Jump to content

Discuri De Frana Arse

itintea
 Share

Postare recomandată

PopaAlexandruGabriel

salut!da o sa pun si placute noi.ideea e ca am gasit pe net la un pret acceptabil.cu magazinele de aici am o problema pentru ca am cumparat de mai multe ori si mi-au oferit piesele care erauu pe net la un pret de 2-3 ori mai mare.as vrea sa iau de pe net pentru ca nu le voi inlocui acum spre primavara dar pana atunci sa cumpar tot si discurile fata spate placutele si bucsele la bascula.nu vreau sa fac reclama dar am gasit niste produse la autokarma si mi s-au parut acceptabile fata de magazine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma crucesc la cate citesc pe aici cu discuri ovalizate....eu am pe masina discuri Delphi de vreo 3 ani jumate si sunt impecabile,si credeti-ma ca am tras de ele grav.M-am intrecut cu un Avensis in BG de dealurile din Nessebar acum 2 ani am ars placutele grav,le-am schimbat dar discurile nu au nimic,nici albastreala nici nu bat nimic.Si frana e buna

Hmm...deci bine ca stiu sa iau Delphi si data viitoare.

Alea pe spate au cam ruginit,dar atat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!