupte.... :lol: :( :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!