Jump to content

Asta E Masina Mea :)

d-rive

Postare recomandată

Sunt de multa vreme pe forum dar inca nu mi-am prezentat masina apartinand grupului VAG :( Am considerat ca e simpatica si am zis sa v-o arat si voua :(

Masina este Skoda Octavia 2, din 2006, 2.0TDi, 140 caluti, cutie de viteze DSG 6 trepte, tren de rulare sport, jante Pegasus de 17 inch cu pneuri 225 latime Dunlop SP Sport 01A. Interiorul este negru complet cu echiparea Elegance, senzori de parcare, spalator la faruri...

post-4207-1176137248_thumb.jpg post-4207-1176137279_thumb.jpg post-4207-1176137299_thumb.jpg post-4207-1176137324_thumb.jpg

post-4207-1176137347_thumb.jpg post-4207-1176137462_thumb.jpg

post-4207-1176137745_thumb.jpg

post-4207-1176137845_thumb.jpg

Modificat de d-rive
Link către comentariu

Frumoasa! :( . Mai rara optiunea asta , sa ai spalatore fara xenon, cel putin din ce am vazut eu. Chiar, de ce nu ai xenon?

Link către comentariu

Asa a fost configurata masina. Legenda e ca a comandat-o cineva, respectivul dorea break, astia i-au adus berlina asta... omul a refuzat-o si i-au adus break, este identic cu asta... am luat eu masina, nu am mai asteptat :cheers:

Se pare ca decizia mea a fost buna.

Xenon, as fi vrut, nu are, nu-i problema, si farurile standard sunt ok :blink:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari :cheers: Masina are deja un an, cum in Romania o masina nu poate ramane intacta, nici asta nu e. Bandourile sunt lovite pe laterale, adica servesc cu brio scopului pentru care au fost puse acolo, daca le-as vopsi s-ar vedea mai rau plasticul ala zdrelit. Imi plac barele de RS dar, poate, pe viitor.

Modificat de d-rive
Link către comentariu

Multumesc. Chiar e o placere sa o conduci. Nu sunt fan DSG dar nu stiu cum se face ca e foarte placut sa merg cu ea, e bizar ceea ce spun dar e al naibii de adevarat :cheers:

Link către comentariu

Frumoasa masina. Nu imi place ca e gri metal.. da in rest super.

Facem un club "powered by DSG"? :beerchug:

Link către comentariu

Frumoasa si puternica... Sa mergeti spre cat mai multe destinatii placute!

Mai multe detalii & poze nu ar strica...

Acum apreciez si mai mult masinile Skoda Octavia, impreuna cu DSG-ul, de cand am intrat si eu in posesia unui astfel de "ansamblu"! :beerchug:

Link către comentariu

m-am conformat, am mai pus niste poze :P

Gri metalizat, e frumoasa masina cu culoarea asta, ii sta super bine, problema e ca sunt multe asa, deci e o culoare relativ comuna. Insa dpdv practic este cea mai buna culoare, tine la mizerie, mici zgarieturi, nu e deloc pretentioasa. Culoarea mea preferata este de fapt o non culoare, adica negru metalizat, insa cum masina asta o folosesc zi de zi si este masina de serviciu a familiei am preferat o culoare usor de intretinut.

post-4207-1176202927_thumb.jpg post-4207-1176202937_thumb.jpg post-4207-1176202947_thumb.jpg post-4207-1176202956_thumb.jpg

Mai nou, mi-a aparut un greieras, la bancheta din spate, scap eu de el :P

Link către comentariu

Cristi, s-o stapanesti sanatos...data viitoare ai 2 masini cu care sa ma plimbi. :P :P

Link către comentariu

Sa o conduci sanatos ! :Driver:

In privinta culorii iti dau dreptate. Si ca sunt multe asa, dar mai ales ca "tine" mai mult la praf. A mea e albastru indigo (iarasi o culoare as spune majoritara la Passat), dar se vede praful imediat.

La cat mai multi km.

Link către comentariu

@forceturbo, albastrul ala pica foarte bine pe Passat :Driver:

Doru, u're welcome :D

Link către comentariu

Erai cu masina cand m-ai vazut? Raspunde si tu acolo pe topicul cu ghici :Driver:

Link către comentariu

la galati in Port totul e permis. Mai ales lui :D :Driver: . Da vaporu` ala nu vezi ca si el e oprit neregulamentar ;) ;)

Link către comentariu

Arata bine masina.

pune macar o poza sa vedem si noi cum e cu "interiorul negru complet cu echiparea elegance"

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu mai pune ca a schimbat omu masina, si nu il mai prindeti pe aici, e dus sa-i faca rodajul - daca bine ghicesc ;). Asteptam nouatati, asteptam...

Link către comentariu
Faina masina, pacat ca nu stie sa parcheze regulamentar ;)

Eu vad ca este parcata intre marcaje.

maxu > nu a schimbat-o, a mai adaugat una neagra cu care ne-a plimbat duminica.

Link către comentariu

frumoasa tare. seamana bine cu a mea. nu ii vopsi bandourile. ii sta bine asa.

si eu voiam spalator faruri fara sa ii pun xenon. sa te bucuri de ea. numai bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!